mama_kasi85 03.09.10, 09:04 mam dzisiaj z mężem randkę i tak się zastanawiam, na co warto iść teraz do kina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili-2008 Re: Na co do kina? 03.09.10, 09:46 Byliśmy z mężem ostatnio na Incepcji. Ciekawy film, trzymający w napięciu. Obecnie chyba nie ma za bardzo w kinach nic ciekawszego. "niezniszczalnych" nie polecam, zbyt brutalne dla wrażliwych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: Na co do kina? 03.09.10, 09:49 Ja w ramach odreagowania po Piorunach, reniferach i innych muchach mam zamiar iść na Niezniszczalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
julek_i_ja Re: Na co do kina? 03.09.10, 10:41 Ja również polecam Incepcję, spodoba się Wam obojgu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Na co do kina? 03.09.10, 12:07 "Incepcję" jak najbardziej polecam. Ostatnio byłam też na filmie "Tak to się teraz robi" - bardzo przyjemna komedia romantyczna, nie tak wymagająca intelektualnie jak pierwsza propozycja Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na co do kina? 03.09.10, 13:15 nie będę oryginalna-Incepcja. A była któraś z Was na Salt? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemagda Salt 03.09.10, 13:18 Salt zbyt naciągane i ta Angelina jako prawie Robocop trochę śmieszy, ale jak najbardziej wciąga. Jako rozrywka na wieczór polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosionica Re: Na co do kina? 03.09.10, 13:24 Widziałam Salt. Film w typowym klimacie pościgów i strzelanin. Miły akcent w postaci, mówiącego po rosyjsku, Daniela Olbrychskiego. Idealna rola dla Angeliny - innej aktorki nie wyobrażam sobie w tej roli, choć pierwotnie głównym bohaterem miał być podobno Tom Cruise. Ogólnie może być, ale bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Na co do kina? 03.09.10, 17:46 My w wknd idziemy na "Kucharzy wojny" albo "Moon" albo "Czeski błąd" - o ile uda się teściową z Młodą posadzić - to dla tych co już Incepcję widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi85 Re: Na co do kina? 09.09.10, 16:40 No i poszliśmy w końcu na... Step up 3D Odpowiedz Link Zgłoś