Dodaj do ulubionych

jak wam sie podoba

IP: *.* 20.04.01, 09:49
Na poczatek laurka - lubie czytac Dziecko, bo lektura pisam jest jak rozmowa zludzmi ktorzy zanja i rozumieja moje problemy, autorzy i redaktorzy Dziecka nigdy nie wznosza sie na poziom tych ktorzy wiedza lepiej. Podoba mi sie rowniez duza ilosc wypowiedzi innych rodzicow, gdy czlowiek chociaz przeczyta o tym ze inni maja podobne problemy iradza sobie z nimi to od razu jest mu razniej.A teraz wytkne to czego mi w Dziecku brakuje ( zreszta w innych czasopisamch jest podobnie) - popieram tym samym Anke mame Filipa, ktora sie juz wczesniej wypowiadala - inforamcje o dzieciach od roku do 2-3lat. Moj synek ma 15 miesiecy i mam wrazenie, ze wpadl w czrna dziure!. Przeszlismy juz przez etap niemowlectwa, doprzedszkolaka jeszcze sporo brakuje, a tu ani pomocy w prawidłowym zywieniu (chodzi mi nie tylko o obiadki, ale chyba nawet bardziej o pozostale posilki i ich rozklad - gubie sie w tym), ani propozycji spedzania czasu (a fantazji i pomyslow kazdym rodzicom czasem brakuje). Moze by tak uzupelnic te braki?Serdecznie pozdrawiam i mimo to obiecuje wirnosc czytelnicza.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jak wam sie podoba IP: *.* 23.04.01, 11:29
      Dzięki za uwagi. Rzeczywiście ostatnio o maluszkach od roku do trzech lat było trochę mało. Poprawimy się. Mamy nadzieję, że już najbliższe numery "Dziecka" bardziej Was usatysfakcjonują. W majowym znajdziecie m.in. "Drugie dno nocnika" o odzwyczajaniu od pieluch (zbliża się lato, to dobry moment na rozstanie z pampersami, które tak rujnują Wasze kieszenie, może dzięki radom Agnieszki Tyszki wszystko pójdzie gładko?), "NIE!!!", czyli 15 rad dla rodziców małych buntowników (to naprawdę coś dla Was) oraz "Kupujemy wózek" (tak, wiem, macie już doświadczenie, ale jeśli myślicie o kupnie nowej, większej spacerówki, mimo wszystko zajrzyjcie do tego tekstu. Znajdziecie tu sporo przydatnych informacji i rad. Autorka sprawdziła je na własnej skórze, jej synowie mają dokładnie tyle lat ile wasze maluchy - ponad rok i niecałe trzy lata).Pozdrawiam Beata Ciepłowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka