ala011 12.02.04, 16:03 Ja tak na prawde jeszcze nie wiem,nie mam zadnego pomyslu a 14 tuz,tuz. A wy juz macie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merigold_triss Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 16:15 niesmiertelne skarpetkiale w tym roku zaszalalam od gucciego a 2 lata temu dostal pozytywny test ciazowy ania Odpowiedz Link Zgłoś
sojanka Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 17:15 Ania, a gdzie we Wrocławiu sprzedają Gucciego? I ile takie cudeńko? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenalach Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 19:29 Ja w tym roku mojemu lubemu kupiłam stringi oczywiście męskie-militarne z racji wykonywanego zawodu.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 19:44 ja kupiłam wode po goleniu bo widzę że obecna już mu sie prawię skończyła, no i walentynkę z wierszykiem oczywiście!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 19:59 a ja kupuje akwarium w kształcie kuli,troche żwirku,roslinka i jedna albo dwie rybki no i kartka (jak co roku) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: Walentynki- prezent dla meza 12.02.04, 20:42 Ja nie przepadam za walentynkami i nigdy ich nie obchodzilismy ale w sklepie osiedlowym widzialam jabluszka z napisem kocham Cie. Jabluszka jak najbardziej do jedzenia, do ktorych przylozono szablon z powyzszym napisem i pozwolono dojrzec. Mysle, ze sie skusze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Walentynki- prezent dla meza 13.02.04, 01:08 lika_26 napisała: > a ja kupuje akwarium w kształcie kuli,troche żwirku,roslinka i jedna albo dwie > rybki > no i kartka (jak co roku) > pozdrawiam hehe .. ja to samo, kupiłam już kulę, fioletowy żwirek roślinę i to co najważniejsz RYBKĘ - slicznego bojownika w fioletowo-wiśniowych barwach ..... nie wytrzymałam i dałam mu wcześniej - naprawdę się ucieszył Odpowiedz Link Zgłoś
farelka2 Re: Walentynki- prezent dla meza 13.02.04, 16:40 ja mojemu dam buzi- na pewno bardzo sie ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Walentynki- prezent dla meza 13.02.04, 16:50 a ja mojemu właśnie piekę chlebek Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Walentynki- prezent dla meza 13.02.04, 18:44 Ja już dałam -sweter a jutro upiekę ciasto i zrobię pizzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 Re: Walentynki- prezent dla meza 13.02.04, 21:33 a ja mojemu jabluszkotyle ze napis I love youi karke na poczte!pa Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: Walentynki- prezent dla meza 14.02.04, 11:12 A my mamy Walentynki codziennie i nie przejmuje nas data 14.02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9521152&a=10521690 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: Walentynki- prezent dla meza 14.02.04, 12:44 A ja kupilam tort czekoladowy pyszny w ksztalcie serca, pojechalam po niego o 8.00(!) rano i mielismy na sniadanie jak Majka poszla spac... Slodki, torot, slodkie buziaki i inne slodkosci naprawde pysznie smakowaly rano ))))))) Kasia ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
robszym Re: Walentynki- prezent dla meza 14.02.04, 13:20 Ja swojemu kupiłam czerwone męskie stringi i dałam je z samego rana. Mieliśmy całkiem niezły ubaw, choć jako bardzo niewygodne szybko je zdjął. I już mi się nie dziwi, że w ja w stringach nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka.m Re: Walentynki- prezent dla meza 14.02.04, 13:40 Aja! Ja kupiłam sobie śliczną seksownę bieliznę i czerwoną wstążkę, którą się przewiążę - i będę najlepszym oprzezentem dla mojego męża- mam taką nadzieję. Poza tym pszyszykowałam coś dobrego na kolacje, a mąż ma kupić winko! Myślę, że będziemy się dobrze bawić! czegi i WAM życzę! Odpowiedz Link Zgłoś