Dodaj do ulubionych

wątek z nudów - wady:)

21.10.10, 18:52
nudno tu strasznie od wczoraj. tak się nic nie dzieje.
pomyslałam, moze to i w zwiazku z moja przedurodzinowa depresyjka coroczną, ze pora zmienic cos w sobie na lepsze (wewnetrznie, bo zewnetrznie trudno ulepszac cos tak dobrego big_grin - żarcik)
i zaczelam sie zastanawiac nad swoimi wadami.
najwieksze to mściwość, pamiętliwość i złośliwość.
poza tym czesto projektuje swoje cechy na innych i tak ich postrzegam, co nie wypada na korzyść innychbig_grin

ktoś się przyłączy do wymiany wadowej?
Obserwuj wątek
    • mona_mayfair Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 18:56
      Najwieksza moja wada to porywczośc, nerwowość czy- jak to niektórzy twierdzą- agresja która we mnie siedzi.
      • czar_bajry Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 21:48
        nie mam wadbig_grin
        • shellerka Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 21:58
          mozesz sie przyznac big_grin nikt nie słucha big_grin
    • marzeka1 Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 21:58
      Porywczość, niecierpliwość.
      • sycylia_beauty Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 22:25
        jakby było o zaletach to już by do stu postów doszło wink
        ja się nie znoszę uczyć, ble ble....
    • nelamela Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 22:22
      Pamietliwa i zlosliwa tez jestem.Czasami niecierpliwa.A no i naiwna i to bardzo ostatnimi czasy.
    • a_gurk Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 22:28
      Wybuchowa i nieprzywidywalna. A przed miesiączką dodatkowo wrzaskliwa i złośliwa. Na szczęście to mija smile.
    • kali_pso Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 23:01

...zbyt mocno kocham...
    • szyszunia11 Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 23:08
      niecierpliwość, lenistwo, impulsywność, wybujałe emocje - nadwrażliwość, skołonność do rywalizacji, chocby podświadomie
    • lena_madzia Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 23:14
      o masz, to ja mam chyba same wady, wylogowałoby mnie zanim bym spisała wszystkie
    • miminko Re: wątek z nudów - wady:) 21.10.10, 23:19
      panikarstwo (po matce)
      egoizm i ozieblosc (po ojcu)
      slabe nerwy (po obojgu)
      balaganiarstwo (po mlodszym mlodszym bracie)
      proznosc (po starszym mlodszym bracie)

• lilly_about Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 08:16
      Największą moją wadą jest to, że mówię prosto z mostu, co myślę. Wiele osób się oburza: jak ona mogła to powiedzieć??? A z mniejszych wad: niecierpliwość i złośliwość.
    • mikas73 Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 08:36
      Tej której nie lubię to - egzaltacja.
      Jako dziecko i młoda osoba byłam oazą stoicyzmu ale niezbyt fajne życiowe przejścia, rozregulowały moje emocje i myślenie. Pracuję nad sobą.
      Pozostałe wady mi nie przeszkadzają Co to za wada lenistwo? To mądrość przecież smile
    • dzika41 Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 08:45
      - złośliwość
      - niewyparzony język
    • mara_jade73 Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 08:49
      Pamętliwa to nie ale porywcza, złośliwa i choleryczka
    • wyssana.z.palca Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 09:48
      heh, no fakt- wszytskie baby są złośliwe. A potem zdzifko jak jedna jednej taka złośliwość wywinie...

Na szczęscie ze złośliwości i wredności już wyrosłam gdzieś pod koniec liceum.. Czego i Wam życzę smile

Leniwa i wygodna jestem najbardziej na świecie.
    • magdakingaklara Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 09:55
      choleryczka, niecierpliwa, nerwus, ambitna, pracoholik wink, jak ktos mocno zajdzie mi za skore to msciwa i pamietliwa (bardzi zadko ale zdarza sie), porywcza, wybuchowa hmmm wiecej ma zalet niz wad hehehe
    • sadosia75 Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 10:05
      Jestem pamietliwa. Bardziej pamietliwa w stosunku do osob,ktore wyrzadzily krzywde moim bliskim niz mnie. Ale "swoim" tez nie odpuszczam. Wybaczam ale nie zapominam.
      Za bardzo szczera jestem, jesli cos wg mnie jest be to mowie to otwarcie. Co czesto spotyka sie z niezadowoleniem wsrod ludzi.
      Bywam asocjalna rodzinnie. Wkurzaja mnie ciotki klotki, ktore chca wiedziec wszystko i pytaja o miliard spraw, o ktore pytac nie powinny.
      Lenistwo to nie wada, to praktyczne podejscie do zycia smile
      mam miekkie serce uncertain i jestem bardzo naiwna. Lece z jezorem na brodzie pomagac innym a pozniej po raz setny sie okazuje, ze znowu ktos wykorzystal moja naiwnosc i miekkie serce.
      Pieniadze splywaja po mnie jak po kaczce ( i nie jest to kampania nienawisci w kierunku prezesa i jego kolegow partyjnych, to tylko takie powiedzenie big_grin )
      • kajmanik Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 13:04
        syndrom ,,wzorowej uczennicy", krytycyzm,złosliwosć, nieumiejętność ugryzienia się w porę w język, trzymanie (podobno zbyt duzego) dystansu i pewnego rodzaju załozona nieufnośc wobec ludzi. i podobno mam zadatki na socjopatę bo nienawidzę publicznej komunikacji miejskiejwink
        • kajmanik Re: wątek z nudów - wady:) 22.10.10, 13:05
          a...jeszcze jestem msciwa i wybuchowa ( typowy choleryk)wink
          • magdakingaklara kajmanik 22.10.10, 13:14
            i zapomnialas dodac ze jestes nie tolerancyjna dla innosci np niepełnosprawnych
            • kajmanik kajmanik 22.10.10, 13:20
              zalezy co kto uwaza za wadę wink nie jestem nietolerancyjna- jestem mocno zdystansowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka