22.12.06, 17:40
jak w temacie przed zakupami w sklepie bobomarket. Oglaszaja ze zamawiajac przed 18 grudnia dostaniemy paczke na swieta no i zaczyna sie...Paczki brak daja mi numer firmy kurierskiej. Dzwonie tam chociaz nie powinnam i jestem zwodzona az w piatek wieczorem dowiaduje sie ze mam sama odebrac paczke z ich oddzialu odleglego o 60 km. Kiedy sie buntuje dowiaduje sie ze mojego terenu nie obsluguja chociaz dzien wczesniej jeszcze twierdzili ze tak. Bobomarket a dokladnie ich pracownica skarzy sie MI ze maja klopot z ta firma i co mam jej wspolczuc? Dziecko zostalo bez prezentu a nie zamawialam grzechotki tylko dosc droga zabawke w imieniu matki chrzestnej i wozek spacerowy,wiec zamowienie konkretne. Nie ma przepraszam nie ma ze jakos postaraja sie rozwiazac sytuacje po prostu radz sobie sam i spedz pol dnia przy tel a moze cos ci sprzedadza ale jak przejedziesz 60 kilometrow i odbierzesz. To sie nazywa sklep internetowy!!! Ostrzegam wszystkie mamy i wyzalam sie przy okazji... juz na 3 im forum bo zlosc dodaje mi skrzydel
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka