Dodaj do ulubionych

kolor lodowki

05.10.10, 21:13
podpowiedzcie mi prosze jaki kolor lodowki wybrac: meble w kuchni beda czarne matowe,blat beżowy a szafki wiszace obramowke aluminiowa,podloga -beż.projektant doradzal miedzy czarna a aluminium.juz prawie sie zdecydowalam na czarna ale bedzie ona blyszczaca i nie wiem jak to bedzie wygladac do matowych frontow.a znowu aluminium nie bedzie sie za bardzo odznaczac?doradzcie co wybrac pliz
Obserwuj wątek
    • i_love_my_babies Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:23
      ja mam czarną matową i wygląda super
      • green-blue-eye Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:32
        mozesz mi napisac jaki model masz?prawie sie zdecydowalam na te:
        www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=8748569
    • papalaya Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:24
      czarne meble...spędzisz życie na pucowaniu trumny z plam po ketchupie
      • shellerka Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:31
        a dlaczego, jeśli mogę wiedzieć? mam czarne matowe fronty i nie są trudniejsze w utrzymaniu niż brązowe, czy jasne.
        wszyscy straszyli mnie też i ostrzegali przed czarnym zlewem i czarną błyszczącą lodówką.
        nawet przy dwójce dzieci, w tym jedno raczkująco łazikujące przy meblach, nie mam z nimi duzo pracy.
        a już napewno nie więcej niż przy takich w innym kolorze.
      • green-blue-eye Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:31
        papalaya nie prosze o komentarz odnosnie koloru moich mebli a o rade co do koloru lodowki
        • marzeka1 Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:37
          Mam w kolorze aluminium i jestem zadowolona.Czarna wydawałaby mi się zbyt przytłaczająca.
          • bi_scotti Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:44
            Jak duza ta kuchnia, to czarna lodowka moze byc OK, jak mala to raczej stainless, bo bedzie Ci zwyczajnie za ciemno z jeszcze jedna duza ciemna plama. Ja np. lubie jasne pomieszczenia, jasne meble, jasne podlogi wiec gdybym miala (z jakiegos powodu) czarne elementy w kuchni, to juz lodowke wybralabym pewnie jak najjasniejsza dla rownowagi ale to kwestia jaki w ogole masz pomysl na to pomieszczenie. Co wybierzesz, bedzie na pewno fajnie, bo nowe smile
            • green-blue-eye Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:54
              wlasnie tego tez sie obawiam,ze bedzie za ponuro.kuchnia ma 9m ale jest otwarta.
              • marzeka1 Re: kolor lodowki 05.10.10, 22:00
                Właśnie po opisie kuchni pomyślałam, że będzie z czarną lodówką ponuro, dlatego może jednak stalowa? Zawsze to jaśniejszy kolor.
                • green-blue-eye Re: kolor lodowki 05.10.10, 22:05
                  i tanszawink
        • papalaya Re: kolor lodowki 05.10.10, 21:52
          ja się wypowiadam na temat trumny
    • mia_siochi Re: kolor lodowki 05.10.10, 22:22
      Beżową kup smile
    • majenkir Re: 05.10.10, 22:26

green-blue-eye napisała:
      > a znowu aluminium nie bedzie sie za bardzo odznaczac?

A coz w tym zlego, ze sie lodowka odznacza? w koncu to kuchnia.....
      A jak naprawde Ci to tak bardzo przeszkadza, to kup lodowke do zabudowy...
    • czar_bajry Re: kolor lodowki 05.10.10, 23:58
      znajdź czarną matową to samo jeśli chodzi o srebrną- tylko mat pod żadnym pozorem nie kupuj nic błyszczącego bo nic innego nie będziesz robić tylko to cholerstwo czyścićsad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka