pampeliszka 23.11.05, 12:46 Bylo nie bylo, dzis skonczyla 8 m-cy i odmowila zdjedzenia ciapkowatego, zmielonego obiadu, zadowalajac sie kromka chleba z szynką, popijajac ją wodą z kubka niekapka. Ale ten czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duramgama Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 13:00 No to życzymy dalszego miłego dorastania w dniu miesięcznicy Moja dorosła córka nadal preferuje przetarty obiad, a kanapkę na drugie śniadanie (pokrojoną w kosteczkę) najpierw wyrzuciła z talerza, rozsypała po stoliku i dopiero łaskawie zjadła. Ale uśmiech miała przy tym od ucha do ucha A ja tak kocham ten jej usmiech, że wszystko natychmiast wybaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 13:04 Pampeliszko, dziękuję za maila-odpowiem CI jeszcze dzisiaj. A odnośnie postu-GRATULACJE!!! A moja panna ma prawie 9 i nie pije z niekapka. Jaki jest najlepszy? A te kanapke to dajesz jej pokrojoną w kosteczke czy jak? Ja się jeszcze nie ośmieliłam a widzę ze zacofane jesteśmy jakieś... Musze spróbować,podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo moja też dziś kończy 8 miechów 23.11.05, 13:40 )))))0 wszystkiego naj naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 14:34 uważaj żeby ci za mąż nie wyszła! może się znajdzie jakiś naiwniak, który będzie ją nosił na rekach jak jej sie znudzi leżeć na brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 15:31 Kurcze, to jeszcze nie wszystko. Mialysmy w miare ustalony plan dnia (w miare), a od wczoraj Malgol wszystko miesza. Na spacerach tylko kontemplowal swiat, a teraz zasypia, mimo iz wg mnie jest wyspany i spi 1,5 godz, a ja zamarzam... Teraz powiina isc spac, a ona po spacerku szaleje na macie.I chyba jej dam obiad, no bo co. Widze, ze ma zamiar ze mna ogladac Czarodziejki, no bo skoro jest dorosla, to przeciez moze. Za mąz jej jeszcze nie puszcze, Wiolka. Nie chce mi sie wnukow bawic. A kanapka byla pokrojona na male kosteczki, ktore jej wkladalam do rozdziawionego pyszczka. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 15:32 Pampeliszko jeszcze dwa dni do tych okrągłych 8 m-cy co? dziś 23. A za dwa dni to Małgoł pewnie już będzie wsuwał coś z grilla )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 15:47 kurka wodna, to mi tylko przypomnialo ze za chwile Matek skonczy....10!!ludzie kochani! Wszystkiego najlepszejszego Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dzis jest 23??? 23.11.05, 16:19 na pewno dzis jest 23? kurcze, no to sie znowu wyglupilam..., malo, ze u Was, to jeszcze do tesciowej napisalam w mailu, ze Malgol skonczyla 8 m-ccy i w zwiazku z tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dzis jest 23??? 23.11.05, 16:29 pampeliszka, powiedz ze u Ciebie inna strefa czasowa Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: dzis jest 23??? 23.11.05, 19:37 ciekawe, co sie jeszcze przez te dwa dni stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dzis jest 23??? 23.11.05, 19:40 moze np usiadzie? albo np poraczkuje sobie? albo zaspiewa piosenke? albo przeczyta bajeczke na glos? albo zacznie spac cale noce? albo przeplynie zabka cala dlugosc basenu?wieeeele sie moze zdarzyc! A Matek dzis zaczal sie podciagac do stania!!!!!!!narazie only raz ale stal chwile z podparciem bez naszej pomocy!!DD Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka gratulacje dla Matka! 23.11.05, 19:47 z tego, co napislas, bez chwili zastanowienia wybieram przespane noce!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: gratulacje dla Matka! 23.11.05, 19:54 no, no super!! gratulacje dla dzielnego Matka i rodziców oczywiście też Mmala a nie mówiłam trzeba obnizyć spanko w łóżeczku ) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: gratulacje dla Matka! 23.11.05, 19:54 Myślę Mmala, że to jest temat na nowy wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: gratulacje dla Matka! 23.11.05, 19:58 Barbi, tak niesmialo o tym pomyslalam ale zaniechalam pomyslu, bo jakos tak duzo ostatnio bylo o Matusiu no i w ogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: gratulacje dla Matka! 23.11.05, 20:00 a co Ty sie tak tu krygujesz? nie zorientowalas sie jeszcze, ze tu wszystkich dzielny Matek interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: gratulacje dla Matka! 23.11.05, 20:02 podcignal sie do fotela, nie w lozeczku! zainspirowal go zamek, ktorym przyczepiony jest pokrowiec na fotel.Najpierw sie "powiesil" na siedzisku fotela,potem na kolanka i tak kleczal i sie cieszyl lobuziak jeden.Potem chcial wstac na nozki ale sie przewrocil , walnal o fotel i rozryczal, ups potem maz go postawil przy tym fotelu i Matek SAM stal trzymajac sie oczywiscie z przodu raczkami.Troche sie gibal ale trzymal pionDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: moja DOROSŁA córka 23.11.05, 19:48 Oj pampeliszko ale masz juz fajna i duza core.Gratuluje i oby sie cudownie chowala.Boze jak ten czas leci. Ledwo zaczynam porod zapominac a a moj Bartek juz prawie 4 miesiace konczy. No ale moj syn to tacie piwo z lodowki kradnie)))))))) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Alcia 23.11.05, 19:50 Malgol by tez kradł, bo mu czeskie piwko strasznie smakuje, ale jeszcze nie potrafi lodowki otworzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona mmala 23.11.05, 20:58 w naszym przypadku rehabilitant zabronil takich prob ale super ze probuje tylko ze podciaganie na rekach nie jest tym co powinien robic powinien stawac na kolankach. no ale i tak jest super. widzisz zaczyna robic postepy. dawałaś mu gąbke????? pampeliszko, gratulować będę 25 jak założysz wąt4ek o małgosi. dziś nie bo to jeszcze nie pora. ale i tak cieszę się że małgoś taki dorosły Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: mmala 23.11.05, 21:03 Kurcze, wreszcie wiem, jak to jest, jak ktos mi buszuje po wątku, Mmala, to do Ciebie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 kubona 23.11.05, 21:13 wiesz, nie wiem czy u nas te rece nie sa wazniejsze, bo u niego glownym problem sa wlasnie rece, barki-to ma slabe i "cofniete" w rozwoju, stad nie ma sily np raczkowac, bo trzeba sie utrzymacv na tych rekach. Wobec tego takie podciagniecie sie na rekach do kleku to wyczyn nie lada!Ja teraz to nie moge go stopowac bo jest w takim wieku, ze on tylko marzy o pionizacji Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Mmala 23.11.05, 21:27 No to masz pomysł na prezent dla Matka na Mikołaja: Hantle!!!! Na pewno się przydadzą Żebyś nie musiała szukać: www.fitness4you.pl/prods.php?kid=28 Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: Alcia 23.11.05, 21:41 Ehhh madre dziecko, komu czeskie piwko nie smakuje)) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Alcia 24.11.05, 08:06 wyobraz sobie, ze są tacy-tez sie im dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś