Dodaj do ulubionych

kwiecień 2014

01.03.14, 23:49
na życzenie rigolard...iiiiiiiiiiiiiiiii
na szczęście się przepisuję na kwiecień...1 kwiecień...niby prima apprillis, ale też mojej mamy urodziny....a 19 kwietnia 2012, po południu, w przekonianiu,całkowitym założeniu że dupa z ciąży, za namową małża i siostry, wykryłam swoją Alę (termin @ miałam na 21.04)
anetadymek....4cs.....1.04.....c.15 mcy
Obserwuj wątek
    • netka_26 Re: kwiecień 2014 02.03.14, 08:54
      ja też jestem w kwietniu.

anetadymek..............4cs..........1.04.....c.15 mcy
      netka_26..................2cs..........1.04, 26 lat
    • anetadymek Re: kwiecień 2014 02.03.14, 08:55
      A wiek moj to jeszcze 29 wink
      • naftalka5 Re: kwiecień 2014 02.03.14, 11:21
        ooo Anetka, ja dobrze, że założyłąś ten wątek big_grin
        W kwietniu będziemy się starać, lalalalla big_grin tongue_out a testować będę dopiero coś koło 25 wink mój wiek to już 26 smile
        • anetadymek Re: kwiecień 2014 02.03.14, 12:56
          anetadymek..............4cs..........1.04.....c.15 mcy
          netka_26..................2cs..........1.04, 26 lat
          naftalka5..................7/8cs........25.04......26lat
          • rigolard Re: kwiecień 2014 02.03.14, 15:19
            Dopisuje się. Masakra jakaś. Zapisze sie na to ovufriend. Nie mam innych pomysłów usprawnienia procesu prokreacyjnegowink

anetadymek..............4cs..........1.04………..c.15 mcy
            netka_26..................2cs...……..1.04………..26 lat
            rigolard…………………13cs……….08.04……...39 lat
            naftalka5..................7/8cs...…..25.04……..26 lat
            • corkaswejmamy Re: kwiecień 2014 02.03.14, 16:42
              oj, jakże Wam zazdroszczę tego kwietniasmile Ja mogę dopiero dopiero w czerwcu zacząć. Mam nadzieję, że czas szybko zleci i dopiszę się do wątku czerwcowegosmile

A Wam życzę aby kwiecień był ostatnim cssmile
              • rigolard Re: kwiecień 2014 02.03.14, 17:57
                Córko! Trzymam kciuki za Ciebie. czytałam Twoją historię. Plus dodatni jest taki, że zachodzisz w ciążę bez problemu. Także 2 miesiące szybko zlecą! Pozdrawiam Cię serdecznie.
    • sedinum Re: kwiecień 2014 02.03.14, 20:47
      Ja na razie sie nie zapisuje bo jeszcze jakis cien szansy na marzec chociaz dzisiejsza chec wysadzenia calego swiata w kosmos mowi sama za siebie i czuje dyszenie @ na karkusmile jak sie potwierdzi to w kwietniu mam 2 szansesmile 1.04 i 29 wiec moze tak wyjatkowy miesiac bedzie szczesliwysmile
      • anetadymek Re: kwiecień 2014 02.03.14, 20:52
        hahah....szczam....dyszenie @ na karku.......hahahahah big_grin
        kocham was big_grin
        • martka35 Re: kwiecień 2014 02.03.14, 21:08
          Dziewczyny chyba trochę przesadzacie. Dopiero marzec się zaczął! Wasze oddechy na karku mnie nie ineresują zmiatać na marzec ale już! Co to za dywersja się szerzy!
          • sedinum Re: kwiecień 2014 02.03.14, 21:14
            Hehehesmile spoko, spokosmile marca nie odpuszczam ale mam ewidentnie PMSa roku wiec musze szukac swiatelka w tunelubig_grin
            • rigolard Re: kwiecień 2014 02.03.14, 22:46
              Dzięki Martko za postawienie do pionu. Bardzo doceniam!
              Jednak u mnie marzec już pozamiatany, a dusza rwie się do przodu. Co nie znaczy że marcowi nie kubicuję. Uwielbiam listopadowe dzieciaki i zazdroszczę każdej której w tym miesiącu się udało!
              • anetadymek Re: kwiecień 2014 02.03.14, 23:36
                jaaa też...bo małża mam z listopada...i miało być dzieciątko urodzinowe big_grin
                no i wiecie...szybciej się urodzi to szybciej do formy wrócę big_grin
                • rigolard Re: kwiecień 2014 03.03.14, 09:35
                  Na dodatek śniło mi sie dostałam okres! Co za świnstwo.
                  Dobra, nie smucę już. Marcowe testerki do boju. CZekamy na kwiecień zwarte i gotowe.!
    • sedinum Re: kwiecień 2014 03.03.14, 10:20
      no i zaliczam twarde ladowanie w kwietniuwink
      zapisuje sie 2 razy .... taki miesiac zdarza sie tak rzadko, ze musi sie udacbig_grin

sedinum...................4cs...........1.04..........31l.
      rigolard…………………13cs……….08.04……...39 lat
      naftalka5..................7/8cs...…..25.04……..26 lat
      sedinum...................5cs...........29.04..........31l.
      • anetadymek Re: kwiecień 2014 03.03.14, 12:19
        Sedinum...po co marnujesz nasz czas. ...zaciazysz w 4cs I trA bedzie siedziec I usuwac cie z konca listy....ech......zero poszanowania dla bezcennego czasu tongue_out

Ale ladnie obstawiony Prima Aprillis smile
        • sedinum Re: kwiecień 2014 03.03.14, 12:30
          >zero poszanowania dla bezcennego czasu tongue_out

big_grinbig_grinbig_grin zero szacunkubig_grin
          obstawiam grupowa ewakuacje na listopadowki w czasie ktorej wszystkie zapomnimy o jakis updatach listywink
          • anetadymek Re: kwiecień 2014 03.03.14, 13:55
            ja już sobie obliczyłam, że termin będzie na mikołaja big_grin i że znowu mnie wcześniej sprowadzą to urodzi się 2.12 smile w mojego ojca urodziny, imię dostanie po babci big_grin a że 02.12 to prawie listopad....więc zaatakuję szturmem i listopadówki i grudniówki (znowu grudniówki) 2014 big_grin
            to jest mój plan big_grin hahah...sobie wymyśliłam big_grin
            • martka35 Re: kwiecień 2014 03.03.14, 19:29
              A ja Was będę przekonywać do 31 marca wink
              • corkaswejmamy Re: kwiecień 2014 04.03.14, 18:16
                hehehe, to Wy jeszcze nie dostałyście @??? a już na kwiecień się zapisałyście? No dziewczyny, heloł, coś nie tegesbig_grin big_grin big_grin

coż czuję, że spodoba mi się u Was big_grin
                • sedinum Re: kwiecień 2014 04.03.14, 18:39
                  taka karmabig_grin

najpierw bylam wieczna studentka, pozniej wieczna uczestniczka egzaminow na prawo jazdy a teraz szykuje sie na wieczna staraczkebig_grin

a tak na serio mam juz @ i czas otworzyc nowy miesiac radosnych staranbig_grin
                  • courrare Re: kwiecień 2014 04.03.14, 19:55
                    Sedinum Kochana, mało nie posikałam się ze śmiechu wink Zwłaszcza, jak przeczytałam "pozniej wieczna uczestniczka egzaminow na prawo jazdy". No jakbym czytała o sobie!

Ale z Wam szalone babeczki! Cieszę się, że trafiłam do takiej grupy staraczek smile
                    Zwłaszcza, że tez pewnie będę "wieczną staraczką" wink

sedinum napisała:

> taka karmabig_grin
                    >
                    > najpierw bylam wieczna studentka, pozniej wieczna uczestniczka egzaminow na pra
                    > wo jazdy a teraz szykuje sie na wieczna staraczkebig_grin
                    >
                    > a tak na serio mam juz @ i czas otworzyc nowy miesiac radosnych staranbig_grin
                    • courrare Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:11
                      No i tak między wierszami, to chciałam Wam powiedzieć, że wracam do gry wink
                      Ja się tak łatwo nie poddaję smile
                      • corkaswejmamy Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:31
                        hahahahah, wieczną studentką, tudzież uczennicą to i ja jestem. Prawko za 5 razem zdałam, więc też nie rewelacja. Teraz za to śmigam niczym kubica przed wypadkiembig_grin
                        • sedinum Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:54
                          >Teraz za to śmigam niczym kubica przed wypadkiembig_grin

Omg, mam to samo tongue_out az mi cisnienie skacze od roznej masci debili na drodze (zawsze mam ponizej normy ..... a dzisiaj po jezdzie z pracy 140/80!!!!) . Mmmmm.... masochistyczna przyjemnosc takie lawirowanie po miescie ale ile emocjibig_grin czlowiek czuje, ze zyjesmile
                      • martka35 Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:35
                        courrare - witaj na pokładzie kochana smile mam nadzieję, że ostatni cykl wink
    • malinowa_krowa Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:33
      witam wesołe grono
      smile

sedinum...................4cs...........1.04..........31 lat
      malinowa_krowa.......2cs/pp......2.04..........30 lat, s.3lata
      rigolard……………....…13cs….…….08.04……...39 lat
      naftalka5..................7/8cs...…..25.04……...26 lat
      sedinum...................5cs...........29.04........31lat
      • martka35 Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:42
        Dziewczyny z jednej strony cieszę się, że jesteście z nami z drugiej bardzo mi smutno.
        Mega trzymam za Was kciuki!!!
        • anetadymek Re: kwiecień 2014 04.03.14, 21:58
          ja od zajączka to najwyżej jaja dostanędo polizania...takie czekoladowe wink

courrage..witamy ponownie....piękny masz termin @ ......21.04.2012...okres , którego niegdy nie dostałam...i tobie tego życzę big_grin
      • courrare Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:43
        No to ja też się zapiszę, choć nie wiem, kiedy będę mieć @ smile Wpiszę na razie na święta smile

netka_26..................2cs...……..1.04………..26 l
        rigolard……………....…13cs….……08.04……...39 lat
        courrare....................2cs/pp.......21.04.......34 lata, s. 14 lat
        • sedinum Re: kwiecień 2014 04.03.14, 20:57

strasznie pozno swieta w tym rokusmile
          Czy Wam tez zajaczek przynosi prezenty? U mnie w rodzinie taka tradycja i nawet wiem co chce w tym rokusmile

courrare napisała:

> No to ja też się zapiszę, choć nie wiem, kiedy będę mieć @ smile Wpiszę na razie n
          > a święta smile
          • krowka114 Re: kwiecień 2014 05.03.14, 07:13
            courrare super ze jestes kiss

teraz sie uda!
            a co do prawka to ja 4 razy a jezdze lepiej niz niejeden facet a nawet osmiele sie nieskromnie stwierdzic ze lepiej niz wielu facetow wink
            Martka ja odpowiem dokladnie na Twoje pytanie z watku marcowego tylko musze sprawdzic w kalendarzu.
            Dziewczyny moja beta 612 tongue_out
            • corkaswejmamy Re: kwiecień 2014 05.03.14, 07:36
              krówko, beta pieknasmile

Dziewczyny jeżdżące, a może mały rajdzik, co? big_grin Pośmigamy sobie. Kolejność na mecie to kolejność na becie big_grin
            • martka35 Re: kwiecień 2014 05.03.14, 07:58
              Krowka - dzięki. Stwierdziłam, że porównam swój kalędarz ; ) z innymi może znajdę jakiś słaby punkt w moim.

Dziewczyny uważam, że wyścigi to wspaniały pomysł big_grin Mając tak wspaniałą nagrodę w perspektywie mogło by się dziać big_grin
              • corkaswejmamy Re: kwiecień 2014 05.03.14, 10:17
                no to ja już staję na starcie, przebieram raciczkami, ruszam i na metę przybędę w ... w czerwcu big_grin Z premedytacją przekazują Wam liderowanie, przynajmniej w kwestii testowaniabig_grin I tym sposobem, póki co, żądna z Was nie bedzie ostatniabig_grin Bo ostatnia jestem ja!
                • anetadymek dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooooo 05.03.14, 12:17
                  właśnie małż mi pezenta zrobił....i kupił bilet do Polski smile na 01.04 smile dzień testowania big_grin jestem naładowana hormonami szczęścia, a to ponoć dobrze big_grin może skupię się na wyjeździe to jeszcze lepiej smile a do tego....to są mojej mamy urodziny.....dzwoniłam do siostry już. mamie nie mówimy, że przylatuję z jej jedyną wnusią.....ale było suuuper miec w kieszeni kolejna niespodziankę big_grin super super suuuuuper by było big_grin
                  to jest mój czas....a że ja ludziom ponoć szczęście przynoszę, to i wasz czas big_grin do roboty....majtki w dół.....nogi i pupy do góry big_grin szaleeeeejemy!!!!!!
                  • sedinum Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 05.03.14, 13:36
                    anetadymek - jezeli Ci sie uda (a uda sie na pewno!) to bedzie najbardziej wzruszajaca historia na forumsmile
                    • anetadymek Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 05.03.14, 14:11
                      O ja.....ale motyvation......ja chce miec najbardziej wzruszającą historię na forum smile
                      • rigolard Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 05.03.14, 17:16
                        Aneta! zarażasz energią. Wyczaruj proszę i mi dwie kreski na teście, chociaż w marcu to chyba byłoby niepokalane poczęcie, bo.....wyjeżdżam na cały płodny tydzień. Niech to szlag! Albo sie na miejscu zakręcę albo zaraz zakładam majowy wątek smile
                        • krowka114 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 05.03.14, 19:28
                          dzis w radio uslyszslam ze w marcu koty marcuja czyli ze dzieci swoje poczynaja wink
                          marcujcie i Wy wink
                          z takim przeslaniem chcialam przybyc dzis wieczorem do Was tongue_out
                          a powaznie bylsm u lekarza, kazal brac duphaston i acard.
                          Ale moze nie powinnam juz pisac na tym watku o tym? p
                          w kazdym razie na Mamusie sie jeszcze nie zapisze zeby nie zapeszac
                          • netka_26 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 05.03.14, 22:25
                            pisz, pisz.....dla mnie to takie "światełko w tunelu". Dziewczyny my z Mężem postanowiliśmy zadbać o siebie jeszcze bardziej niż dotychczas......mega zróżnicowana dieta, suplementacja witaminami, ograniczenie kofeiny i świetne nastawienie.....w tygodniu zrobię jeszcze badania krwi i działamy
                            • anetadymek Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 06.03.14, 01:02
                              Zarazam
                              Zarazam
                              Luuuuuuubie zarazac smile
                              U energia ofcors wink
                              A nie tradem smile
                              Dzialamy
                              A ty sie wkurznaj rigo......stres opozni owulacje i taaadam.....niepokalane poczecie stanie sie mozliwe smile
                              • cynamon23 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 06.03.14, 09:11
                                Kobity, mozna tu przeczekać burze? Na marcu zawieszenie broni, kazdy milczy, a tu taka pozytywna energia.
                                Koty sie marcuja? To dla mojego M idealna sytuacjatongue_out zawsze mowie do niego Ty kocie! :p
                                • anetadymek Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 06.03.14, 10:18
                                  Peeeeeeewnie smile
                                  Listoadowo-grudniowe rowiesnicze bedzie zajebiste wiec musze tam byc smile
                                  • courrare Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 06.03.14, 18:17
                                    No ja tez licze,ze sie uda smile przeciez w koncu musi nie? wink
                                    • anetadymek Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 06.03.14, 22:35
                                      courrage...moja Ala jest z trzeciej ciąży...dokładnie jak ty zwątpiłam po drugiej, ale tez baaardzo szybko się podniosłam i włala.....zmajstrowaliśmydziecko-idealne.....no...oprócz kilku wad po ojcu ;D hahah
                                      pewnie, że się uda smile
                                      courrage, ty tam musisz byc...a wiesz dlaczego?? bo ja cię polubiłam big_grin ooo...i to jest rozkaz..ZACIĄŻAMY!!!! big_grin
                                      • courrare Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 07:59
                                        Anetadymek, Ty jesteś taka sama wariatka jak ja wink W dobrym słowa tego znaczeniu, of course smile
                                        Pewnie, że się uda i obie będziemy zimowymi mamusiami smile
                                        Kurcze... znów nabrałam nadziei smile

anetadymek napisała:

> courrage...moja Ala jest z trzeciej ciąży...dokładnie jak ty zwątpiłam po drugi
                                        > ej, ale tez baaardzo szybko się podniosłam i włala.....zmajstrowaliśmydziecko-i
                                        > dealne.....no...oprócz kilku wad po ojcu ;D hahah
                                        > pewnie, że się uda smile
                                        > courrage, ty tam musisz byc...a wiesz dlaczego?? bo ja cię polubiłam big_grin ooo...
                                        > i to jest rozkaz..ZACIĄŻAMY!!!! big_grin
                                        • nadzieja05 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 08:47
                                          i ja dolaczam do was w marcowe starania i kwietnowe testowanie, nie wiem juz ktory to cykl staran sad ale walczymy dalej.
                                          • courrare Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 09:02
                                            Nadziejko Kochana, witaj ponownie smile W koncu kiedys sie uda,prawda? Musimy w to wierzyc.

A ja, w ramach powyzszego, wzielam sie za odchudzanie ( a juz tu lezy moj problem???). I od poniedzialku jem owoce, warzywa I piersi kurczaka, a wieczorami jogurt naturally. Od poniedzialku jeszcze fitness I bedzie git! Jesli nie zajde w ciaze,to przynajmniej bede sexi wygladac na lato wink same plusy!
                                          • martka35 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 09:04
                                            Nadzieja - witaj kocham smile Jak laparo?
                                            • martka35 Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 10:10
                                              Miało być "kochana" wyszło "kocham" wink W każdym razie mocno trzymam kciuki smile
                                              • anetadymek Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 10:43
                                                Courrage....a jakie masz bmi???
                                                Ja Cwicze....biegam....zumba..... W zeszlym miechu przystopowalam bo pomyalalam, ze moze A duzo. Nie wyazlo. Wiec w dupie mam. Cwicze. Zwalniam w drugiej polowie cyklu...
                                                Coutrage...nadzieja musi byc....bez nadziei ani rusz smile

A ja dzis pobilam swoj record w dystansie. Jako zr zaczelam biegac dopiero 3 miechy temu I ledwo dawalam rady przebiec 3 km....tak dzis.....taaaadaaaaam... pieprzone 6.16km smile moze to nie wyczyn ale duna mnie rozpiera. Od polowy z zacisnietym zwieraczem bo sie kurna jelita obudzily.....a jak juz donioslam kupe do domu. ...to raz ze nie mialam czucia w zadnym miesniu...tak dwa kurna z kibla zjezdzalam smile
                                                Ale dosc o mych gastralnych rozterkach...
                                                Dzialamy dziewczyny....za tydzien nam plodne wiec zbieram forme smile
                                                • courrare Re: dziewczyny...teraz mi się musi udać boooooooo 07.03.14, 13:14
                                                  Oj Kochana, nie chcialabys znac mojego BMI wink wszyscy mowia,ze nie wygladam na type,co waze, bo mam mocna budowe ciala, ale waze jak malt slon. Wiec jesli wszystko inne dziala, to pewnie jestem za gruba sad
    • euforia1988 Re: kwiecień 2014 08.03.14, 10:34
      Dopisuję się na kwiecień przyszła wredna małpa smile

euforia1988..............3cs..........09.04.........26 lat
      • anetadymek Re: kwiecień 2014 08.03.14, 17:15
        Dziewczyny.....ale ja licze na ten miesiac.....malz chyba podjada testisteron.....nic tylko by sie gzil...budzi mnie o 2-3 w nocy bo mu sie chce ...jak tak pojdzie to za tydzin w owulke bedzie walil slepakami hahha..ale narzekac nie moge..juz dawno takiego ognia moedzy nami nie bylo

.a przynajmniej nie od urodzin Ali...chyba wracamy do gry dziewuchy big_grin
        • witchqueen Re: kwiecień 2014 08.03.14, 17:42
          Dzień dobry, witam! moje drogie Panie po pierwsze wszystkiego najlepszego i spełnienia fasolki z okazji dnia kobietsmile)! Ja liczę na ten miesiąc, nie wiedziałam gdzie się u Was kochane panie zaczepić na kawo-pisaniesmile
          • anetadymek Re: kwiecień 2014 08.03.14, 19:23
            Ach....zaczepiaj sie gdziekolwiek ci wygodnie wink
            Powodzonka..zycze krotkiego pobytu w naszym zaszczytnym gronie wink
            • witchqueen Re: kwiecień 2014 08.03.14, 20:44
              hehe dziękujęsmile A więc to mój 6 cykl starań, testowanie za tydzień. chociaż póki co testów nigdy nie zdążyłam zrobićsmile Zawsze podczytuję Wasze wpisy na forum w sumie to od początku naszych starań, jednak tym razem coś czuję, że muszę tutaj się znaleźć, po to aby poczuć te wsparcie..jesteście Wielkie!
              • anetadymek Re: kwiecień 2014 08.03.14, 21:07
                Te......to marsz na marzec do listy sie dopisac....bo pewnie zaciazylas wiec ladnie bedzie wygladac jedna extra buzka wink

U mnie za tydzien owulka (wg statustyk)...zajety weekend...jeden z bardziej zajetych w roku tu w Irlandii...wiec przed praca I po pracy staranka....a pozostala doba spedzona na "nie mysleniu" wink moze to dobrze nawet. Potem odliczanie I szykowanie do wyjazdu Do Polski

A ja dostalam fajny prezent ba dzien kobiet....moj exboss po 6 latach przerwy zaproponowal mi prace....suuuper....bo kochalam ja....lokalny maly bar z samymi tubylcami....dzis byla....boze jakie piekne uczucie, kiedy po 6 latach wchodzisz I slyszysz oklaski I swoje imie I slowa "fajnie ze wrocilas"
                Z takimi pozytywnymi fluidami muuuuuusi byc dobry miesiac smile
                • witchqueen Re: kwiecień 2014 08.03.14, 21:50
                  Ojej a tutaj tak sympatycznie! Hihi mówisz, że tak? Ja już się zapisuję na kwiecień bo taka jestem optymistka, że hoho..big_grin
                  • domiska75 Re: kwiecień 2014 09.03.14, 15:05
                    Dopisuję się wreszciesmile @ spóźniła się ponad tydzień (dziwnie u mnie ta clo działa...), ale już jest, więc nowy cykl, nowa nadzieja, nowy słoiczek z clo i piękna wiosnasmile)

domiska75................10cs.........5.04..........38 lat, s.16, s.12

• anetadymek Re: kwiecień 2014 09.03.14, 22:22
                      wqueen.....
                      zapisz sie na marzec, a rozmawiaj tu big_grin i tak wszystkie czytają i piszą wszędzie big_grin
                      • witchqueen Re: kwiecień 2014 09.03.14, 22:55
                        Kochana tak robię, już się obyłam z zasadami od wczorajsmile))
                        • naftalka5 Re: kwiecień 2014 10.03.14, 10:59
                          Aneta, zazdroszczę wink Też bym z chęcią poleciała do Polski, mimo, że dopiero wróciłam z urlopu smile 4h temu odstawiłam syna na lotnisko, właśnie wylądowali. Jak mi pusto i źle uncertain
                          Biorę się za siebie, będę ćwiczyć i jeść zdrowo. Może kilka centymetrów ubędzie wink
                          Co do pracy, to też super. Mnie moja zaczyna nużyć, mimo że robię kursy w tym kierunku.
                          Pięęękna ta pogoda, aż żyć się chce smile
                    • monisia774 Re: kwiecień 2014 10.03.14, 11:15
                      Witam sie i ja, niestety małpiszon w cyklu marcowym nie dał mi żadnych szans, przyszedł 3 dni wcześniej, ale ja oczywiście jeden teścik zdążyłam zrobić a co! (oczywiście miałam wszystkie objawy ciążywink) ale to normalne u mnie. Mój małż jak zaczeliśmy się starać od razu stwierdził, że teraz to już będę co miesiąc w ciążysmile jak on mnie dobrze znasmile ale nic nie marudzimy tylko zwiedzamy...sypialnięsmile kwiecień musi być nasz!

monisia774...............4cs...........3.04..........33.lata, s. 2 lata
                      • martka35 Re: kwiecień 2014 10.03.14, 19:37
                        monisia ja co miesiac mam wszystkie objawy big_grin Nie przejmuj się moj M ciągle się pyta czy ma już po ogórki kiszone skoczyć big_grin wink
                        • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 10.03.14, 20:09
                          To ja juz w kwietniu jestem, dodacie mnie please? ryczacatrzydziecha81.......13cs.........08.04, 32l
                          • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 10.03.14, 20:23
                            Z telefonu pisze i ciezko mi sie samej dodacuncertain
                      • anetadymek Re: kwiecień 2014 10.03.14, 22:16
                        twoje życzenie jest dla mnie rozkazem..widzę rycząca, że przed Tobą 13-sty SZCZĘŚLIWY cykl big_grin

ryczacatrzydziecha81.......13cs.........08.04, 32l

--
                        https://www.suwaczki.com/tickers/wnid8u69ruuct83u.png
                        • anetadymek courrage 10.03.14, 22:18
                          jak tam...robiłaś już jakieś badania?? sora jeżeli już gdzieś pisałaś, może mi umknęło..... taka tu zajebista samowola, każdy pisze o wszystkim wszędzie big_grin uuuuuuwielbiam big_grin nie lubię monotoni big_grin

a ja mam dziś chcicę jak szlag....dni płodne dopiero za tydzień, ale chyba dziś z małża skorzystam smile poćwiczymy przed stosunkiem, że tak go nazwę, właściwym haha big_grin
                          • courrare Re: courrage 11.03.14, 06:38
                            Nie, dopiero jutro mam wizyte u poloznej. Mam nadzieje,ze nie zmajstrowalismy nic teraz... Bo tez mam chcice jak nigdy od soboty wink a,ze gumek nie lubimy... Ale pomyslalam,ze type czasu sie nie udawalo, to czemu teraz mialoby sie udac?
                            • ryczacatrzydziecha81 Re: courrage 11.03.14, 14:02
                              dzieki za mile powitaniesmile i dopisanie do listy kwietniowej : 13 cykl staran - mam nadzieje ze zaskocze w koncu i urodze koziolka grudniowego i bede najszczesliwsza mama pod sloncem!!! hihihi.....a moze wdroze jakies voodoo z marcoweksmile w koncu nie mam nic do stracenia!!
                              • courrare Re: courrage 11.03.14, 14:18
                                A czemu koziołka?

"13 cykl staran mam nadzieje ze zaskocze w koncu i urodze koziolka grudniowego"
                                • witchqueen Re: courrage 11.03.14, 14:39
                                  A może Koźiczę ?smile))
                                  • anetadymek Re: courrage 11.03.14, 14:56
                                    a moze chodziłopoprostu o znak zoodiaku smile koziorożec smile
                                    • courrare Re: courrage 11.03.14, 16:07
                                      O Matko! Może smile Ja z kolei, może grzeszę, ale mam mamę spod tego znaku i w życiu nie chciałabym, żeby moje dziecko było Koziorożcem. Wiem, wiem, zaraz zostanę zasypana gradem odpowiedzi, że tak naprawdę, to jeśli bardzo chcę mieć dzicko, to powinnam mieć to w du***. No, ale nie mam, w tym przypadku akurat nie mam sad

anetadymek napisała:

> a moze chodziłopoprostu o znak zoodiaku smile koziorożec smile
                                      • sedinum Re: courrage 11.03.14, 16:10
                                        Grzeszyszsmile ja jestem koziorozec i to najlepszy znak pod sloncembig_grin

A tak na serio to chyba nie ma znaczenia. Kazdy jest inny na szczescie a znaki zodiaku to przeciez raczej element rozrywkowy naszego zyciasmile nasze dzieci, bez wzgledu na znak, bede najjjjjzaje.... pod sloncemwink
                                        • courrare Re: courrage 11.03.14, 16:19
                                          Heh smile Wiedziałam, że znajdzie się jakaś Koziorożyca tongue_out
                                          Ale w jednym masz rację, nasze dzieci są nasze i są cuuuuudoooowne smile
                                          A może są też fajne Koziorożce, moja matka jest mega beznadziejna. Nigdy nie miałyśmy dobrego kontaktu, a już pod koniec... masakra! Obraża się o byle co. Może dlatego jestem uprzedzona sad

sedinum napisała:

> Grzeszyszsmile ja jestem koziorozec i to najlepszy znak pod sloncembig_grin
                                          >
                                          > A tak na serio to chyba nie ma znaczenia. Kazdy jest inny na szczescie a znaki
                                          > zodiaku to przeciez raczej element rozrywkowy naszego zyciasmile nasze dzieci, bez
                                          > wzgledu na znak, bede najjjjjzaje.... pod sloncemwink
                                          • sedinum Re: courrage 11.03.14, 20:56
                                            pewnie ma ascendent w jakims wrednym znakutongue_out
                                            [ obliczanie ascendentu ]
                                            u mnie to sprawdza sie bardziej niz charakterystyka Koziorozcasmile
                                            • ryczacatrzydziecha81 Re: courrage 11.03.14, 21:32
                                              No sedinum : ja tez jestem koziorozecwink ale fajnie by bylo miec jeszcze jednego rogatego blisko siebiewink a tak calkiem serio to marzy mi sie III trymestr zima.... Jak rodzilam w lipcu to jechalam na porodowke w butach mojego M... Mialam tak spuchniete gnaty ze w nic innego nie wchodzilam!
                                              Do RIGOLARD: widze ze ty tez masz 13 szczesliwa i testujemy razem 8 kwietniawink
                                              MARTKA: prosba wielka, jak bedziesz jechala po kure&koguta na targ to wez tez dla mnie. Jutro zaczynam cwiczyc jedzenie banana od koncawink
                                              • witchqueen Re: courrage 11.03.14, 21:42
                                                Z takim zapleczem coś czuję, że kwiecień będzie Twój:!)
                                              • martka35 Re: courrage 11.03.14, 21:48
                                                Dziewczyny dzisiaj dopadła mnie depresja sad najpierw popsuł mi się samochód w drodze do pracy, później prowadziłam spotkanie i myślałam, że wszystkich zagryzę, wracałam do domu oczywiście autobusem i przechodząc przez Tesco zobaczyłam, że otworzyli nowy sklep z ubrankami dla małych dzieci k...wa zaraz przy wejściu. Przyszłam do domu wpie....łam tabliczkę czekolady zagryzłam dwoma opakowaniami ciastek. Przyszedł M powiedział, że naprawa będzie kosztować ponad 5000 bo coś z silnikiem się spie...ło i dodał, że najwyższy czas abym zmieniła tego grata bo ciągle się psuje. Ja mu na to, że jeszcze nie wiem jaki samochód bo jak będzie dzidzia to chcę taki, a jak nie to taki. A oni na to, że dzidzi w ogóle może nie być więc mam szybko wybrać samochód. Chętnie bym coś potłukła albo kogoś wrrrrrrrrrr!!!!!!!
                                                • domiska75 Martka35! 11.03.14, 23:33
                                                  Martka, no po prostu cuda jakieś - 3 dni temu wybuchł silnik mojemu autku (mojemu autkowi?), silnik do wymiany=4000zł. Właśnie dziś usłyszałam diagnozę. SZLAG SZLAG SZLAG!!! Może też jeździsz fantastycznym reno? Łączę się z Tobą mentalniesmile
                                                  • domiska75 I pytanie do Was mam 11.03.14, 23:39
                                                    A w ogóle to chciałam się Was podpytać, czego może mi brakować, jeśli moje endometrium nie rośnie, tak jak powinno? Już w poprzednim cyklu, kiedy brałam clo, lekarz na USG stwierdził, że pęcherzyk za mały, endometrium za małe....no i oczywiście nici wyszłysad Po odstawieniu luteiny też nie dostałam okresu, jak powinnam, poleciałam na USG, a on mi mówi, że okresu chwilowo nie będzie, bo endometrium za małe... Dziwne, bo @ przyszła tego samego dnia, ale trwała...dobę. Zakładając, że ta doba to pierwszy dc, to jutro powinnam zacząć przyjmowanie clo. No i nie wiem, czy zaczynać, czy coś zbadać....Już nie mam siły. Może po prostu starczość mnie dopadłasad((( Ech.
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: I pytanie do Was mam 12.03.14, 09:47
                                                    Domiska : na endometrium chyba estradiol wpływa (....ja to już powinnam mieć ksywe "estradiol" wink ) ...progesteron tez bo na luteinie jest napisane w ulotce ze jakos tam dziala na endometrium. Z naturalnych sposobów czytałam że orzechy włoskie...w ciagu ostatnich 3 tygodni zjadłam juz 3 kg. Zobacze jak wyjdzie moje endo na usg w tym miesiacu..może orzechy podzialaja...
                                                • witchqueen Re: courrage 12.03.14, 09:04
                                                  Oj..karma..złe przyciąga złe..szybko optymistycznie proszę patrzyć na świat i się nie smutaćsmile Będzie dobrze!!
    • fruitella81 Re: kwiecień 2014 12.03.14, 10:48
      tak tu u Was fajnie i wesoło że postanowiłam dołączyć.. Niestety, pomimo mojej radości w lutym ciąża okazała się biochemiczna sad tym bardziej mi ciężko, że to była moja pierwsza i dłuuugo wyczekana (13 cs) ciąża.. obecnie staram się myśleć pomimo wszystko pozytywnie i jak zajrzałam tutaj zobaczyć co się dzieje, komu uda się w marcu.. powiało radością i stwierdziłam, że zostanę u Was, chociażby dla lepszego nastawienia.. wink
      i będę Wam kibicować, możecie też mnie dopisać jak ktoś będzie miał ochotę i dobrą wolę wink na 4.04. 14 cs, mam 33 lata.. chociaż teoretycznie powinnam chyba odczekać jeden cykl? chwilami nie wiem też już co robić, bo udało się jak zupełnie odpuściliśmy starania, ale skoro nie wyszło to może jednak jest coś nie tak.. i nie wiem od czego zacząć, czy robić jakieś badania?jedno wiem na pewno.. muszę zmienić lekarza.. i od tego zacznę.. a póki co jeszcze więcej słońca Wam życzę na dziś!!
      • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 12.03.14, 11:29
        ja bym na nic nie zważała tylko szła za ciosem i do dzieławink...ale to JA....
        Mówia zeby odczekac itp... bo macica nie taka bo trelemorele a tak naprawde to zaden lekarz nie siedzi w naszej pupie przez okragly miesiąc z lupą dokonując obserwacji. Ja uważam że to zarodek niejako "bada teren" i sie zagnieżdża. Niejeden lekarz określał rzeczy niemożliwe jako CUD...a cuda sie przeciez zdarzaja...
        Po poronieniach jest zwariowana burza hormonów i może właśnie w takim burzowym cyklu jest łatwiej zajsc...
        Ja bym na twoim miejscu zmieniła lekarza i jednocześnie się starała...niech sie dzieje wola niebatongue_out
        TRZYMAM KCIUKI !
        • anetadymek Re: kwiecień 2014 12.03.14, 11:56
          fruitella.....sama mówisz, że to była biochemiczne, wiec nie trzeba czekać. dostałaś okres, żadne tam wielkie zmiany w macicy nie nastąpiły, więc do dzieła. najważniejsze, że po długim roku udało się zajść, a to już sukces. bo oznacza to nic innego, jak to, że ciąża u ciebie jest jak najbardziej możliwa big_grin
          • anetadymek Re: kwiecień 2014 12.03.14, 12:02
            Uaktualniam

fruitella81................14cc/1pp....4.04..........33lata
            ryczacatrzydziecha81.......13cs.........08.04, 32l
            • fruitella81 Re: kwiecień 2014 12.03.14, 15:34
              smile dzięki dziewczyny, wiedziałam, że tu dobra energia panuje wink w takim razie zabieramy się do roboty.. ale najważniejsze to relaks, pozytywne samopoczucie i zajęcie głowy czymś innym niż ciąża.. smile to tak banalnie brzmi i jest taaaakie trudne, nie? wink ja wróciłam na zajęcia tańca, bo od dłuższego czasu nie chodziłam, bo przecież co miesiąc "byłam w ciąży" wink a Wy co robicie żeby nie myśleć?
              • czarna.mysza Re: kwiecień 2014 12.03.14, 15:43
                Witam staraczki kwietniowe!! Właśnei spadłam z marca na kwiecień. Przylazła wredzizna i to wcześniej nież miała być. Na całe szczęście tu w każdym miesiacy jest genialna grupa i wszędzie jest przesympatycznie więc nic a nic się nie martwię wink Ale i tak dzisiaj winko otworzę się upiję troszkę wink To mój 4cs, 33 lata.
                • czarna.mysza Re: kwiecień 2014 12.03.14, 15:45
                  a że ostatnio zaszłam (niestety poroniłam w 9 tc) w piątym cyklu starań to teraz najwcześniej obstawiam na maj. Zresztą w maju mam urodziny, jaki to byłby piękny prezent. Hehe, nie ma to jak autoteriapia i samopocieszanie.
                • czarna.mysza Re: kwiecień 2014 12.03.14, 15:45
                  no i testuję teraz 09.04.
                  • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 12.03.14, 22:04
                    nie wiem czy mam pisac na marcu czy na kwietniu bo sie pogubilam...dobrze ze maj jeszcze nie zostal uruchomionysmile ....bylam u gina i niski estradiol wynika z wysokiego FSH ....dostalam Clostilbegyt i jak urosnie pecherzyk to ovitrelle....cykl monitorowany..
                    Czy ktoras moze przerabiala taki schemat? No i jesli tak to zjakim skutkiem? Mam sie czego obawiac?
                    • domiska75 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 00:35
                      Ja właśnie przerabiamsmile Właśnie rozpoczęłam drugi cykl z clo. Z pierwszego, jak się domyślasz, nic nie wyszło... Z tym, że brałam wtedy po pół tabletki (mam PCO i od takiej dawki podobno się zaczyna), pęcherzyk nie rósł zadawalająco i endometrium było za słabe... Mam nadzieję, że teraz cała tabletka podziała! Biorę clo od 5 dc przez 5 dni, potem w 10-12 dniu mam przyjść na USG i jak będzie ok, będę się pojawiać na monitoringu. Nie mam na razie żadnych efektów ubocznych, więc jest ok. Trzymam za Ciebie kciuki!
                      • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 08:56
                        ja biore 1,5 tabletki od 2 dc do 6dc.... mialas jakies skutki uboczne brania clo?
                        • witchqueen Re: kwiecień 2014 13.03.14, 09:15
                          Koleżanki, tak myślę, co byście poleciły do stosowania aby zwiększyć służ płodny? U mnie jest bardzo słabo z nim, zawsze piję dużo wody stosowałam tez siemię ale nie było wielkich efektów, oprócz tego biorę tylko kwas foliowy. Odżywiam się zdrowo ale może bym coś spróbowała? Jeszcze nie mam @ ale i tak nastawiam się na kwieceń...smile
                          • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 09:21
                            wiesiolek podobno na sluzwink
                            • witchqueen Re: kwiecień 2014 13.03.14, 09:23
                              Musze kupić, a może jeszcze coś a co do męża?smile
                              • netka_26 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 10:48
                                Hej dziewczyny. Dawno się nie udzielałam - depresja, ale czas wziąć się w garść. Mężowi najlepiej aplikować żelazo, cynk i wit. C - podobno korzystanie wpływają na jakość nasienia.
                              • fruitella81 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 11:58
                                a mojemu M lekarz przepisał też witaminy A+E (ale w dużych dawkach) i znacznie poprawiły ilość plemników wink
                            • anetadymek Re: kwiecień 2014 13.03.14, 13:36
                              wqueen..ja od tego cyklu biore wiesiołek 1000mg/1dziennie i castangus. u mnie 13dzień cyklu i zdecydowanie mam wilgotno...jakby wodniście. narazie brak "kurzego białka", wiec czekamy. małż zbiera armię. a do tego w tym cyklu nic na siłę. będzie ochota na przytulanko to będzie. nie to nie. za miesiąc też będzie owulacja

btw...dziewczyny, które biorą/brały wiesiłek...zbieram info......takie rozrzedzeinie śluzu to normalka?? tak sie zastanawiam, czy to wodniste już jest rozrzedzonym białkiem?....czy mimo wiesiołka śluz rozciagliwy i tak się pojawi w swoim czasie??
                              • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 13:55
                                ja tak mialam, sluz był mokry wodnisty przeźroczysty i sprawdziłam w owulacje jak mnie kłuł jajnik czy sie będzie ciągnął ...i się ciągnął....

A Ty sprawdzałaś czy sie ciągnie. On mimo tego ze byl przeźroczysty i wodnisty to sie ciagnalwink
                                Nie wiadomo tylko jak ze składem, bo białka jaja kurzego nie przypominal bynajmniej wcale, wiec nie wiem czy dla plemników ok czy nie.
                              • witchqueen Re: kwiecień 2014 13.03.14, 18:06
                                W Rossmannie jest oeparol w promocji, czy to przypadek ..nie sądzęsmile Ale do tego klasyka- zestaw podpasek co by za bardzo się nie rozmarzyć heheh
                                • naftalka5 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 19:09
                                  Hej ho smile
                                  W jednym cyklu brałam wiesiołek do 15dc ale poprawy żadnej nie zauważyłam. Zapewne powinnam był go zażywać przez 2-3 cykle.
                                  Castagnus brałam przez 10 dni ale zrezygnowałam przez plamienia, które pojawiły mi się pierwszy raz po @.
                                  W kolejnym cyklu zamierzam kupić syrop przeciwkaszlowy zawierający gwajafenezyne, np. Guajazyl, który rozrzedza każdy śluz tongue_out tongue_out Do tego wiesiołek też nie zaszkodzi no i wodaaa smile
                                  Aaa dziewczyny, bo sprawiłam sobie będąc w PL zapas luteiny dopochwowej i trochę czytałam o stosowaniu jej jeszcze przed ciążą. Wiecie coś???
                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 13.03.14, 21:09
                                    Syrop mnie zaciekawił, tylko jak go stosować..jakie dawki?smile
                                    • naftalka5 Re: kwiecień 2014 13.03.14, 22:05
                                      "...
                                      Gwajafenezyna z kolei jest substancją zawarta w popularnie stosowanych syropach na kaszel, której działanie powoduje rozrzedzenie wydzieliny w drogach oddechowych i przez to ułatwia jej odksztuszanie. Podobny efekt rozrzedzający i zmniejszający lepkość gwajafenezyna wywiera na śluz szyjkowy. W badaniach naukowych wykazano, że stosowanie trzy razy na dobę 200 mg preparatu z gwajafenezyną począwszy od piątego dnia cyklu, aż do owulacji może przynieść korzystny efekt w przypadku, gdy źródłem problemów w zajściu w ciążę jest nieprawidłowa konsystencja śluzu szyjki. Należy jednak pamiętać, aby zachować ostrożność przy stosowaniu tego rodzaju preparatów, gdyż jak w przypadku każdego leku, stosowanie zbyt dużych dawek może wywoływać różne działania niepożądane..."
                                      Ja znalazłam syropy z zawartością 100mg gwajafenezyny, czyli przypuszczam, że po prostu trzeba wziąć podwójną dawkę wink
                                      Ja mam baaaardzo małą ilość śluzu, może to właśnie tutaj leży problem? uncertain
                                      • witchqueen Re: kwiecień 2014 13.03.14, 23:04
                                        No to spróbuję syropek sobie zapodać na drugi cykl o ile się odważę, zdam relację big_grin
                                        • 3dziubella Re: kwiecień 2014 14.03.14, 20:24
                                          Witam dziewczyny. przybywam z marca. No cóż wiosna gdzieniegdzie się pokazuje a to chyba świetna pora na budzenie życia smile)))Nie śmiejcie się tylko smile))) była u takiej babki co to ziołami ulecza i takie tam pierdoły. Usłyszałam, ze moim problemem są drożdżaki których nazwy nie wyrazi mój aparat mowy, one mają powodować, iż zapłodnienie jest niemożliwe. Dla jasności przed HSg badałam chlamydie, wynik negatywny. Nie wierze w to, ale zamierzam sprawdzić w praktyce co przyniesie jej kuracja. No cóż, sukcesów nam życzęsmile

3dziubella............5cs..............31lat
                                          • anetadymek Re: kwiecień 2014 14.03.14, 22:26
                                            dziubella...a poziołowe testowanie będzie się odbywac przez cały kwiecien?? czy raczej dasz radę jakoś lekko sprecyzować date nie-przyjścia @ tongue_out big_grin

a ja tam wierze w ziołolecznictwo big_grin wiec życze powodzenia kiss
                                            • witchqueen Re: kwiecień 2014 15.03.14, 11:09
                                              No i witam w kwietniu! Proszę do doczepę do listy, testowanie 13.04 8 cs, wiek 27smile
                                              Mam tego wiesiołka i nowy arsenał i plan działania hehesmile
                                              • domiska75 marcowanie:) 15.03.14, 12:23
                                                No to Dziewczęta - marcujemy sięsmile Dziś - przynajmniej u mnie - taka pogoda, że można z łózka nie wychodzićsmile Ale niestety:
                                                - to jeszcze nie te dni, więc moje chęci nie mają szans na pozytywny efekt;
                                                - mimo chęci i odpowiedniej aury pogodowej na Przytulanki nie da się, bo....
                                                - maaaaamo, kieeeedy będzie coś do jedzeeeenia......
                                                - maaaaamo, choćmy na baaaaasen......
                                                - maaaaaamo, a przepytasz mnie z biologii????
                                                - maaaamo, a jak robi te układy równań...(????)
                                                - maaaamo, możesz już odejść od komputera, bo muszę sprawdzić fejsa......
                                                - maaaamo, no powiedz mu coś - ja więcej pozmywałam, to niech on sprzątnie kotu....
                                                - widzę, widzę - znowu siedzisz na stronach z bocianem!!!! Może już jesteście za starzy na dziecko, co?
                                                Zwykła sobotasmile
                                                • rybka.1988 Re: marcowanie:) 15.03.14, 13:05
                                                  Heh fajna masz sobote smile
                                                  Dobrze ze moj dwu latek tyle nie wola he
                                                  ale jak widzi laptopa to zaraz cgce ogladac bajki wiec na forum wchodze wylacznnie ww telefonie.

jestem z wami w kwietniu ale sie nie dopisuje bo meza nie ma i przyjedzie dopiero pod koniec kwietnia wiec testowanko dopiero w maju sad

Ja czekam na calkowite rozkrecenie @ bo trzeci dzien same ciemne brazowe plamy a na trzeci dzien cyklu mam robic badania i juz sama nie wiem co sie u mnie dzieje.

Pozdrawiam w ten wietrzny dzien nic tylko lezec w lozku smile
                                                  • rybka.1988 Re: marcowanie:) 15.03.14, 13:15
                                                    A zapomnialam predzej co chcialam pisac.
                                                    dzieubella wierze w to co piszesz.
                                                    moj znajomy jest znahorem i powiedzial mi kiedys jak bylam u nniego na kawie ze w tym roku zostane mama a ja do niego ze ma.xhyba zly dzien bo cos zle widzi bo moj M akurat byl za granica a to byl juz marzec a mial przyjechac w czerwcu ale... moj M przyjechal na moje urodziny taka niespodzianka a urodziny mam 26marca i byl.q polsce 10dni bylam pewna ze i tak nie zajde bo za tydzien miala przyjsc @ale juz nie przyszla i zanim pojechal zrobilam test i byly dwie kreski niezle co szybko test wyszedl (bobotest to byl mam go do dzis).
                                                    w zeszlym roku sie zasmial ze lubie chyba zimowe dzieci bo znowu bede miala termin na kpniec roku no i tak bylo termin na 28listopada niestety ciaza nna poczatku trzeciego miesiaca obumarla.
                                                    wiec wierzcie lub nie ale wierze we wszystkie taki przepowiednie i w ziololecznictwo rowniez smile ale sie rozpisalam heh

wiecie co chyba dzis do niego zadzwonie moze juz cos widzi heh
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: marcowanie:) 15.03.14, 20:13
                                                    O kurcze!!! Niezly znahor!!!! To moxe ja zamiast kliniki odwiedzac to poszukam wrozkiwink .... Cos w tym jest !
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: marcowanie:) 15.03.14, 20:16
                                                    Czy ktorejs zwas tu zebranych na tym forum pomoglo clo? Ktos po nim zaskoczyl zafasolkowal zaciazyl itp.
                                            • witchqueen Re: kwiecień 2014 15.03.14, 20:16
                                              Ziołolecznictwo owszem, dużo daje też siła sugestii, stąd zawsze są nasze "objawy"smile Ja w tym miesiącu do wiesiołka i starań... dodaję trochę przesądówtongue_out, jak to nie zadziała to nie wiem co! hehehe!!
                                              • naftalka5 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 20:30
                                                A co powiecie o wróżkach??
                                                Ja nie wierzyłam wink ale kupiłam we wrześniu na allegro (!!! big_grin ) "odpowiedz" na moje pytania. No i mi odpowiedziała, ze mężczyzna z którym jestem, jest mi pisany na całe życie, ale na ciążę będę musiała długo poczekać. No i czekam.. uncertain
                                                ametadymek, u ciebie też taka fajna pogoda? U mnie było dzisiaj 18 stopni.
                                                • witchqueen Re: kwiecień 2014 15.03.14, 20:31
                                                  Jak na Allegro?smile
                                                  • rybka.1988 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:07
                                                    Naftalka no wlasnie jak na allegro?

Wierzcie badz nie przed chwila.skonczylam rozmawiac z moim.znahorem i uslyszalam:
                                                    Ty za pozno robisz to dziecko
                                                    -ale jak za pozno?
                                                    No bo wy sie staracie jak juz masz po pwulacjo
                                                    -nie no co pan my robimy tak jak lekarz kaze i jak trsty wychodza
                                                    -glupia jestes ze ich sluchasz masz tylko na ro trzy dni i zebys nie spieprsyla roboty jak maz wroci
                                                    -To jak mam robic
                                                    -10 i 11dzien cyklu dojdzie u ciebie do zaplodnoenoa pozniej to ty mozesz dla.przykemnosci
                                                    -dobra sprobuje.jak pan mowi a kiedy mi sie uda?
                                                    -za dwa miesiace

hmm tak mniej wiecej wygladala.nasza rozmowa. maz ma wrocic na koniec kwietnia i bedzie dwa tygodnie wa tyf ale ni wpizde ni w oko to nie bedzie 10dzien cyklu wiec chyba musimy przesunac jego przyjazd heh.
                                                    Tygodnie.
                                                    i co znowu uwierzyc?a co mi tam i tak nie mam nc do stracenia. moj gin dal mi teraz badania za ponad 200zl ale postanowilam ze nie zrobie pojde jak mi nie wyjdzie tym razem. a noz widelec bede miala na nowe ciuszki dla dzidzi heh ale sie nakrecilam.
                                                    domyslam sie ze niekrore z was uznaja mnie za wariatke ale juz mi to obojetne.
                                                  • rybka.1988 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:09
                                                    Sorki za te bledy literowe ale pisze z tele i czasami obok literka mi sie nadusi
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:23
                                                    90% dla znachora a reszta dla lekarzasmile ja bym robila ntak jak znachor kazal!! musze poszukac znahora na slasku...
                                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:24
                                                    O tak jak Śląsk to i ja chętnasmile)
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:27
                                                    a skad jestes witchqueen?smile
                                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:31
                                                    A z Bytomiasmile
                                                  • ryczacatrzydziecha81 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:39
                                                    oooooo w Bytomiu sie urodzilamsmile mieszkam w Gliwicach
                                                  • naftalka5 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:32
                                                    No jest ich trochę wink
                                                    allegro.pl/uslugi?string=wr%C3%B3%C5%BCka
                                                    Kurcze, taki znachor i mnie by się przydał smile
                                                    Próbujemy w kwietniu i w maju. Potem G idzie na badania. Mam nadzieję, że nie będą potrzebne, a moje wszelkie "zabiegi" okażą się skuteczne wink
                                                  • anetadymek Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:33
                                                    naftalka..u nas pogoda wrecz nie irlandzka...grzało aż miło..Alutek wkońcu bez kurtki..drzwi na ogródek otworzyłam (bez ryzyka wyrwania ich z zawiasów przez te irlandzkie dmuchnięcia), wystawiłam zabawki, ślizgawkę i dziecka nie było....ach...oprócz kilku razy kiedy suchą psią kupę mi przyniosła hihi....
                                                    w każdym bądź razie pogoda piękna, idealna na owulację, która (chyba) się zbliża...wg mnie poniedziałek, wg kalkulatorów i innych przepowiadaczy dziś lub jutro....
                                                  • anetadymek Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:36
                                                    naftalka...a jak ty płacisz za te usługi na allegro?? ja przerzuciłam się na ebay i na amazon ze względu na trdności z zapłaceniem z Irlandii
                                                  • naftalka5 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:53
                                                    Toż to cenne skarby Ci przyniosła big_grin
                                                    Płacę kartą, albo z konta siostry tongue_out
                                                    Też wolę ebay, bo szybciej wink do amazona nie mam zaufania po tym jak mi ściągnęłi 49F jakiejś opłaty członkowskiej. Nie wiedziałam że na coś takiego się zgodziłam, wycofałam się i kasę mi zwrócili, no ale...
                                                    Aneta, wracaj do łóżka w takim razie big_grin
                                                  • rybka.1988 Re: kwiecień 2014 15.03.14, 21:58
                                                    Moj znahor to tesc przyjaciela wiec wszelkie rady mam za darmo od czasu do czasu mu cos tam rzuce bo to biedniejszy rolnik a tacy najbardziej zyczliwi smile
                                                  • anetadymek Re: kwiecień 2014 15.03.14, 22:10
                                                    no i co w tym łóżku??
                                                    raczej z silikonowego kolegi dzieci się nie docekam tongue_out
                                                    małż w pracy, już mu rano zapowiedziałam, że wieczorem albo rano działamy. oboje uwielbiamy te chwile typowo pod ciąże.....laliśmy dzisiaj siedząc sobie w słoneczku....że entuzjazm aż bije.....ja jeszcze rozmawiając o "tych dniach" dowaliłam: trza pomyśleć jakby TO wcisnąc w jutrzejszy przejebany grafik" smile
                                                    a ten mi odpowiedział "wiesz, jak będzie śluz to będzie mus" big_grin
                                                    trochę śmiechu nikomu nie zaszkodzi big_grin
                                                  • netka_26 Re: kwiecień 2014 16.03.14, 09:13
                                                    Hehe..... Skąd ja to znam. Wraca mąż z pracy i pierwsze pytanie to "Kochanie jest owulacja?"
                                                  • anetadymek Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:11
                                                    Malz stwierdzil ze tym razem musi sie udac bo on tak na zawolanie to dlugo nie pociagnie smile
                                                    Mi w sumie tez to sie przestaje podobac

Tym razem sie uda....prawda?????
                                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:14
                                                    Uda uda, bo ten romantyzm i plan działania mnie tez już irytujesmile
                                                  • martka35 Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:27
                                                    Dziewczyny pamiętacie jeszcze co to jest romamtyzm hahaha. Ostatnio u mnie wracamy po 18 z treningu ja juz wiem, że jest owu robię szybko teścik dla potwierdzenia, wyskakuję z łazienki i krzyczę do M Kochanie robimy dzidziusia big_grin A on ale jak to w tej chwili może zaczekamy jak nasza córka pójdzie spać, a ja na to, że nie ma czasu. Później na 5 rano budzik i powtórka. Kochane to jest desperacja, a nie romantyzm big_grin
                                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:30
                                                    Haha! U mnie ostatnio było tak, wychodziliśmy na urodziny a ja myślę chyba owu będzie wieczorem nie ma co czekać i było "Kochanie tylko nie pognieć mi fryzury i się pośpieszbig_grin".........
                                                  • martka35 Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:36
                                                    Ja naprawdę współczuję naszym M big_grin Stają na wysokości zadania nie zależnie od pory dnia czy nocy big_grin Ale czego się nie robi dla naszego szczęścia big_grin
                                                  • witchqueen Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:38
                                                    ..co użyją to użyją hahahha!
                                                  • martka35 Re: kwiecień 2014 16.03.14, 11:41
                                                    Przynajmniej wiem, że nie chodzi na miasto hahaha. W każdy cyklu daję mu tak popalić, że zaczął ostatnio mówić, że te ryby to nie taki głupi pomysł hihihi big_grin
                                                  • anetadymek Re: kwiecień 2014 16.03.14, 13:08
                                                    no mój stwierdził dziś, ze jaja go bola od obijania sie smile
                                                    a ja chyba juz po owu..tak o....n