lewababa 10.04.11, 10:35 dawno się nie logowalam.. dzis próbuję i pojawia się nowe okienko: jesli korzystasz z tokena -wpisz hasło co to jest token???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.pier Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:41 token jest to urządzenie do autoryzacji transakcji, dostałaś je przy zakładaniu konta. Odpowiedz Link Zgłoś
molki_dwa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:48 niekoniecznie. jeżeli nie masz tokena to masz hasło ( ustalałaś je przy zakładaniu konta). przy logowaniu wystarczy jedna opcja tylko- albo token albo hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:59 ale jak wolisz korzystać z tokena to trzeba zgłosić chęć i już. Wchodzisz w zakładkę "moje dane" potem w "narzędzia autoryzacyjne" i tam masz karty kodów i tokeny. O tutaj: img861.imageshack.us/f/token.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:00 ja nie chcę zadnego tokena czyli mam go zignorowac? tak?i bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:03 tak-ja nie uzywam. jak widać na screenie mam aktywną kartę kodów do konta loguję się hasłem. Token to opcja alternatywna dla chcących. Odpowiedz Link Zgłoś
lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:59 nie ma zadnego urzadenia do autoryzacji... zawsze logowalam sie za pomocą hasla a teraz jest tak ,ze wpisuję login potem haslo i jeszcze na dole doszla ta opcja tokena... czyli rozumiem ,ze mam wpisac jak zawsze login i haslo ,ignorując tego nieszczęsnego tokena? Odpowiedz Link Zgłoś
molki_dwa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:03 tak ignoruj tokena Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:04 > nie ma zadnego urzadenia do autoryzacji... > zawsze logowalam sie za pomocą hasla ale narzędzie do autoryzacji transakcji masz-karta kodów chyba token jest w jej zastępstwie. Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:17 no wlasnie mam kartę kodow i tokena zamierzam zignorować-dziękuję pieknie za pomoc)) Odpowiedz Link Zgłoś