pade 21.07.10, 12:00 Bardzo bym chciała przeczytać, jakie korzyści odniósł Tusk z katastrofy pod Smoleńskiem. Może ktoś mi wypunktuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:03 Jakieś odniósł. ONI wiedzą, jakie. A jak nie wiedzą, to się domyślają. Ale i tak nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:05 po 1 po 2 po kolejne.... no właśnie takie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:18 eee, liczę na konkretne argumenty, mam ochotę na polemikę Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:43 pade napisała: > eee, liczę na konkretne argumenty, mam ochotę na polemikę Ej od 130 na Ciebie przeszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:47 polemika to nie to samo co pyskówka gabi Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:51 pade napisała: > polemika to nie to samo co pyskówka gabi Moja droga dobrze wiem co znaczy słowo polemika,bardziej chodziło mi o te argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:52 pade, zlituj się, upał jest. Przez Tuska rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:01 130xe przyjdzie, to ci wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:22 Tusk chodzi na pasku Wiadomych Sił. Jako że chodzi na pasku, nie musiał odnosić korzyści osobistych. L. Kaczyński stanowił Zagrożenie dla Rosyjskich* Interesów, więc został usunięty. Po co Wiadome Siły angażowały w ogóle w to Tuska i w jaki konkretnie sposób, nie jest chyba zbyt dobrze wyjaśnione, ale przecież jest oczywistą oczywistością, że To Była Wina Tuska. * Wersja przeważająca. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:24 Dziko satysfakcję i zadowolenie wilczych ócz. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:28 no to jeden arument już jest, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:29 Wg. mojej tesciowej - wygrali wybory i beda teraz powoli wyprzedawac polske rosji - putin bedzie rusyfikowal polakow bo teraz pozbyli sie patriotow i nie ma kto bronic polskosci, kosciola, kraju - Tusk musial pozbyc sie Kaczynskiego bo ten wyciagal wszystkie brudy Tuska i pokazywal jak to Tusk nie jest polakiem i nie dba o polske - nie ma kto bronic radia maryja, rydzyka, tv trwam i beda zamykac stacje gloszace milosc,prawde,pojednanie,slowa boga. - teraz rzadzacy beda akceptowac wyczyny zboczencow, pozwola na sluby, uprawianie dewiacji na ulicach i mordy na polskich katolikach nie ukrywam, ze ten ostatni to moj ulubiony tekst tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:44 To jest jeszcze lajcik w wykonaniu mojej tesciowej. a po prawie 16 latach znajomosci z ow niewiasta jestem wytrenowana do takiego stopnia, ze mnie juz praktycznie nic nie rusza. kiedys dzwonila do radia maryja i skarzyla sie na mnie nawet nagrala ta audycje na kaseciaka i pozniej mi dala do posluchania. jesli gdzies jeszcze mam to zrzuce na kompa i zaprezentuje jaka to ja zla jestem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:58 O Boże! Ale na co się skarżyła? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:11 Poszukam kaseciaka w pudlach skarzyla sie na wszystko. a to syna do kosciola nie puszczam, a to go nie karmie, nie sprzatam w domu, malzenskiego obowiazku odmawiam , do cerkwii zaciagnelam na slub choc on sie przeciwstawial ( podobno ) corki w cerkwii chrzcilam, babci nie pozwalam sie wnuczkami opiekowac, a jak chce je do kosciola zaprowadzic to z policja przyjezdzam, zeby jej wnusie zabrac od niej, a na jasnej gorze jak bylam to podobno stalam przed kosciolem i ludzi namawialam do sekty jakiejs, bo ja w sekcie jestem wole zajmowac sie firma niz domem, a dziecko jest chore bo to kara boska! za moje grzechy, ktorych mam tak duzo na sumieniu, a pozniej sie okazuje ze nawet sumienia nie mam, a jak ksiadz po koledzie przyszedl do nas ( na prosbe tesciowej to on nas mial chyba egzorcyzmowac ) to ja drgawek dostalam oj duzo tego Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:16 Mam prośbę: pisz to w każdym wątku o wrednej teściowej. Od razu dziewczyny dojdą do wniosku, że ich własne teściowe to są anioły czystej krwi. Masakra. I to wszystko dlatego, że prawosławna jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:20 angazetka napisała: Od razu > dziewczyny dojdą do wniosku, że ich własne teściowe to są anioły > czystej krwi. Pierwsza!!!! > Masakra. I to wszystko dlatego, że prawosławna jesteś? Pewnie nie, jakby była katoliczką to by może była ruda/czarna/wysoka/niska chcesz psa uderzyć kij sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:22 Dlatego, ze prawoslawna, ze jej synus bral slub w cerkwii, ze wnuczki tam mialy chrzest,ze do prawoslawnego przedszkola chodzily i najwazniejsze, ze nie dalam sie przerobic na katolicka fanatyczke. znajomy ksiadz katolicki dziwi sie, ze przez tesciowa nie nabralam urazy do wiary katolickiej. a to przeciez tylko jedna fanatyczka no i jej grono kolezanek ale ona juz w sedziwym wieku to i gonic mnie na miescie nie maja sily Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 17:51 SP babcia mojego meza jako pierwsze pytanie zadala mi "czy jestem katoliczka" i sie ucieszyla ze jestem (mieszkala na Podlasiu gdzie duzo osob jest prawoslawnych). Co ciekawe jej wnuczek (a moj maz) do kosciola nie chodzil wogole... Po co jej ta wiadomosc byla? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:36 1. a po ile? 2. mało ma swoich? 3. jeszcze drugi taki się ostał 4. w Polsce jest masa "pokrzywdzonych", zawsze się ktos do obrony znajdzie miłość?, pokój? eee, no nie wiem co powiedzieć 5. cholera, to o gejów chodziło? nigdy bym na to nie wpadła niezla jest Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:40 sadosia75 napisała: >> - nie ma kto bronic radia maryja, rydzyka, tv trwam i beda zamykac > stacje gloszace milosc,prawde,pojednanie,slowa boga. No to byłoby cudownie!!!!!!!! > - teraz rzadzacy beda akceptowac wyczyny zboczencow, pozwola na > sluby, uprawianie dewiacji na ulicach i mordy na polskich > katolikach > nie ukrywam, ze ten ostatni to moj ulubiony tekst tesciowej > Zawsze myslałam że moja durna teściowa jest najdurniejsza na świecie, ale musze oddac twojej palmę pierszeństwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:48 Dziewczyny moja tesciowa naprawde jeszcze skrzydel nie rozwinela w swojej glupocie. jej teorie spiskowe jeszcze sie beda rozwijac. a jak zadaje jej jakies pytania dot. spisku to mi odpowiada tonem znawcy tematu ( bo moja tesciowa to zna sie na lotnictwie, polityce, medycynie sadowej, prawie itp ) TY wiesz doskonale w koncu sama ruska jestes. wiec niesmialo dochodze do wniosku, ze pewnie cos mam wspolnego z tym wszystkim. jak kazdy prawoslawny na tym globie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:51 to jest po prostu boskie sadosia pisz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:54 Jestes okrutna, twoja tesciowa pewnie placze po nocach, ze sie nie zalapala na "Solidarnych 2010"... Moze choc widownie w "Warto rozmawiac" jej zalatwcie na jakas wazna rocznice? A ma bloga na Salonie24, czy internet to zuo? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:03 Ja wam z checia wypozycze tesciowa serio bierzcie nawet doplace, zebyscie z tydzien potrzymaly ja u siebie Internet to ZUUUUUUOOOOOOO a jak jej mowie, ze przeciez radio maryja ma swoja strone, jest duzo stron religijnych to ona mi mowi, ze przeciez odwazniejsi, bardziej religijni maja tyle sil, zeby ze zlem walczyc. a ona wciaz sie uczy od najlepszych, wciaz poszukuje. czasem marze o tym, ze ona kiedys wyjdzie na te poszukiwania i sie zgubi. A Warto rozmawiac oglada namietnie, jej ideal kobiety to Joanna Najtfeld ( mam nadzieje, ze nazwiska nie przekrecilam ) a z tym pomyslem o miejsce na widownie to kto wie kto wie zblizaja sie jej urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:55 Sadosia, ja sie mniej więcej orientuję, bo cie wyczaiłam w tym boskim watku z którego masz sygnaturkę, ale jej sie chyba pogorszyło, tej twojej I czekam na nagrania z radia! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 12:58 Sadosia a to nie Ty miałaś ten pstryczek,bo podobno mówią ze ktoś maił i na dole nacisną jak samolot leciał.Współczuje teściowej choć czasem to zabawnie takich opowieści posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:06 Gabi i co donosisz no co donosisz? Ladnie to tak? to mial byc sekret Wiesz po tylu latach atakow na mnie przywyklam. reaguje tylko w momencie atakow na moje corki. bo wlasnych wnuczek tez nie oszczedza. choc ona uparcie twierdzi, ze je ratuje przed zlem. teraz to juz sie tylko z tego smieje. nic innego zrobic nie moge. I dziwie sie, ze moj maz wyszedl z tego domu normalny. jak by wychowywali go inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:12 sadosia75 napisała: > Gabi i co donosisz no co donosisz? Ladnie to tak? to mial byc > sekret Nie doniosę bo dawno się tak nie uśmiałam.Swoją droga to faktycznie masz z nią cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:01 Przecież wszyscy wiedzą, że Tusk ma krem na rękach.. krew znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:02 morgen_stern napisała: > Przecież wszyscy wiedzą, że Tusk ma krem na rękach.. krew znaczy > Powoli się wyjaśnia kto za tym stał Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 16:15 morgen_stern napisała: > Przecież wszyscy wiedzą, że Tusk ma krem na rękach.. krew znaczy > nie wszyscy. Niektórzy wiedzą, ze krew na rękach ma Lech/Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:01 Babcie mają rację niepoprawni.pl/blog/164/gruppenfuehrer-kat Mam szczere pytanie innej materii: chodzicie do wróżek i wierzycie we wróżby? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:02 > Mam szczere pytanie innej materii: chodzicie do wróżek i wierzycie > we wróżby? Nie i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 14:15 A ja mam szczere pytanie w tej samej materii: jestes w KSAP-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:01 Przecież to oczywiste: Gdyby Lechu żył, wygrałby wybory, co najmniej 80% w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:20 pade napisała: > Bardzo bym chciała przeczytać, jakie korzyści odniósł Tusk z > katastrofy pod Smoleńskiem. Może ktoś mi wypunktuje? > Pamiętaj że sama chciałaś 1. Komorowski prezydentem został. 2. Już nie będzie się musiał martwić że krzesła dla niego zabraknie jak chcesz więcej to może wieczorem coś jeszcze dołożę Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 13:36 aha, czyli Lech by wygrał gdyby żył? krzesło, no tak, to też jest argument to już mam: dzika satysfakcja w wilczych oczach i krzesło dopisz, czekam niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 14:04 Mysle, ze zaden watek spiskowy nie moze sie obejsc bez tego linka: dlaczegonienapalm.wordpress.com/ Cytaty tam sa autentyczne, zrodla podane. ] Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 14:53 www.youtube.com/watch?v=o-Sd-KWP5ss&feature=player_embedded To Komorowski ma krew na rękach . Już na kilka godzin przed katastrofą wygłosił orędzie do narodu jako p.o. prezydenta. Jak na takich pożal się Boże materiałach będzie opierała się sejmowa komisja ( p. Macierewicz zapowiadał przeszukiwanie zasobów Internetu! ) to w tej ogólnonarodowej paranoi zajdziemy daleko ! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 16:17 o ile mi wiadomo, to nie ma komisji sejmowej w tej sprawie, jest zespół posłów, ale moze cos przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 16:22 Walcz, walcz, argumentów niestety coraz mniej, ale podziwiam za dzielność Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 21:40 iuscogens napisał: > o ile mi wiadomo, to nie ma komisji sejmowej w tej sprawie, jest zespół posłów, > ale moze cos przeoczyłam. Komisja czy zespół? Jak zwał tak zwał ............. wiadomo o co chodzi, a przynajmniej Ty zrozumiałaś Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 22:17 Różnica jest duża, bo zespól nie ma takich uprawnień jak komisja śledcza. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 08:40 iuscogens napisał: > Różnica jest duża, bo zespól nie ma takich uprawnień jak komisja śledcza. I dzięki Bogu. Bo ten ZESPÓŁ ma za zadanie ogłupianie ludzi, wprowadzanie dezinformacji oraz odwracanie opinii publicznej od spraw istotnych. Wczoraj po południu przed wyjściem z domu usłyszałam ,,rewelacje" p. Macierewicza z konferencji prasowej dotyczące minister Kopacz i patomorfologów . Szczerze mówiąc osłupiałam,ale nie miałam czasu zagłębić się w temat . Dopiero po powrocie okazało się ,że naczelny spiskowiec zapomniał dodać ,że nie powiedział, że wystąpienie minister dotyczyło nie sekcji zwłok a późniejszej identyfikacji ciał ofiar katastrofy. Odnośnie Palikota i jego 11 pytań. Dlaczego ten szanowny zespół ds spisku i odwracania kota ogonem nie będzie rozpatrywał w ogóle kwestii rozmowy braci tuż przed wypadkiem? Dlaczego z góry założono ,że to nie istotna sprawa ........., a istotna jest sztuczna mgła rozpylona przez ruski samolot ........ Oszołomstwo i paranoja nie zna granic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 08:47 www.money.pl/archiwum/felieton/artykul/miskiewicz;mlot;na;macierewicza;czyli;zespol;pis;z;palikotem,74,0,646218.html dla mnie to kolejny oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 09:33 zamiast gadać o naczelnym spiskowcu, to posłuchaj kropki nad i z Kopacz, ona sama tam sprytnie wprowadziła ludzi w błąd, mówiąc ze przy sekcji zwłok polscy lekarze wspólnie z rosyjskimi wykonywali rózne czynnosci i mieli nadzór nad tym co robią rosjanie. teraz okazuje się, ze polscy lekarze nie mieli tam nic do gadania. Niech kopacz wyjaśni te wspólne czynności, bo zaraz okaże się, ze to było kserowanie bardzo dobrze, ze Macierewicz z tym wyskoczył, bo wystarczyło jedno jego wystąpienie, a juz mamy oficjalnie podane do informacji, ze nikogo z Polaków przy sekcji nie było. wcześniej jakoś to do opinii publicznej nie dotarło, nawet tutaj na forum bylo wiele osob, które twierdziły, ze sama Kopacz albo polscy lekarze byli przy sekcji. sztuczną mgla akurat zajmuje się tez prokuratura, tam tez są oszolomy i paranoicy?? Co do rozmowy, to ja nie mam nic przeciwko zeby podali, ale najpierw by się przydał zwrot telefonu. Mimo publicznych zapewnień Donalda, ze wszystkie rzeczy zostały zwrocone, telefonu prezydenta dalej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 13:14 iuscogens napisał: > bardzo dobrze, ze Macierewicz z tym wyskoczył, bo wystarczyło jedno jego > wystąpienie, Jeszcze nie zwariowałam,by słuchać , a co gorsza wierzyć w brednie tego pana ! Dla mnie wystarczy praca polskiej prokuratury, i w nią wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 13:16 > bardzo dobrze, ze Macierewicz z tym wyskoczył, bo wystarczyło jedno jego > wystąpienie... Zeby sklamal Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 20:58 cherry.coke napisała: > > bardzo dobrze, ze Macierewicz z tym wyskoczył, bo wystarczyło jedno > jego > > wystąpienie... > > Zeby sklamal no to jest ich dwoje Macierewicz i Kopacz Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 10:37 Pan Macierewicz już nie raz i nie dwa udowodnił, że jeśli chodzi o teorie spiskowe to nie ma sobie równych. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 16:55 Dowody dowodami, ale tu jest kwintesencja profesorskiego dyskursu: www.youtube.com/watch?v=Gq9S8yUTnpE Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 17:00 www.youtube.com/watch?v=uXuyD-prenI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 17:01 www.youtube.com/watch?v=nKN15NyxL2k&feature=related to jest cudne Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Paranoja sięga zenitu! 21.07.10, 21:44 To i ja rzucę linkiem : wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8163140,Macierewicz_tropi_katastrofe__Szokujace_rozbieznosci_.html No to się zaczyna .... jazda bez trzymanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 08:44 eli-eli napisał: > Dowody dowodami, ale tu jest kwintesencja profesorskiego dyskursu: > www.youtube.com/watch?v=Gq9S8yUTnpE > Polecam! Eli-eli a to specjalnie dla Ciebie,jeżeli bawią Cię takie żenujące filmiki. Dno ! www.youtube.com/watch?v=SvMqH1eGs4Y Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Paranoja sięga zenitu! 22.07.10, 19:22 salinas napisała: Eli-eli a to specjalnie dla Ciebie,jeżeli bawią Cię takie żenujące filmiki. Dno > !www.youtube.com/watch?v=SvMqH1eGs4Y Salinas, nie bawią, lecz przerażają! Żenujący komitet poparcia! Bajki o Fiki-Miki powinien opowiadać swoim wnukom, siedząc w wygodnym fotelu, a nie kompromitując się publicznie. To nazywa się DNO! Aż strach się bać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 21:20 RAny jak to się stało że wczesniej nie trafiłam na te stronę??? odpadłam... Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 21:01 sadosia boska ta twoja teściowa, ja tez czekam z niecierpliwością na nagranie. Tylko proszę załóż osobny WIELKI wątek, zebym nie przeoczyła a co do pytania: - jego wilcze oczy mówią wszystko - jest marionetką Putina, który chce Polske zniewolić - Komorowski dzięki temu wygrał wybory, gdyby nie TU154 to byłaby lipa Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 21.07.10, 21:58 tusku to pionek, polski janukowycz Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 00:35 Az dziw, ze jeszcze nikt z Was nie slyszal, dlaczego samolot musial spasc. Ja np. wiem (bo mnie niedawno poinformowano), ze powodem sa łupki, z tego powodu rosjanie zgladzili 96 osob, bo jak wiadomo, dzieki smierci L. Kaczynskiego, Rosja nie musi juz obawiac sie, ze Polska zrezygnuje z zakupu rosyjskiego gazu, bo oddany im Tusk nie zezwoli na to. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 08:28 phantomka napisała: > Az dziw, ze jeszcze nikt z Was nie slyszal, dlaczego samolot musial > spasc. Ja np. wiem (bo mnie niedawno poinformowano), ze powodem sa > łupki, z tego powodu rosjanie zgladzili 96 osob, bo jak wiadomo, > dzieki smierci L. Kaczynskiego, Rosja nie musi juz obawiac sie, ze > Polska zrezygnuje z zakupu rosyjskiego gazu, bo oddany im Tusk nie > zezwoli na to. ja to słyszałam teoretycznie mógł by to być powód jak by się ktoś uparł Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 08:55 ogolnie rozszerzenie strefy wplywow moglo byc powodem, wiadomo ze tusku jest mocno prorosyjski, a rosji zalezy na takich ludziach calujacych ich w tylek... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 09:40 Oj, elza, elza, a mogłabyś być taką fajną laską.. stracona dla świata! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 09:44 w tym watku snujemy teorie spiskowe wiec dorzucam swoje trzy grosze czyli to co jest w jakims tam wiekszyms topniu prawdopodobne niz reszta - przynajmniej dla mnie... jesli chodzi o rosje i jej zapedy oraz doswiadczenie w lamaniu wolnosci slowa i tuszowaniu prawdy coz wlasnie takibieg wydarzen moglby byc prawdopodobny. ja tam chce zwyczajnie poznac prawde ktora jednoznacznie bedzie wynikac z niezaleznego od przyjaciol rosjan sledztwa, jakakkowiek by ona nie byla Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 09:51 Nie zwróciłaś swojej czcigodnej uwagi na fakt, że robimy to raczej prześmiewczo, a nie na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 09:59 sa rzeczy ktore do smiesznych nie naleza, zaliczam do nich teorie dotyczace katastrofy smolenskiej, srednio smieszny jest fakt ze nadal nie ma niezaleznego od ruskiego MAK'u wyjasneinia dlaczego 10 kwietnia zginelo 96 osob w tym prezydent RP i wszyscy zwierzchnicy sil zbrojnych. smieszy mnie raczej nieudolnosc naszch wladz w dochodzeniu do wlasnej prawdy i przyjmowaniu wszystkiego jak leci od ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:10 wiesz moze gdybysmy znali prawde to by mnie to wszystko smieszylo Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:17 morgen_stern napisała: > Nie zwróciłaś swojej czcigodnej uwagi na fakt, że robimy to raczej > prześmiewczo, a nie na serio? > A miało być tak milo, dobrze ze nie widzę co Ona wypisuje to mniej mnie szlak trafia Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:51 No znajomość polskiej ortografii nie jest mocna stroną gabi. Może gabi to dyslektyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:54 ja tam sie nie przywalam do ortografi, ale gabi jest wybitna pod wzgledem uzywania slow o znaczeniu nie do konca dla niej zrozumialym, z tym szlakiem oczywiscie pomylka, ale cos mi sie widzi ze wyrazenie w stylu "pocaluj mnie w ... i vice versa" jak w kawale byloby calkiem prawdopodobne w jej wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:00 iuscogens napisał: > No znajomość polskiej ortografii nie jest mocna stroną gabi. > Może gabi to dyslektyk?? A jeśli tak czy to zbrodnia? Watek jest nie o mnie Piszcie sobie i zastanawiajcie się co dalej czy mnie zabić ,czy ośmieszyć.Mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:03 gabi683 napisała: > Watek jest nie o mnie Piszcie sobie i zastanawiajcie się co dalej czy mnie > zabić ,czy ośmieszyć.Mam to gdzieś juz tak nie pochlebiaj sobie, ja mam gdzies osmieszanie ciebie, sama robisz to zdecydowanie bardziej skutecznie niz gdybym ja miala sie starac Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:04 gabi683 napisała: > iuscogens napisał: > > > No znajomość polskiej ortografii nie jest mocna stroną gabi. > > Może gabi to dyslektyk?? > > > A jeśli tak czy to zbrodnia? zadna zdrodnia, to fakt. > > Watek jest nie o mnie Piszcie sobie i zastanawiajcie się co dalej czy mnie > zabić ,czy ośmieszyć.Mam to gdzieś gabi, a kto Cię chce zabic?? Moim celem nie jest osmieszanie Cie, ale zanim komuś cos takiego zarzucisz, przypomnij sobie jakie teksty rzucałaś pod moim adresem. zapewniam Cie, ze uwaga o tym, ze masz problemy z ortografią to mały pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:11 ze sie zapytam byl standardzik? czyli: "czy nie zapomnialas dzis wziac swoich tabletek z rana" Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:13 iuscogens napisał: > gabi, a kto Cię chce zabic?? To watek o teoriach spiskowych ,myślenie nie jest Twoja mocną stroną .To była zwykła ironia... > Moim celem nie jest osmieszanie Cie, ale zanim komuś cos takiego zarzucisz, > przypomnij sobie jakie teksty rzucałaś pod moim adresem. I zdania nie zmienię wiec żalisz się czy co? Bo nie rozumiem ... > zapewniam Cie, ze uwaga o tym, ze masz problemy z ortografią to mały pikus. Zapewniam Cie ze to nie Twoja sprawa a jak Ci się dziewczynko coś nie podoba to w pisz mnie na listę.Będziesz mieć swoje dzieci to będziesz je wychowywać tak jak chcesz.I nie nie pouczaj innych Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:25 gabi683 napisała: > I nie nie pouczaj innych ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:33 > Zapewniam Cie ze to nie Twoja sprawa a jak Ci się dziewczynko coś nie podoba to > w pisz mnie na listę.Będziesz mieć swoje dzieci to będziesz je wychowywać tak > jak chcesz.I nie nie pouczaj innych ;D heheh Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 23:27 ja też słyszałam, że to o gaz chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Oto jeden z dowodów. 23.07.10, 12:52 W wielkim skrócie. www.youtube.com/watch?v=r1zkwStI4Fg Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Oto jeden z dowodów. 23.07.10, 13:01 eli-eli napisał: > W wielkim skrócie. > www.youtube.com/watch?v=r1zkwStI4Fg Nie mam pytań skoro ludzie w to wierzą i takie brednie wypisują to tylko trzeba im pogratulować. A na marginesie panier wszystko przyjmie . Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 23.07.10, 13:18 Przedstawione są dokumenty, artykuły i kadry z filmu. Jeśli chcesz zobaczyć więcej, przeczytaj blog Łazarza. Przyznam,że analizując film zawiesia widziałem, ale śmigłowiec dojrzałem dopiero na tym filmie, porównałem z oryginałem i faktycznie jest w 0:58 sec. Ja zaś na filmie (wyostrzonej b.dobrej jakości) widzę więcej osób w czerwonej kamizelce,poj. się w róznych miejscach. A polskich słów nie słyszycie? Zakładając oczywiście,że film słuchamy na słuchawkach ,podgłośnionych na maksa,a film przeglądamy też tylko na stop klatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 00:02 obejrzałam, weź mi wytłumacz po co helikopter miał zabrać gdzies kokpit z ciałami pilotów? co z nimi zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 10:48 pade napisała: > obejrzałam, weź mi wytłumacz po co helikopter miał zabrać gdzies > kokpit z ciałami pilotów? co z nimi zrobili? fakty: Kokpit zniknął, na miejscu katastrofy było sporo ludzi, przemieszczających się, niektórzy w jaskrawych kurtkach. Z góry naprowadzane były zawiesia( ale, co ciekawe,nie było słychać śmigłowca). W 0:58 sec.widzimy śmigłowiec ( są tzw. niskoszumowe, cichutkie- sprawdziłem). Na miejscu katastrofy są żywi Polacy: rozróżnamy na pewno 2 głosy męskie i 1 kobiecy( tu słychać jęk), to do kobiety mężczyzna mówi: uspokój się! W 47 sec. inny męzczyzna krzyczy: nie zabijajcie nas w 0:51 ostatnie polskie słowa: Boże, mój Boże w 0:53 RUS. strielaj! Potem grupowy śmiech w 0:56 pada 1 strzał w 0:58 jakieś konwulsywne jąkanie Polaków już nie słychać, za to są kolejne strzały Autor filmu klnie i ucieka. 2 sprawa :Jarosław wspomniał,że ciało L.K. było b. chłodne. Ja pamiętam ten przeraźliwy chłód,gdy żegnałem kogoś bliskiego, ale tuż przed tym, ciało zostało przywiezione z lodówki! Czyli ciało musiało być transportowane, trzymane w chłodni! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 10:56 OK, czlowiek, który słyszy głosy, nie może być partnerem do poważnej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 11:03 angazetka napisała: > OK, czlowiek, który słyszy głosy, nie może być partnerem do poważnej > dyskusji. Jeśli używając słuchawek, nie udało Ci się nic usłyszeć, to pilnie zbadaj słuch! Pomóc może jeszcz odsłuchanie filmu na Goldwave i powiększenie głośności. Założę się,że film przeleciałaś raz i na tym się analiza skończyła. Zmartwię Cię, prokuratura badająca film, też wyodrębniła rosyjskie, polskie głosy i uwaga strzały! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 11:06 > Jeśli używając słuchawek, nie udało Ci się nic usłyszeć, to pilnie > zbadaj słuch! Pomóc może jeszcz odsłuchanie filmu na Goldwave i > powiększenie głośności Czy mam go również odsłuchać od tyłu i na zwolnionych obrotach? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 14:53 nie odpowiedziałeś mi na pytanie > obejrzałam, weź mi wytłumacz po co helikopter miał zabrać gdzies > > kokpit z ciałami pilotów? co z nimi zrobili? > ciało transportowane z chłodni, niezłe, a w jakim celu je tam zawieźli? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 15:10 pade napisała: > nie odpowiedziałeś mi na pytanie > obejrzałam, weź mi wytłumacz po co > helikopter miał zabrać gdzies > > > kokpit z ciałami pilotów? co z nimi zrobili? > > > > ciało transportowane z chłodni, niezłe, a w jakim celu je tam zawieźli? Potem je zjedli zapewne ! Jezu jaka paranoja ,jakie teorie proponuje co niektórym wizytę u specjalisty . Eli Ty zacznij bawić się detektywa a nie pierniczysz te swoje wymyślone gadki.Skończ bo nudzisz te analizy sobie w buty wsadź Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:10 gabi683 napisała: Potem je zjedli zapewne ! > Jezu jaka paranoja ,jakie teorie proponuje co niektórym wizytę u specjalisty . > > Eli Ty zacznij bawić się detektywa a nie pierniczysz te swoje wymyślone > gadki.Skończ bo nudzisz te analizy sobie w buty wsadź Poczytaj sobie: smolensk-2010.pl/2010-07-21-zyski-zamachowcow-oraz-geneza-i-przebieg-zamachu.html to może IQ Ci trochę podskoczy. Myślenie nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:24 eli-el > Poczytaj sobie: > smolensk-2010.pl/2010-07-21-zyski-zamachowcow-oraz-geneza-i-przebieg-zamachu.html > to może IQ Ci trochę podskoczy. Od hipotez?Od gdybania ? Myślenie nie boli! Wiesz jak to się nazywa PARANOJA poczytaj sobie pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:02 pade napisała: nie odpowiedziałeś mi na pytanie > obejrzałam, weź mi wytłumacz po co >helikopter miał zabrać gdzies kokpit z ciałami pilotów? co z nimi zrobili? ciało transportowane z chłodni, niezłe, a w jakim celu je tam zawieźli? Pytasz poważnie? Kokpit był w najlepszym stanie po "wypadku". Potem zniknął i nie ma go do dziś. Na filmie 1:24 słychać liczenie po rosyjsku :1,2,3,4,5, potem słychać 4 odgłosy strzałów. Wbrew temu,co mówiono o makabrycznym stanie ciał ofiar,część z nich była kompletna i ubrana. W pierwszych minutach po informacji o katastrofie media podawały wiadomość,że 3 osoby żyją i przewieziono je do szpitala. W tym filmie: www.youtube.com/watch?v=5FJy9_-wfk0 w 2:00 min, słychać słowa: "słyszę , załoga żyje!" Ciała pilotów wróciły jako ostatnie i w najgorszym stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
specjalniedla130xe Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:14 masz jakieś zdjęcia tego "kokpitu"? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:21 specjalniedla130xe napisała: > masz jakieś zdjęcia tego "kokpitu"? Na pewno ma Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_ninja Każdy słyszy to, co chce usłyszeć 24.07.10, 17:51 A usłyszeć, jak się bardzo chce - można wszystko. Jak się tylko filmiki z katastrofy na jutubie pojawiły i odpowiednie "rozszyfrowanie" słów i trzasków, od razu przypomniało mi się to: www.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E www.youtube.com/watch?v=jGoPDxWolns Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 22:56 jeszcze raz, przeczytaj moje pytania, ze zrozumieniem, a potem na nie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 15:21 Przecież tych idiotyzmów nawet do końca obejrzeć się nie da. Na jaki rodzaj paranoi trzeba cierpieć, żeby coś takiego wymyślić, albo w to wierzyć? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli Re: Oto jeden z dowodów. 24.07.10, 16:14 mia_siochi napisała: > Przecież tych idiotyzmów nawet do końca obejrzeć się nie da. > Na jaki rodzaj paranoi trzeba cierpieć, żeby coś takiego wymyślić, albo > w to wierzyć? ;D Masz rację, lepiej oglądać seriale i filmy animowane! Od razu świat wyglada lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:36 wybacz trollu nie widzę cie wiec możesz sobie pisać do woli i to co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 10:56 radosc ma przeogromna z tego ze nie widzisz moich wpisow, ja wole widziec debilizmy ktore plodzisz w co drugim swoim poscie Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 11:22 Wszystko rzecz jasna można sprowadzić do absurdu (w obie strony). Możemy serdecznie pośmiać się z szalonej teściowej i biednych moherków, przecież to takie zabawne! Ja osobiście jestem ciekawa jak wyglądałaby sytuacja gdyby rzecz dotyczyła innej nacji - dajmy na to, że przywódca jednego państwa ginie w katastrofie na terenie (wojskowym!) innego państwa, z którym to stosunki są dość trudne. Dla przykładu - Air Force One z Obamą na pokładzie ginie na terenie Wenezueli albo premier Izraela rozbija się na egipskim wojskowym lotnisku. Jak myslicie, czy sekcje zwłok przywódców odbyłyby się tak jak w przypadku naszego Prezydenta? Czy czarne skrzynki pozostałyby w rękach służb państwa na terenie którego nastapiła katastrofa? Czy służby USA i Izraela byłyby grzecznymi petentami pokornie czekającymi miesiącami na stenogramy / ustalenia śledztwa? Myślę, że nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 13:29 Pragnę zauważyć, że ani my USA, ani Rosja nie Wenezuela. taki szczegół. CytatMyślę, że > nie sądzę. urocze A co do pośmiania się z moherowych babć, to sorry, co mi innego pozostało? Ja i ludzie podobnie myślący jesteśmy przez tych oszołomów publicznie opluwani, obrażani itd. Przynajmniej się pośmiać mogę Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 13:44 Im wolno Nam NIE wolno ?Dla czego ? Ja sama chce decydować co mnie bawi a co nie ,bawią mnie tego typu oszołomy więc się z tego naśmiewam!Bo nie ma to nic wspólnego z religią to fanatycy w czystym tego słowa znaczeniu! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 21:00 morgen_stern napisała: > Pragnę zauważyć, że ani my USA, ani Rosja nie Wenezuela. taki szczegół. > no i ??? tylko te 3 kraje mają prawoe byc traktowane powaznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 21:16 "Jakie jest ostatnio najpopularniejsze danie w knajpach? - kaczka "po smoleńsku" + zimny Lech" BTW iuscogens masz obleśną sygnaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 23:18 narsen napisała: > "Jakie jest ostatnio najpopularniejsze danie w knajpach? > - kaczka "po smoleńsku" + zimny Lech" > > BTW iuscogens masz obleśną sygnaturkę Prawda ale jaki człowiek taki gust Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 23.07.10, 18:32 narsen napisała: > "Jakie jest ostatnio najpopularniejsze danie w knajpach? > - kaczka "po smoleńsku" + zimny Lech" > > BTW iuscogens masz obleśną sygnaturkę no trudno, nie robiłam jej po to, żeby się tobie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek dla spiskowców:) 23.07.10, 19:22 Dlaczego obleśna? Drugi dzień o tym myślę i nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 08:39 angazetka napisała: > Dlaczego obleśna? > Drugi dzień o tym myślę i nie wiem. no ja niestety tez nie wiem, ale liczę narsen i gabi rozwiną swoją teorię. swoja drogą uważam takie teksty jak ten narsen za dość prymitywne i mam dziwne wrazenie, ze nie wynika on z wrażliwości estetycznej narsen, ale z jej braku tolerancji dla moich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 10:16 Nie no. Należy odróżniać poglądy od sygnaaturki Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 15:15 iuscogens napisał: > > > Dlaczego obleśn gabi rozwiną swoją teorię. Bo jest obleśna i nie muszę nic tłumaczyć > swoja drogą uważam takie teksty jak ten narsen za dość prymitywne i mam dziwne > wrazenie, ze nie wynika on z wrażliwości estetycznej narsen, ale z jej braku > tolerancji dla moich poglądów. Nie pochlebniej sobie . ps jest tyle fajnych suwaków ślubnych a Ty masz takie gó... po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 19:08 gabi, ja bym się martwiła jakby nam się te same rzeczy podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 17:40 To nic osobistego, jest po prostu wstrętna. Ilekroć ją widzę mój zmysł estetyki jęczy i zwija się z bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 19:06 narsen napisała: > To nic osobistego, jest po prostu wstrętna. Ilekroć ją widzę mój zmysł estetyki > jęczy i zwija się z bólu. proponuję zamknąć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Wątek dla spiskowców:) 01.08.10, 16:10 Dość niepraktyczna rada. I w dodatku znacząco utrudnia przeglądanie forum Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Wątek dla spiskowców:) 01.08.10, 16:51 Firefox + Adblock. Nie pamiętam, co iuscogens miała w sygnaturce, ale musiało być to coś wyjątkowo syfnego, skoro kiedyś zdecydowałam się to wyfiltrować - co i Tobie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 01.08.10, 17:58 crises napisała: > Firefox + Adblock. > > Nie pamiętam, co iuscogens miała w sygnaturce, ale musiało być to coś wyjątkowo > syfnego, skoro kiedyś zdecydowałam się to wyfiltrować - co i Tobie radzę. > Chodzi Ci o cytat o Dunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Wątek dla spiskowców:) 01.08.10, 19:28 Nie, to jest grafika. Wygląda jak coś co pies zwymiotował. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 01.08.10, 19:37 narsen napisała: > Nie, to jest grafika. Wygląda jak coś co pies zwymiotował. tak bohomaz no ale podobno o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Wątek dla spiskowców:) 02.08.10, 12:52 Aha, pewnie jakiś suwaczek w estetyce "wieś tańczy i śpiewa". Odpowiedz Link Zgłoś
eli-eli nowe dowody 02.08.10, 13:46 Linkuję za wp.pl: nczas.com/?height=1024 i tu ciekawy komentarz pod artykułem: smolensk-2010.pl/2010-08-01-dowody-matactwa-najwyzszy-czas-leszek-szymowski-dziennikarz-sledczy.html Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Wątek dla spiskowców:) 02.08.10, 12:51 Geeez, nie po to killuję, żeby pamiętać, co to było, ale nie przypuszczam, na cytaty jestem dość odporna, więc stawiam raczej na to, że było to coś dużego, kolorystycznie krzykliwego i ogólnie estetycznie pawiorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 21:17 Czytanie ze zrozumieniem, czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
changeone Re: Wątek dla spiskowców:) 22.07.10, 20:53 Nie przeczytasz, bo się nie da nic wymyśleć w tym temacie. Ale Tusk zabił i już. Przecież nasz Lech Wielki Kaczyński nie mógł sobie zginąć ot tak sobie w katastrofie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wątek dla spiskowców:) 23.07.10, 13:19 www.gazeta.tv/plej/0,0.html#film=84172_8154104 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 15:33 pade napisała: > Bardzo bym chciała przeczytać, jakie korzyści odniósł Tusk z > katastrofy pod Smoleńskiem. Może ktoś mi wypunktuje? > TO CHYBA OCZYWISTE?! Tusk, przy pomocy rosyjskich tajnych służb chciał się pozbyć najwybitniejszego przedstawiciela polskiego narodu. Tenże przedstawiciel był ceniony na całym świecie, jego zdanie był często wyrocznią, pielgrzymki rządów najpotężniejszych narodów ustawiały się na klęczkach w kolejce, aby uzyskać jego poradę i namaszczenie. W Polsce był szanowany, każde jego słowo było niczym balsam dla uciemiężonego polskiego narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wątek dla spiskowców:) 24.07.10, 19:09 co prawda nie jestem fanką teorii spiskowej, ale jakbym miała coś obstawiać to jednak sprawy energetyki. Odpowiedz Link Zgłoś