Dodaj do ulubionych

dosc dobra matka

18.09.10, 20:30
to taka, ktora nie nalezy stale ani do paczki nieprzegrzewaczek ani do tych z frakcji kombinezonow od sierpnia. dosc dobra matka wie, czego potrzebuje jej dziecko i gleboko ma co inni pomysla o jej tendencji w ubieraniu dziecka. moje np w wozku lubi chlodniej, ale nie pozwole na to kiedy spi, a w nocy chce, zebym nalezala do frakcji kombinezonowej, wiec spi w cieplym pajacu i pod koldra, a z golymi stopami tylko jak byly upaly.

tak se napisalam, bo co dzis przegladam watki to jedna od drugiej madrzejsza i zgodzic sie nie moga, ze mozliwe, ze i jedna i druga dobrze ubiera dziecko, czyli tak, jak ono potrzebuje.
to forum powinno sie nazywac "ubieranie niemowlat i tematy poboczne"wink
Obserwuj wątek
    • miska_malcova Re: dosc dobra matka 18.09.10, 20:44
      polecam dystans w czytaniu wątków na forum smile
    • misia_matysia Re: dosc dobra matka 19.09.10, 22:26
      Forum tworzą ludzie - widocznie to im na sercu leży. Ja tam widzę też inne wątki albo szukam interesujących mnie tematów w wyszukiwarce.
      A ubieranie też uzależniam od dziecka i jego potrzeb a nie opinii obcych ludzi na ulicy. I też myślę o sobie jako dobra matka smile Pozdrawiam.
    • falka32 Re: dosc dobra matka 19.09.10, 23:19
      > zgodzic sie nie moga, ze mozliwe, ze i jedna i druga dobrze ubiera dziecko, czy
      > li tak, jak ono potrzebuje.

I to jest bardzo dobra uwaga.
    • m_laczynska Re: dosc dobra matka 20.09.10, 01:09
      O, ładnie nazwałaś, to ja też dość dobra chyba...Ale bardziej nie pozwolę by zmarzło raczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka