agent11 18.11.03, 15:34 witam wszystkie mamy i "nasze" dzieci. Ciekawa jestem, czy któras z was była w kinie na seansie dla mam z dzieckiem? jeśli tak, to czy warto? i jak to wygląda. czekam na relacje. Pozdrawiam Joanna, mama Oli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadr70 Re: kino 18.11.03, 18:15 Ja byłam, i mimo, że początkowo byłam nastawiona sceptycznie podobało mi się. Na sali było ciepło, światło tylko troszkę przygaszone, tak, że można wszystko koło maluszka zrobić. Był przewijak, pampersy (jeden rozmiar, chyba 3), nie było tylko mokrych husteczek. Na sali było ok. 9 mam, tyleż dzieci, jeden tatuś. Miejsca mnóstwo. Dzieci w wieku mniej więcej od 1 miesiąca do ponad roku. W sumie bardzo synmpatycznie. Myślę, że to czy warto iść zależy tylko od filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
piciuch Re: kino 18.11.03, 19:01 Ja wybieram się jutro. Opowiem po wizycie. Ale wydaje mi się, że to fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
toolateforyou Re: kino 19.11.03, 17:21 ja byłam z Alexem(5 mies.) właśnie dziś po raz pierwszy! W Multikinie w Poznaniu-było super!Światło przygaszone, dźwięk lekko przyciszony, do dyspozycji dwa przewijaki z pampersami w kilku rozmiarach i chusteczkami. Było chyba z dziesięć mam i nawet jeden tatuś;wprowadził element humoru, gdy mówił żonie przez telefon, że z dzidzią oglądają film, piją piwo, jedzą popcorn i jest super! Maluchy nie były uciążliwe,niektóre popłakiwały, ale nie miało to znaczenia (film z napisami!).seans był na 12, więc w porze, gdy mój mały i tak śpi.W sumie jestem bardzo zadowolona,a z góry wiedziałam, że nie będzie komfortowych warunków-jak wtedy gdy się jest na" normalnym" seansie! Polecam!!!!Monika Odpowiedz Link Zgłoś
piciuch Re: kino 21.11.03, 23:32 Bylam pierwszy raz na Ursynowie. Polecam. Obejrzalam caly film z mala przerwa na przewiniencie Maluszka - kupa extra! Sa pampersy (rozne rozmiary), przewijaki, chusteczki. Filmy - nowosci a nie odgrzewane kawalki. Mysle,ze to swietny sposob na mala rozrywke. Myslalam, ze bedzie wiele placzu, halasu i bardzo mila sie zaskoczylam. Naprawde polecam. I bilety tanie 10zł! Pozdrawiam Kasia z Maciejką Odpowiedz Link Zgłoś
agent11 Re:kino 22.11.03, 21:13 serdeczne dzięki za relacje, chyba się wybiore, ale obawiam się,że moja mała nie będzie spać i moze być nie ciekawie. Zobaczymy. dzieki Joanna Odpowiedz Link Zgłoś