Dodaj do ulubionych

ul. Legionów i jej stan

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:53
Widzieliście co się zaczyna dziać z nawierzchnią tej ulicy na wysokości
akademików. Cale platy jezdni zaczynają odpadać. Wygląda to jak po trzęsieniu
ziemi. Kto tą popelinę wykonal i kiedy to poprawi? Przeciez 5 lat temu byla
nowa nawierzchnia kladzona.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: ul. Legionów i jej stan IP: 217.97.134.* 08.06.04, 11:24

tak, przy akademikach na Legionów nawierzchnia rzeczywiscie wyglada fatalnie..
      ;)

• Gość: PRAWDZIWY STUDENT Re: ul. Legionów i jej stan IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.06.04, 11:35
      CHYBA SIE TOBIE NAZWY ULIC POMYLIŁY,ALBO MIASTA I WYBRAŁEŚ ZŁE FORUM STUDENCIE
      WIDAC KIEPSKI W TOPOGRAFII TORUNIA!!!PRZY ULICY LEGIONÓW NIE MA ZADNYCH
      AKADEMIKÓW,TOBIE ZAPEWNE CHODZI O ULICE GAGARINA,SWOJA DROGA DZIWNE MIESZKAC W
      DS I NIE WIEDZIEC PRZY JAKIEJ ULICY???BUAHAHAHA!!!TEN DYWANIK O KTORYM MOWISZ
      BYŁ FUSZERKA ROBIONA W POSPIECHU NA PRZYJAZD PAPIEZA,NATOMIAST ULICA LEGIONOW
      JEST ODNOWIONA I WYREMONTOWANA OD ZESZŁEGO ROKU OD ULICY GRUDZIADZKIEJ DO
      LELEWELA!!!WIEC ZANIM COS ZACZNIESZ POMYSL I PRZEANALIZUJ KILKA RAZY!!!GAGARINA
      I LEGIONÓW TO DWIE ODREBNE ULICE W ROZNYCH CZESCIACH MIASTA?NO MOZE WCZORAJ
      ZAŁOZYLI KOŁO MNIE NOWY AKADEMIK SPRAWDZE TO?:):):)
      • Gość: KK Re: ul. Legionów i jej stan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:14
        Tak pomylilem sie, chodzi o ulice Gagarina. A ty prawdziwy studencie nie szydz
        zaraz, a najlepiej bierz sie zaraz za nauke bo sesja jest. A jak ja slabo zdasz
        to mamusia z tatusiem Ci pieniazkow na konto na wakacje nie przeleja i telefonu
        komorkowego nie doladuja. Tego posta pisalem w pracy podczas przerwy, ale to
        dla ciebie pewnie abstrakcja i nie wiesz ze mozna byc zmeczony i sie pomylic.
        Powodzenia
      • Gość: PRAWDZIWY STUDENT Re: ul. Legionów i jej stan IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 11:26
        NIE DOŚĆ ZE JESTEŚ KIEPSKI Z TOPOGRAFII MIASTA W KTÓRYM STUDIUJESZ, TO JESZCZE
        KOLEGO Z TWOJĄ PSYCHĄ I INTELEKTEM TEZ NIE JEST NAJLEPIEJ??!!STWIERDZAM TO PO
        TWOJEJ WYPOWIEDZI SKORO DOLATUJESZ DO RODZICOW OSOBY KTOREJ NIE ZNASZ!!??WIDAĆ
        RZECZYWISCIE CIĘZKO PRACUJESZ,A NAJWIĘKSZA DZIURE TO MASZ W GŁOWIE I NAD JEJ
        STANEM NALEZAŁOBY POMYŚLEĆ!!!JAK ZACZYNAM FORMUŁOWAĆ JAKIŚ TEMAT TO MYŚLE
        TROCHE NAD NIM W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE,A JAK NIE JESTEM CZEGOŚ PEWNY TO NIE
        PISZE??!!CO DO KOMORKI TO WIDOCZNIE DOPIERO CO JA SOBIE SPRAWIŁEŚ ZA TE
        PIENIĄDZE KTÓRE TAK CIĘŻKO ZARABIASZ I KTÓRE WYSIŁKIEM ZATRUWAJĄ TWOJĄ
        PRZESZYTĄ NIEUDOLNIE KORE MÓZGOWĄ!!DLA MNIE TO NIE JEST SZCZYT JAKIEGOŚ LUKSUSU
        I WYRAZ STATUSU POZYCJI W SPOŁECZEŃSTWIE,POZA TYM MAM ABONAMENT!!!:):):)A CO DO
        SESJI JUZ JA ZDAŁEM WYJATKOWO SZYBKO ALE DZIEKUJE ZA TROSKE,TERAZ CZEKAM NA
        SAMOLOT DO.......TEZ LECE POPRACOWAC,ABY ZAŁATAĆ DZIURE FINANSOWĄ :):):)LOL
        P.S. PROPONUJE NOWY WATEK JAK CIEZKA PRACA WPŁYWA NIEKORZYSTNIE NA INTELEKT
        SKORO DOSTRZEGAMY DZIURY W JEZDNI!!!POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka