Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 09.03.07, 17:45 Dam ci stówę, na twoje konto jeśli poślesz na oślą ławkę wątek "DALSZE DZIEJE POSG Szczecin". Wiem, demokracja, ale nudzą mnie z tym tasiemcem. Kasuj i podaj mi swoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Admin, chcę ci dać łapówkę 09.03.07, 17:49 dorzuć jeszcze stówkę za Gryfino i peugota Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Admin, chcę ci dać łapówkę 09.03.07, 18:42 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Dam ci stówę, na twoje konto jeśli poślesz na oślą ławkę wątek "DALSZE DZIEJE > POSG Szczecin". Wiem, demokracja, ale nudzą mnie z tym tasiemcem. Kasuj i > podaj mi swoje konto. ja tam za łapownictwem nie jestem,ale wyjątkowo w tym przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Admin, chcę ci dać łapówkę 09.03.07, 19:52 Moze chca pozbawic Swarozyca palmy pierwszenstwa jako posiadacza najdluzszego watku (oczywiscie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony Pokręcony człeczku IP: *.sysnet.pl 09.03.07, 20:56 Jak Cię nudzi to nie czytaj. Rozumem, że bawi Cię bycie żoną pijaka. Może w tym jest głębszy sens niż tylko prymitywna zabawa, ale po prostu nie czytaj. A najlepiej nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW konkurent Ty łapowniczko wstrętna, doniosę gdzie trzeba IP: *.chello.pl 10.03.07, 21:54 Dałaś w kopercie, przelałaś na konto..., jak się teraz daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Admin, chcę ci dać łapówkę IP: *.globalconnect.pl 10.03.07, 22:10 Admin! Szanuj się! Stówka? To chyba napiwek a nie propozycja korupcyjna. A czy za napiwki też idzie się do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś