30.09.10, 01:07
Wiek człowieka - kobiety, szczególnie mocno widoczny jest na rekach. Ręce i szyja to fragmenty ciała zdradzające lata. Palce w sposób charakterystyczny informują o latach. Puchną,, skora się marszczy, wiotczeje, wyłażą żyły, paznokcie wrastają, ręce sprawiają wrażenie ciężkich, opadających, pęka skóra, łuszczy sie naskórek, opuszki palców staja się koliste i jednak cale dłonie robią się szorstkie i zwiększają swoja objętość. Zgrabne i filigranowe członki staja się.. żylaste albo gorzej: owalne..
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: ręce 30.09.10, 01:50
      masz już takie?
    • pierwsze-wolne Re: ręce 30.09.10, 08:42
      Psujesz się, kobieto, a tak ładnie pisałaś... wink Czy to było kopiuj-wklej? big_grin
    • 1alfa1 Re: ręce 30.09.10, 08:52
      narobiłaś mi apetytu na ubaw i ZONK...
    • atojaxxl Re: ręce 30.09.10, 09:02
      "Zgrabne i filigranowe członki staja się.. żylaste albo gorzej: owalne.."
      No taki już los członków... jak chcą być użyteczne muszą stać się żylaste. Filigranowe niewiele zdziałają smile
      • alfa36 A jak dbacie o ręce? 30.09.10, 09:06
        Może z innej beczki... jak o nie dbacie? Ja nieszczegolnie; krem i tyle, do tego w niedzielę przewracając się przejechalam zewnętrzną stroną dloni po betoniecryingrana jak diabli i będzie sladsad
    • thegimel Re: ręce 30.09.10, 14:43
      Otwiera człowiek Twoje posty z taką nadzieją, a tutaj... rozczarowanie. Zaczęłaś na wysokim poziomie, to go trzymaj terazbig_grin
      • kunegunda32 Re: ręce 30.09.10, 17:37
        Co prawda nie brałam czynnego udziału w dyskusjach w poprzednich wątkach ale jakże wiele bezcennej radości dostarczyła mi ich lektura, po za wątkiem o nowotworach który był niesmaczny. Weszłam tu w nadziei na dobrą zabawę i jakież przeżyłam rozczarowanie. Troll nam się popsuł czyli jak mawiał mój wujek "wygził". Wysil się kobieto bo baaardzo obniżyłaś loty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka