anita334 25.02.10, 09:22 Czemu nie mogę odpowiedzieć w dyskusji umieszczonej na oślej ławce? Nie mam niby uprawnień.Z kim się trzeba przespać aby je uzyskać? Dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imasumak Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:34 Ośla ławka nie jest forum dyskusyjnym, jest po prostu oślą ławką, na której lądują wątki łamiące regulamin. Uprawnienia na oślej ma tylko kilka osób z administracji zawodowej forum gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:40 UUU, to na oślą wczorajszy pasjonujący wątek poleciał??? Odpowiedz Link Zgłoś
molnarka Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:47 Co to znaczy wg Ciebie? Bo ja chyba inaczej SPAM rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles a jak rozumiesz SPAM ? 25.02.10, 09:49 może skonsultujmy nasze definicje ? Odpowiedz Link Zgłoś
molnarka Re: a jak rozumiesz SPAM ? 25.02.10, 09:57 Najkrócej: Przesyłanie niechcianych treści ... na ogół reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: a jak rozumiesz SPAM ? 25.02.10, 10:05 ogólna definicja spamu - to przesylanie tych samych treści wielu odbiorcom. Na forum spam oznacza zamieszczanie tej samej informacji w wielu miejscach. (informacja o tym jest w Netykiecie) Odpowiedz Link Zgłoś
molnarka Re: a jak rozumiesz SPAM ? 25.02.10, 10:36 Znaczy umieściła taki sam post na różnych forach, tak? Ale przeciez tak się często dzieje - chęć poznania różnych punktów widzenia itd. Tu dyskusja była OK. Ja nie rozumiem problemu że akurat ten wątek wylądował w 'oślej ławce'. Swoją drogą - głupota, ze tam nie można kończyć dyskusji ... pozostało wiele niedopowiadzianych kwestii. Dlatego IMO znacznie ciekawszą formą dyskusji są grupy dyskusyjne - tam nikt nikogo nie banuja ani nie usuwa. Pozdrawiam MOLNARka Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:43 dziub_dziubasek napisała: > UUU, to na oślą wczorajszy pasjonujący wątek poleciał??? tak ale ten pasjonujacy watek jest jeszcze na forum CiP, lecz nie osiagnal az tyle wpisow, co ten, ktory byl wczoraj na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:45 No wywalili ten ciekawszy... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:50 nie tylko ciekawszy, ale tamkie watki tez sa zabawne. zazwyczaj babki biora sie na nim za lby i wtedy robi sie smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:52 No właśnie, na CIPie pewnie się za łby nie wezmą aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:55 no na razie jakis blogi spokoj panuje na tamtym watku. az dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: pytanie techniczne 25.02.10, 09:57 anita ma poparcie na razie w magdakingaklara, ktora pisze, ze pognala po 6 dniach od cc Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: pytanie techniczne 25.02.10, 10:02 No to podobnie jak ta co po 7 godzinach od sn do roboty wróciła. O tacy powinni być pracownicy a nie jakieś fanaberie, zwolnienia, urlopy macierzyńskie. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: pytanie techniczne 25.02.10, 10:03 Deodyma,nie czepiaj się.Jest róznica w powrocie do pracy kilka dni po porodzie, a bezczelnym wyłudzaniem zwolnienia od momentu zapłodnienia.Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles idźcie może dyskutować na tamten temat do 25.02.10, 10:10 właściwego wątku? ten wątek jest o oślej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: pytanie techniczne 25.02.10, 10:40 anita334 napisała: Z kim się trzeba przespać aby je uzyskać? > Dzięki za rady Z osłem Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: pytanie techniczne 25.02.10, 11:00 Dzięki,kocham cię.Tylko skad go wziąść o tej porze?Same baby w biurze...hmmm.Rozejrzę się.Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: pytanie techniczne 25.02.10, 11:23 to może szef? Chyba, ze to tez kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: pytanie techniczne 25.02.10, 11:41 Sama sobie jestem szefem.Kurdę chyba se sama dobrze zrobię,abo cóś? Odpowiedz Link Zgłoś