Dodaj do ulubionych

wątek romantyczny

21.11.05, 21:52
dziewczyny, macie jakieś fajny pomysł na obchody rocznicowo-ślubne we trójkę??
Jutro mamy 3 rocznicę, a że romantyzmem nie grzeszymy.. to może nas
oświecicie. Przykłady z życia beda mile widziane
Przypomniało mi się, że w ubiegłym roku w naszą rocznicę przyszło nam sie w
ogromną śnieżycę, niską temperaturę i przy świetle latarni zmieniać opony w
samochodzie, było baaardzo romantycznie wink tylko łapki mi troche skostniały od
kręcenia lewarkiem
Obserwuj wątek
    • mooh Re: wątek romantyczny 21.11.05, 21:59
      He he he! Mam bardzo romantyczne doświadczenia z 3 rocznicy ślubu. Tego dnia
      wylądowałam na patologii ciąży. Mąż przyniósł mi piękne róże, które wstawiłam
      do uciętej plastikowej butelki po Nałęczowiance. A ponieważ był lipiec i 30
      stopni w cieniu, na sali piekarnik, to kwiatki zwiędły jeszcze tego samego
      dnia.
      • agga_27 Re: wątek romantyczny 21.11.05, 23:07
        to ja miałam podobna druga rocznice ślubu: lezałam wtedy na sali przedporodowej
        już 4 dzień i 8 dzień po terminie, czekając az małej zechce się urodzić, w
        rozpaczy po pierwszej nieudanej próbie wywołania porodu, rozżalona bo babki
        rodziły na potegęa ja nie a wszyscy ciągle dzwonili by spytać czy ja już,
        zacewnikowana podwójnie by choć jakieś minimalne rozwarcie uzyskać, w
        szpitalnej, rozchełstanej na piersi koszuli w bardzo twarzowym jaskrawożółtym
        kolorze,w ledwo dopinajacym sie szlafroku i klapkach - z konieczności poszliśmy
        z mężem na "romantyczną kolację" do bufetu szpitalnego i przy ceratowym obrusiku
        w towarzystwie najprzeróżniejszych pacjentów zjedliśmy lody na patyku, bo dania
        firmowe raczej nie zachęcały do konsumpcjismile
        Na nastepna rocznicę nie popuszczę i chcę być zabrana do eleganckiej
        restauracji, a Bąbla odsprzedamy komuś na wieczór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka