morgen_stern 13.08.10, 17:40 Co planujecie na te piękne okoliczności przyrody? Ja jadę nad jezioro opalać cycki na materacu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attiya Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 17:42 przyłączyłabym się do ciebie ale cholera muszę weki robić pominę, że dawno cycek nie opalałam Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:35 Ja cycki opalilam w zyciu tylko raz. Dostalam poparzenia slonecznego z bablami, ktore mi sie pozniej saczyly i papraly i mi sie odechcialo na wieki wiekow. Dzis mam pamiatke w postaci mnostwa malenkich pieprzykow miedzy cyckami... Mam nadzieje, ze to mi kiedys nie zrakowacieje. Opalaniu cyckow mowie wiec stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 17:43 Pranie, sprzątnie, uzupełnianie lodówki, forum. Właśnie wróciliśmy po 2 tygodniach na Mazurach, było psiejsko czarodziejsko. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Triss 13.08.10, 19:11 kilka dni temu pisywała tu osoba pod nickiem triss_merigold7. Rozumiem, że to nie Ty byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywkę 13.08.10, 19:13 do moderatora. Zabananują jej wejście na forum Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywk 13.08.10, 19:15 Całego nicka zbanują Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywk 13.08.10, 19:17 zabanują podszywkę . WIem z doświadczenia gazetko . Wiesz z jakiego zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywk 13.08.10, 19:21 To komu zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywk 13.08.10, 19:30 napisz do: iwles@gazeta.pl - ona zgłosi dalej Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Aaaa, jeśli to nie Ty, zgłoś to jako podszywk 13.08.10, 19:16 link do jednej z wypowiedzi: Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Nie, nie ja 13.08.10, 19:19 Nie, nie ja to byłam. Bite 2 tygodnie odcięcia od kompa. Co mam zgłosić? W sumie to nicka można mieć dowolnego chyba? Już taka jazdę miałam parę lat temu na innym forum, trollowi się znudziło dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nie, nie ja 13.08.10, 19:32 Niby można mieć nica dowolnego, ale ten z pewnością nie był przypadkowy . Napisz do iwles@gazeta.pl lub zona_mi@gzeta.pl i zgłoś podszywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nie, nie ja 13.08.10, 19:41 Ok, dzięki. Że też ludziom się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nie, nie ja 13.08.10, 19:59 A jeszcze może być do gemmavera@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 17:48 Chłopaków dziś wyprawiłam na biwak rowerowo-namiotowy na weekend, a ja z Młodą jutro jedziemy do mamy wybyczyć się w ogrodzie. Poopalam pewnie cycki i nogi, nic innego nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 17:48 Zamknę się w domu, nienawidzę upałów, a dziś 32 stopnie, jutro ma być 34, w niedzielę-35 Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:27 Za 2 godzinki brykam na imprezke wytanczyc sie za wszystkie czasy W sobote odsypiam i pewnie wieczorkiem skocze na rowerek. Niedziele spedze w domu i zrobie przeglad ciuchow na wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:41 u nas pogoda nie zachęca do uciech jeziornych, czy innych pod gołym niebem. Ale ponieważ wysyłam rodzinę na wywczas nad morzem zamierzam wyszlajać się po zadymionych knajpach, pospijać drinki, powyginać śmiało ciało i wracać nad ranem z pieśnią na ustach Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_ala Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:45 przygarniam dziecko szwagierki - oni jada na przedluzony weekend, a my bedziemy sie bawic, plywac, leniuchowac Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine_83 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:48 Wlasnie koncze sprzatac, maz bedzie naprawial auto koledze. Jakies zakupy tez by sie przydaly. W sobote na skype z rodzinka, a potem do parku wodnego (jeeee). Od tego goraca zwariowac idzie. W niedziele totalne lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 18:52 Jutro wciskam bachorstwo mężowi a sama odwalam różne zaległe rzeczy a w niedzielę mam ogrodową imprezkę rodzinną na którą już się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:01 Skoro świt ruszamy ze znajomymi do Łeby, żeby z Rąbek udać się do Słowińskiego Parku Narodowego i ruchomych wydm Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:07 zakupy spożywcze bo żarówka tylko w lodówce została w sobotę ladies night u koleżanki a poza tym 200 stron tekstu do końca miesiąca - więc coś się do roboty znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:16 Kosmetyczka i imprezka z ostrym piciem Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:19 rano chcę dokończyć ciuchowe zakupy, potem do kuchni gołąbki zrobić, następnie doprowadzić się do stanu używalności, panny w auto i wyjazd do znajomych, bo dawno się nie widzieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:29 Część prozaiczna, czyli sprzątanie i zakupy już załatwione Jutro jeszcze mykam do pracy, wracam do domu około 16, potem jedziemy po starszą latorośl na dworzec, potem grill z przyjaciółmi, a w niedzielę, jak zwykle wyskoczymy w górki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:54 Sobota - powrót do domu z wakacji. Niedziela - odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 19:58 Jutro wyjeżdżamy kierunek Mazury. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 20:14 W sobotę pracuję - po raz pierwszy - z tego powodu już mam zepsuty weekend, ale jak pomyślę o pieniądzach za tę pracę to już mi lepiej W niedzielę jadę na działkowego grilla- na szczęście niedaleko i bez zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jakie plany na weekend? Wątek lajtowy ;) 13.08.10, 20:21 > Ja jadę nad jezioro opalać cycki na materacu > ja też Odpowiedz Link Zgłoś