Dodaj do ulubionych

Julia - Filozof

IP: *.* 10.01.02, 11:51
Ja dzisiaj siedze w pracy i cały czas myślę o wczorajszej rozmowie z moją Julką (3,5 lat). Postanowiłam i Wam opisać :DIALOG: J (Julia) i M (Mama Julki czuli ja)J: Mamo, ja chcę by jutro było dzisiaj.M: Dlaczego ?J: Bo wtedy szybciej będzie dzień BabciM: To niestety niemożliwe.J: Dlaczego ?M: Bo dzisiaj to dzisiaj a jutro to jutro.J: A co to jest jutro?M: To taki dzień, kóry bedzie po tym jak się dzisiejszy dzień skończy.J: Czyli jutro to skończone dzisiaj. A wczoraj ???M: hmmmTak siedzę i myślę wczoraj to nierozpoczęte dzisiaj ???Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Julia - Filozof IP: *.* 10.01.02, 12:55
      Dla mnie bomba!Pozdrowienia dla Julii- filozofa i dla mamyMarzena B.
      • Gość: guest Re: Julia - Filozof IP: *.* 11.01.02, 12:57
        dzieci sa genialne. po prostu.
    • Gość: guest Re: Julia - Filozof IP: *.* 11.01.02, 20:06
      :eek:Rzeczywiście filozof. Nieźle to sobie wymyśliła, nie ma co. Ach te nasze dzieci.Moj Wojtaszek dzisiaj też zabłysł (3 latka 1 mies)Mama: Cieszę się, że zjadłeś owoce, ale kiedy zaczniesz jeść warzywa? <uparciuch z warzyw je tylko schabowe>Wojtaszek: Chyba jak będę dorosły.Moż enie jest to zbyt filozoficzne, ale chwilkę myślał zanim powiedział ;)Pozdrowienia
    • Gość: Alka Re: Julia - Filozof IP: *.* 15.01.02, 13:39
      Ojej! Już tesknię za takimi rozmowami, ale jeszcz trochę poczekam Zuzka ma dopiero 13 m. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka