wenus.z.willendorfu 09.03.06, 20:29 wszystkie oglądacie "Gotowe na wszystko" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: Niech zgadnę 09.03.06, 20:40 Nawet ja, chociaż jeszcze nie za bardzo wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Niech zgadnę 09.03.06, 20:43 a ja nie oglądam i teraz zaczynam żałować, bo nikt teraz ze mną nie chce porozmawiać. A buuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Niech zgadnę 09.03.06, 20:55 To się nazywa "presja społeczna". W tym przypadku lepiej ulec. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Niech zgadnę 09.03.06, 21:03 Wenus, ja nie ogladam, bo u nas nie idzie )) ale zaraz znikam, musze odespac wybryki kurczaka... ... a kurczak nauczyl sie nas "czarowac"! mruzy oczy tak przezabawnie i sie usmiecha... nie sposob go nie wycalowac za to a w sklepie na zakupach "ukradl" kasjerce sprzed nosa ser zolty i zaczal jesc przez folie!!! ale nam wstyd bylo... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Niech zgadnę 09.03.06, 21:07 Kura, jak ię dziecka nie karmi w domu, to musi się samo jakoś wyżywić Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Niech zgadnę 09.03.06, 21:14 dokladnie... a w domu oczywiscie tym serem plul!!! nie lubi zoltego! no kasjerka sie zmartwila "taki glodny maluszek"... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Niech zgadnę 10.03.06, 09:06 u mnie tez nie ma, na plytkach jestem juz przy 8 odc II czesci... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 pytanie? - szukam oświecenia! :) 11.03.06, 11:06 ja biedna w Irlandii, bez polskiej telewizji i niestety nie wiem co to te: "gotowe na wszystko"?... oświeci mnie ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: pytanie? - szukam oświecenia! :) 11.03.06, 11:08 serial, Myszko, o gotowych na wszystko, niestety wiecej nie wiem, bo nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: pytanie? - szukam oświecenia! :) 11.03.06, 11:25 Po angielsku to "Desperate Houswives" - na pewno Ci się obiło o uszy. To jeden z tych seriali, który przywraca dobre imię telewizji, bo naprawdę jest zabawny, inteligenty, ma dobrą obsadę - jedna z aktorek była w tym roku nominowana do Oscara (za rolę w filme Transamerica). Zresztą (to wyjasnienie dla osób programowo nie lubiących telewizji) co raz więcej jest takich dobrych seriali - Lost, 24 godziny, Sopranos, SZeść stóp pod ziemią itd. Czytałam gdzieś ciekawy artykuł (akurat ja interesuję się bardzo pop-kulturą, chętnie pogłębiłaby swoją wiedzę w jakiś sformalizowany sposó, ale chyba w Polsce to niemożliwe), że Hollywood zostało opanowane przez starych scenarzystów-wyjadaczy i dla młodych, zdolnych, z pazurem, nie ma tam miejsca. Dlatego próbują swoich sił w TV. No i stało się coś bez precedensu - w Hollywood produkuje się co raz wiecej sieczki a amerykańska TV pokazuje coraz więcej filmów (seriali) dla bardziej wyrobionego widza. Niestety europejska TV caly czas preferuje programy biesiadno-rewiowe (vide telewizja włoska) i Big Brothery i pochodne. --- Matylda, ur. 14 stycznia 2005 Matylda is... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 tak przypuszczałam!... 11.03.06, 12:17 tylko chciałam się upewnić!!! tutaj ten serial leci już dłuuugo i bije ponoć rekordy popularności - oglądałam parę razy a ostatnio na spotkaniu z położną (z okazji mej drugiej ciąży), babka robiła ze mną wywiad zdrowotny i nie tylko i między innymi pytała czy pracuję... nie pracuję więc zaczęła wpisywać "housewife" a ja jej, że "sometimes desperate" - kupa śmiechu z tego była w przychodni... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Myszko, 11.03.06, 12:53 abc.go.com/primetime/desperate/ Mnie sie baaardzo podoba ten serial. Losta jeszcze nie widzialam, czeka w kolejce.Kangur, Lost jest tez taki fajny jak Desperate? Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Myszko, 13.03.06, 00:32 Pam, `Lost` jest the best! Nie ogladałam pierwszej serii `Gotowych na wszystko` bo wciągnął mnie ten serial. Niesamowity, wciąga okropnie! Druga seria leci teraz na kanale AXN, którego niestety nie mam i rozpaczam Jak masz okazję obejrzeć to koniecznie! abc.go.com/primetime/lost/ abc.go.com/primetime/lost/stuff.html Teraz obejrzałam 2 odcinki nowej serii `Gotowych na wszystko` i co tu dużo mówić: fajne, ale nie umywa sie do `Zagubionych`, o! A teraz czekam na gromy z Waszej strony na moją biedną głowę... BTW, czy rzeczywiście wszystkie oglądałyście właśnie ten serial? Nikt nie ogladał Zagubionych? A tam tacy przystojni aktorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Aga, 13.03.06, 08:58 mam jeszcze tylko 4 odc "Gotowych" i potem bede ogladac "Losta", to Ci powiem, ktore mnie sie bardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś