Dodaj do ulubionych

suchy kaszel - tylko w nocy

IP: *.* 25.08.02, 21:36
od trzech dni mam problemy z dzieckiem gdyz prawie cala noc meczy go suchy kaszel i wowczas dziecko sie budzi i placze, ma problemy z ponownym sasnieciem.Nie ma goraczki, w ciagu dnia jest wszystko w porzadku.Czy wg Was syrop p/kaszlowy jest wystarczajacy? czy pojsc z dzieckiem do lakarza? ostatnio bylam w tamtym tygodniu i dlatego zastanawiam sie nad ponowna wizyta.zastanawiam sie czy to budzienie w nocy nie jest zwiazane z zabkowaniem, gdyz ostatnimi dniami dziecko jest bardzo marudne i placzliwe, zwlaszcza wieczoerem i baaardzo trudno jest mi go uspic. zachowuje sie tak jak nigdy dotad, placze do tego stopnia ze sie zapowietrza. martwi mnie jego zachowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olunia Re: suchy kaszel - tylko w nocy IP: *.* 25.08.02, 21:48
      A próbowałaś włączyć na noc nawilżacz powietrza?Czy dziecko po nocy ma może tzw. "sapkę", czyli lekki katarek który zaraz ustępuje, bo to jest objaw wysuszonego powietrza w sypialni dziecka. Poza tym słyszałam, że gdy nie ma innych objawów to warto wypróbować nawilżacz powietrza. No i myślę, że warto wybrać się do lekarza celen diagnozy, może to jakaś bardziej skompikowana przyczyna?Pozdrawiam, życzę powodzenia!Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka