Dodaj do ulubionych

agencje reklamowe

IP: *.* 24.10.02, 10:42
witam wszystkich serdecznie,jestem nowym uczestnikiem forum, a prywatnie ojcem dwójki dzieci. zwracam sie za pośrednictwem forum z prośbą o pomoc w ustaleniu namiarów na poważne(!) agencje reklamowe zajmujące sie dziećmi. jeżeli temat był już dawno ograny i znajduje się gdzieś w innych postach to proszę skierowanie do tych postówbardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: eBeata Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 15:33
      Nie wiem ojcze dwójki dzieci, czy któraś mama będzie chciała mieć na sumieniu efekty twoich rodzicielskich ambicji :-). Szybciej chyba będzie skorzystać z informacji telefonicznej, biura numerów itp. Proponuję wejście na - szukaj /str. głw. lub link nad tytułem postu/ i wpisanie "reklama". Tylko, wtedy może się zdarzyć iż zmienisz zdanie :-( /ku mojej radości :-), ale wiedzma jestem/.
      • Gość: Ika Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 20:46
        Zgadzam się z eBeatą w całej rozciągłości. I choć znam namiary na takie agencje, wybacz, ale nie przyłożę do tego ręki udostępniając je :(Może szukając na własną rękę przy okazji poczytasz trochę na ten temat i... może jednak zmienisz zdanie :)
      • Gość: guest Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 20:51
        droga ebeato ambicje nie są moje tylko nasze obiecujemy Ci ze nie damy skrzywdzić naszych dzieciaków, tak tylko po prostu chcemy pożerować na ich dzieciństwie ;)). ale do rzeczy: nie ma, nie ma i jeszcze raz nie ma takich info w miejscach które wskazałaś a jeżeli są to mnóstwo adresow agencji naciągaczy. wiedźmą nie jesteś a jeżeli już to tą z tych lepszych.
    • Gość: trzykawki Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 21:35
      sorry, poprzednim razem odpowiedziałem jako guest bo zapomniałem się zalogować. iko (emilo??), czy to naprawdę jest takie okropne?? moja małżonaka od sześciu lat regularnie czyta dziecko, twoje dziecko, moje dziecko, nasze dziecko, jego dziecko, jej dziecko i ich dziecko oraz mamo to ja , to on , to ona , to ono... wiemy co jest grane i nie mamy zamiaru zrobic nic zlego (no chyba żeby chciwość nas poniosła :)))nasz syn uwielbia nowe sytuacje i ciągłe zmiany to go, jak by to delikatnie powiedzieć hm ..., jara!!! i proszę nie zrozum mnie opatrznie ale ludzie się za nim oglądają i wznoszą ochy i achy to co ty bys zrobiła?? chcemy spróbować. ale wiedząc o meandrach i rafach czychających chcemy trafić do poważnych agencji. był kiedyś o tym artykuł na łamach w/w pism. niestety nie możemy znaleźć tego numeru. do działań na polu poszukiwań zdopingowała mnie żona (jak tylko zgłebi tajniki poruszania się po forum zacznie sama pisać a wtedy dryżyjcie demony i wiedźmy)biedaczka cierpi na depresję i strasznie pragnie coś robić (tylko prosze bez złotych myśli typu: niech idzie do pracy)mały jest straszny wiercidupa i jest jej trudno w domu. natomiast w nowych sytuacjach mały jest spokojniejszy i fajnie się "wypala". żonka chodzi z małym na basen , na grupę wsparcia a sama popyla we wtorki do sopranów w chórze przykościelnym -smiech niewskazany. chcemy spróbować jak będzie żle to zrobimy odwrót a jak ok to sobie kupię nowy motocykl ;). pozdrawiam i jeszcze raz prosze o pomoc.
      • Gość: Zilka Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 21:54
        To okropne ale bardzo mi się spodobał ostatni post trzykawki - mały wiercidupa a żona popyla... :)Ale do rzeczy, Ika i inne dziewczyny mam pytanie - dlaczego jesteście tak bardzo przeciwne udziałowi dzieci w reklamach??? Bo to przecież nie pierwszy post tego typu? Zwłaszcza bardzo małych dzieci (do 2-3 lat)? Przecież tak małego dziecka, niemowlaka, nie da się "kupić" albo nakazać mu się uśmiechać do aparatu więc jeśli dziecko jest niezadowolone, nie podoba mu się ta sytuacja to płacze a płaczące dziecko jest do kitu w reklamie więc tym samym odpada i zostają tylko te, którym ta sytuacja (zamieszanie, głośno, kupa ludzi, jasno) się podoba. Wytłumaczcie mi dlaczego jesteście tak bardzo i zdecydowanie przeciw???zilka
    • Gość: b.suleiman Re: agencje reklamowe IP: *.* 24.10.02, 21:59
      Czesc, zaraz pewnie mi sie dostanie od przeciwnikow agencji reklamowych za to co napisze, ale trudno. Tez pamietam, ze byl taki artykul nt. agencji, ale musialabym przejrzec archiwalne numery pism, o ktorych wspominasz w poscie. Nas kiedys zaczepila pani z agencji Gudejko i zaproponowala, zebysmy sie zglosili, ale nie zrobilismy tego, bo po prostu to nas w zaden sposob nie interesuje. Skadinad wiem, ze jest to agencja dobra i profesjonalna. Niestety nie znam namiarow. Mysle, ze z tym nie bedzie trudno (nazwe juz masz). Z tego co pamietam, to byl z nimi chyba nawet wywiad, w ktoryms z pism dla rodzicow. Zycze powodzenia, a na marginesie dodam, ze naszemu bardzo energicznemu i pelnemu pomyslow synowi bardzo pomoglo pojscie do przedszkola (ma 3,5r. i zaczal we wrzesniu). Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka