ipola 26.02.10, 11:36 boję się, już kiedyś przez to przeszłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filipianka Re: chyba mam depresję 26.02.10, 11:44 to jak kiedyś przez to przeszłaś to wiesz co robić żeby z tego wyjść a jak zapomniałaś, to podpowiem - lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: chyba mam depresję 26.02.10, 11:46 filipianka napisała: > to jak kiedyś przez to przeszłaś to wiesz co robić żeby z tego wyjść > a jak zapomniałaś, to podpowiem - lekarz Bingo. Dobry lekarz + ew.terapia. I to biegiem, nie ma na co czekać Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: chyba mam depresję 26.02.10, 11:46 Jeśli nadal nic nie zrobiłaś ze swoim życiem i małżeństwem i wygląda ono tak, jak od dawna opisywałaś na forum to TAK, PEWNIE MASZ DEPRESJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: chyba mam depresję 26.02.10, 12:51 nie chce być złośliwa, ale obawiam się, ze autorka nie zrobiła i nie zrobi nic ze swoim zyciem podpada mi to pod masochizm, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: chyba mam depresję 26.02.10, 11:49 jak tak sądzisz i znasz już objawy, to biegiem do lekarza i grzecznie jeść leki. i proszę nie czekaj, aż 'samo minie' a Ty 'weźmiesz się w garść'. dobrze dobrane leki zaczynają działać po ok. 2 tygodniach. trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: chyba mam depresję 26.02.10, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/f,99,Depresja.html zobacz tu,i zmykaj bo Ciebie jeszcze bardziej zdołują Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: chyba mam depresję 26.02.10, 13:14 nie szukaj pomocy na forum, ale u lakarza Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: chyba mam depresję 26.02.10, 14:22 Ten post to miało być przyznanie się samej sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: chyba mam depresję 26.02.10, 14:49 ipola napisała: > Ten post to miało być przyznanie się samej sobie. no i dobrze. Powiedziałaś (napisałaś) to "na głos". Pierwszy krok zrobiony. Teraz pora działać. Najpierw lekarz, potem porządek z życiem. Biegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: chyba mam depresję 26.02.10, 14:51 ipola napisała: > Ten post to miało być przyznanie się samej sobie. a teraz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś