xemm1 22.10.05, 07:54 no no to mi się jeszcze nie zdarzyło - pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: a mi się spać chce 22.10.05, 08:00 a młodzież się nie podzieli śniadankiem !?? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: czyli miejsca na podium obstawione 22.10.05, 08:06 uważam dzień za rozpoczęty Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wstawać szkoda dnia ;-)) 22.10.05, 08:16 No dobra, dzień rozpoczęty, ale co z tego, skoro i tak chce mi się spać okropnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Wstawać szkoda dnia ;-)) 22.10.05, 08:20 no coż moge Wenus dodać, jeszcze tylko z 15-16 h ciężkiej pracy porównywalnej do tej w kamieniołomach i znowu możesz się znaleźc w objęciach Morfeusza Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wstawać szkoda dnia ;-)) 22.10.05, 08:27 A my dzis czwarte i tak samo niewyspane jak Ty, Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Wstawać szkoda dnia ;-)) 22.10.05, 08:32 no nie.... mamy małych dzieciaczków wyspane - to brzmi nieprzyzwoicie )) u nas na dodatek rankiem jakiś mały deszczyk pokropił i pogoda teraz nie może się wyklarować czy będzie padać czy nie, oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Zupełnie nie na temat 22.10.05, 08:32 zaczęły mi pękać kąciki ust. Jakiej witaminy to jest brak i w czym ta witamina się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Zupełnie nie na temat 22.10.05, 08:33 brak bodajże wit. B - dużo jest jej w piwku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Tzn. mam pić już od bladego świtu?! ;-) 22.10.05, 08:35 to dopiero jest nieprzyzwoitość! I gdy koło 10 pójdę "przewietrzyć dziecko" na spacerze, będę już kompletnie pijana, tak?.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Tzn. mam pić już od bladego świtu?! ;-) 22.10.05, 08:37 pl.wikipedia.org/wiki/Witamina konkretnie brakuje B2, hmmm to też nieprzyzwoite, zwalmy tą niedyspozycję na brak snu ) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Tzn. mam pić już od bladego świtu?! ;-) 22.10.05, 08:42 to może sobie teraz pojedz trochę droźdży, a naturalnie zwalczać bedziesz dopiero po 13 -.... ech stare dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Dzięki 22.10.05, 08:50 chyba zrobię sobie jajecznicę na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dzięki 22.10.05, 08:53 Kup sobie sok z czarnych porzeczek, skoro nie chcesz piwka z rana (zostaw sobie na wieczor).A jajecznice z duuuza iloscia boczku i kielbaski...Szkoda, ze juz sobie zrobilam kakao i kanapki, bo chyba bym sie skusila. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Wstawać szkoda dnia ;-)) 22.10.05, 09:39 Łomatko... Ile w was energii nieprzyzwoitej... Pawełciu dał popalić noc całą, bo katar i cycek nijak nie chcą się dać pogodzić. Rano wcisnęłam go ojcu, ale oczywiście taki harmider się w domu zrobił - pies włazi na głowę, młody mruczy co chwila, starsze też się rozbija po chałupie, że spać się już nie dało. Mam teraz nastrój jak podrażniona osa i najchętniej bym do tego SPA, o którym tu ciagle piszecie, uciekła od razu Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 czy ktos cos mowil o SPA?:-))) 22.10.05, 09:52 Gdybym byla zlosliwa to bym napisala, ze sie wyspalam ale nie napisze bo sie nie wyspalam! Matek sie zawsze budzi o 8 mej a dzis sie obudzil o 6,45 i bezczelnie o 7mej zadal sniadania!a ja taka ulegla jestem i podatna na perswazje z jego strony, ze mimo snu w oczach zrobilam mu flaszke (kiedy sie w koncu przestawimy na kaszke i lyzeczke??)majac nadzieje, ze przypomni sobie ze powinien jeszcze godzinke pospac.Ale Matek jak to facet, o tym co wazne zapomina, wiec po konsumpcji o godzi 7,15 postanowil rozpoczac dzien.... No i w ten sposob mam godzine w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: czy ktos cos mowil o SPA?:-))) 22.10.05, 09:59 jako że mnie moja pociecha zwlokła dzisiaj o 7 to uwazam się za wybitnie wyspaną i proszę tu matek biustowych nie kłuć w oczy spaniem do 8!!!! to jest po prostu niegodziwe i nieprzyzwoite! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 tak na marginesie 22.10.05, 10:02 to moglby te dzieciaki wyjechac sobie na weekend w gory, nie?Matka z ojcem by pospali wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: tak na marginesie 22.10.05, 10:05 mogłyby sie w tym nieszczęsnym stumilowym lesie błąkać przez tydzien cały to może wreszcie zaczęłabym przypominać coś na kształt atrakcyjnej i zadbanej ryczącej trzydziestki) a tak to znowu adidasy na nogi i w drogę na spacer bo sie przecież dziecie w przeciwieństwie do rodzicielki musi wyspać, a w domku nie reflektuje, tak wiec do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: tak na marginesie 22.10.05, 10:34 Chyba trzeba wznowic bajke i gdzies te male paskudy wyslac znowu. Odpowiedz Link Zgłoś