nutka1203 13.02.09, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Czy drogie koleżanki 14.02.09, 10:43 zechciałyby się zapoznać z NETYKIETĄ , co powinny były uczynić zakładając konto na portalu, i do owej Netykiety stosować, czy też bardziej zabawne wydaje sie Wam spamowanie , dzieki czemu Wasze posty są usuwane, a pozostali użytkownicy forum dostają Kacperkofobii? Wrzućże sobie odpowiedniego linka do sygnaturki, a nie mi tu zakładasz czterdziesty wątek o Kacperku. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka1203 Re: Czy drogie koleżanki 14.02.09, 21:37 Zapewne masz rację.Spamowanie wydało mi sie w tej konkretnej sytuacji "zabawne". Czasem jednak pewne niefortunne dzialania moga wynikac z braku doswiadczenia czy wiedzy w temacie dzialalnosci forum.I oczekiwalabym bardziej przyjaznego zwrocenia mi uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Czy drogie koleżanki 15.02.09, 12:06 Rozumiem Cię doskonale. Szczególnie zdanie "niefortunne dzialania moga wynikac z braku (...) wiedzy w temacie dzialalnosci forum." I do zdobycia tej wiedzy służy właśnie przy zakładaniu konta Regulamin i Netykieta. Wybacz "nieprzyjazne" zwrócenie uwagi, ale jeśli po kilkanaście razy dziennie usuwam wątki dotyczące Kacperka, bo co i raz pojawia sie kolejna dobra dusza, która nie zna Regulaminu, to mogę czuć sie poirytowana, nie sądzisz? Wejdź sobie na forum Pomocne emamy, jest cały wątek na blisko 200 potów dotyczący Kacperka. Jeśli zaś nie jesteś czegoś pewna zawsze mozesz napisać pytanie do moderatora. Po to jestem. Pozdrawiam wzajemnie. bj32 Odpowiedz Link Zgłoś