kasiale73 26.01.09, 10:31 witajcie dziewczyny! chwalę się - moja Lenka we wrześniu będzie miała rodzeństwo!!! bardzo się cieszę, ale i bardzo boję jak to będzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migi-79 Re: drugi dzidziuś:) 26.01.09, 10:54 Gratulujemy i życzymy zdrowej,spokojnej ciąży Ja ogólnie też sobie nie wyobrażam jak by to było gdyby...ale napewno będzie dobrze,napewno dasz radę,mamy to wpisane w naturę Odpowiedz Link
magdaszara Re: drugi dzidziuś:) 26.01.09, 14:37 Gratulacje i fajnie Lenka będzie miała rodzeństwo i będzie miała się z kim bawić i .. na pewno pomoże mamie Powodzenia i duuużo zdrówka dla Ciebie i fasolki Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: drugi dzidziuś:) 26.01.09, 17:12 Ale fajnie Będzie Wam wesoło w domku Gratuluję przyszłej podwójnej mamusi, życzę zdrówka, zdrówka i zdrówka. ps zobaczymy która następna dopisze się do listy "brzuszkowej" Buźka Odpowiedz Link
oli.nek Re: drugi dzidziuś:) 27.01.09, 09:54 jako jedynaczka i mama dwóch córek w odstępie dwóch lat stwierdzam, że nie ma nic lepszego niż rodzeństwo. ale ja tym moim córom zazdroszczę. a tobie gratuluję! Odpowiedz Link
jasiek-2007 Re: drugi dzidziuś:) 28.01.09, 08:10 Wielkie gratulacje ja już nie mogę sie doczekać kiedy i my zaczniemy sie starać o rodzeństwo dla Jasia a konkretnie - o Helenkę Odpowiedz Link
olazur Re: drugi dzidziuś:) 28.01.09, 16:18 wielkie gratki. Moja Asia w sierpniu będzie miała rodzeństwo. I tez mam nadzieje, ze dam rade. Odpowiedz Link
kasiale73 Re: drugi dzidziuś:) 28.01.09, 19:44 dzięki za gratulacje i słowa otuchy ja też jestem jedynaczką i nie chciałam tego samego dla swojej córci, tyle że drugi dzidziuś ciutkę się pospieszył... hi hi.. Lenka 2 latka skończy dopiero w październiku... a na dodatek mąż wiosną wyjeżdża na kontrakt... same będziemy i dlatego się boję ale cieszę się, że nie jestem sama z brzusiem tu na forum któraś jeszcze się dopisze? )) Odpowiedz Link
channah13 Re: drugi dzidziuś:) 03.02.09, 22:33 gratuluję!!! fajnie jest być w ciąży dbaj o was i nei przemęczaj się Odpowiedz Link
aniak37 Re: drugi dzidziuś:) 04.02.09, 08:30 Gratuluję , na pewno dasz radę, u mnie jest różnica między dziewczynami 1,8 i dałam radę i ty też dasz Dbaj o siebie i wszystko będzie dobrze A tez jestem jedynaczką Odpowiedz Link