berecik7 22.08.10, 17:20 to chyba było. Co rano wstaję ze skołtunionymi włosami, szarpię je potem przy czesaniu, wyrywam, wypadają, wycierają się, wysuszają itp. I tak sobie myślę, że chyba te szlafmyce nie były takie głupie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:24 Jeśli śpisz sama, czemu nie, w innym wypadku- wybitnie aseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:30 A chcialabys miec zakonczona pomponem czy ku.tasem Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:33 Moj byly sypial w czapce albo czyms w rodzaju ponczochy na glowie Ale on mial dosyc dlugie dredy. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:40 a ten smrod... dredy i szlafmyca kojarza mi sie ze smrodem spoconych, niemytych wlosow. Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:50 mruwa9 napisała: > a ten smrod... > dredy i szlafmyca kojarza mi sie ze smrodem spoconych, niemytych > wlosow. Fuj... mruwa - też ohydnie mi się kojarzy ze względu na błąd ortograficzny, nieważne, czy świadomy co do komentarza - posiadanie dredów nie oznacza, że ich właściciel jest brudasem Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:55 Ale dredy wyglądają menelowato nawet jak są czyste, nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 18:00 crises napisała: > Ale dredy wyglądają menelowato nawet jak są czyste, nie poradzisz. > ale to już nie problem właściciela dredów, tylko ludzi, którzy ich nie posiadają, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 18:49 On akurat mial bardzo cienkie, czyste dredy i bardzo o nie dbal. A jesli chodzi o zapach, to nie spotkalam w moim prawie trzydziestoletnim zyciu nikogo, kto pachnialby rownie dobrze jak on I chyba wlasnie jego dredy byly tym, co mnie do niego przyciagnelo na pierwszym miejscu, ale rozumiem, ze ludzie maja rozne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 20:11 co do dredow spoko teraz sa takie technologie wytwarzania ze nie trzeba smierdziec aby je miec - to cos ponoc podobnego do trwalej mozna tez dredy doczepiac. mi nie o dredy chodzilo, zwyczajnie wyobrazenie goscia w ponczoszce na glowie jest jak wyobrazenie faceta w skarpetach uprawiajacego seks, no odrzucajace tak jakos no... Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 rosapulchra 22.08.10, 20:21 ja popelnilam blad ortograficzny? A mozesz wskazac, gdzie? Bo szukam i szukam, i nie moge znalezc (jedyne, czego sie mozna czepic, to braku polskiej czcionki, ale to tak z przyzwyczajenia, mam niepolska klawiature i system operacyjny). Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: rosapulchra 22.08.10, 20:25 Chyba nie chodzilo o 'faktyczny blad', ale o zapis twojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: rosapulchra 22.08.10, 20:34 zapis nicka jest jak najbardziej celowy Tak sobie, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rosapulchra 22.08.10, 20:43 mruwa9 napisała: > ja popelnilam blad ortograficzny? A mozesz wskazac, gdzie? Bo szukam > i szukam, i nie moge znalezc (jedyne, czego sie mozna czepic, to > braku polskiej czcionki, ale to tak z przyzwyczajenia, mam niepolska > klawiature i system operacyjny). toć przeca napisałam wyraźnie, że nawet celowy błąd mnie razi, zaś tłumaczenie, że masz niepolską klawiaturę i system operacyjny też Cię nie tłumaczy - również takowe posiadam, a jednak polskie znaki można ustawić, trzeba tylko chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 17:57 a ja myje wlosy co rano Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 18:16 mnie tez czarna rozpacz ogarnia, gdy wstaje rano i musze czesac swoje kudly dlugie sa, bardzo geste, ale zeby je rozczesac... masakra przydaloby sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 20:29 Ale szlafmyca nie byłą chyba przeznaczona dla ludzi o długich włosach, nie o to w tym nakryciu głowy moim zdaniem chodziło. To była czapka. Do uniknięcia potargania włosów wystarczy seksowna [url=http://www.amora.pl/images Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 21:33 Bercik, może w bereciku spij, zamiast w szlafmycy. tytuł wątku wyjątkowo adekwatny do nicka, oplułam monitor Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: spanie w szlafmycy - niegłupie... 22.08.10, 21:56 Za gorąco w bereciku przecież. Zwłaszcza moherowym Odpowiedz Link Zgłoś