morgen_stern 05.04.10, 15:57 Pytam, bo właśnie testuję tę przeglądarkę i na razie jestem zadowolona. Któraś używa dłużej i może się podzielić uwagami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry.coke Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 19:32 Dla mnie odpada, bo nie ma Adblocka (chyba ze cos sie ostatnio zmienilo?), poza tym wtyczki Firefoxa sa nie do pobicia Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 19:36 ja lubie mnie sie podoba funkcja tlumuczenia stron na dowolny jezyk i personalizacja mam w stylu anny sui Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 21:10 Jak nie ma jak ma i Adthwarta Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 08:11 Dobrze, a co z danymi prywatnymi? Przy instalacji i Adblocka i Adthwarta krzyczy, że będzie mieć dostęp do prywatnych danych. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 09:18 Na pewno Chrom wszystkie prywatne wyciąga z innych przeglądarek ale przy adblocku mi się nic nie pojawiało na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 09:44 Mnie się pojawia ostrzeżenie, że te dodatki mają dostęp do prywatnych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 10:47 A ja... mam pocztę na gmailu (rowniez w komorce), bloga na blogspocie, korzystam z wyszukiwarki googla, zdjecia trzymam na Picasie, trasy wyszukuje na googlemaps, dziele dokumenty na googledocs... I troche sie tego boje. Faktycznie, te produkty bardzo ulatwiaja mi zycie i dla mnie sa najlepsze z bezplatnie oferowanych. Ale czuje sie opleciona google-siecia, zdominowana przez nia. Od jednej firmy zalezy cala moja wirtualna rzeczywistosc, ktora jest dosc istotna czescia mnie. I jeszcze do tego przegladarka... Mam wrazenie, ze tego juz bedzie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 11:04 No czekaj - ale one mają dostęp np. do historii, to są prywatne dane, i jest im to niezbędne. A haseł raczej nie tykają. Zresztą to nie spyware, nie służy do wykradania haseł U mnie ich pilnuje KWallet i nikomu nie daje Książki adresowej też nie ruszają. Nie wiem, jakie miałyby stanowić zagrożenie tak konkretnie. I czego sie bać Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 20:21 Ja mam Ma jedną wadę: uzależnia. Jak sie jej poużywa to potem inne przeglądarki wkurzają... Odpowiedz Link Zgłoś
ata99 Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 22:11 Tylko Chrome.Odkąd zaczęłam inne przestały istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Która używa Chrome? 05.04.10, 23:33 Mam trzy - firefoxa, operę i chrome od kilku tygodni. Wybieram chrome bo przejrzyste, bez masy zbędnych bajerów, szybka, z funkcją tłumaczenia stron (dla mnie rewelacja). Tylko do dodawania zakładek długo się przyzwyczajałam. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 07:46 hmm lepsza od opery ? a ma bajery takie jak strona startowa, zakladki stron na gorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 09:21 Ke? To sa bajery? Czy standard raczej? Chromek jest o niebo lepszy od opery, bo nie ma tylu bajerów niepotrzebnych, pierdułek i innych takich, które mnie od opery jakiś czas temu odrzuciły. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Która używa Chrome? 06.04.10, 10:45 Ech, rzeczywiście uzależnia, ładnie hula, wygodna obsługa, na razie jestem bardzo na plus. Odpowiedz Link Zgłoś