Dodaj do ulubionych

inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna

10.04.11, 10:35
dawno się nie logowalam..
dzis próbuję i pojawia się nowe okienko:
jesli korzystasz z tokena -wpisz hasło
co to jest token????????????
Obserwuj wątek
    • aga.pier Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:41
      token jest to urządzenie do autoryzacji transakcji, dostałaś je przy zakładaniu konta.
      • molki_dwa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:48
        niekoniecznie.
        jeżeli nie masz tokena to masz hasło ( ustalałaś je przy zakładaniu konta).
        przy logowaniu wystarczy jedna opcja tylko- albo token albo hasło.
        • spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:59
          ale jak wolisz korzystać z tokena to trzeba zgłosić chęć i już. Wchodzisz w zakładkę "moje dane" potem w "narzędzia autoryzacyjne" i tam masz karty kodów i tokeny. O tutaj:

img861.imageshack.us/f/token.jpg
          • lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:00
            ja nie chcę zadnego tokenasmile
            czyli mam go zignorowac?
            tak?i bedzie dobrze?
            • spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:03
              tak-ja nie uzywam. jak widać na screenie mam aktywną kartę kodów wink do konta loguję się hasłem. Token to opcja alternatywna dla chcących.
        • lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 10:59
          nie ma zadnego urzadenia do autoryzacji...
          zawsze logowalam sie za pomocą hasla
          a teraz jest tak ,ze wpisuję login potem haslo i jeszcze na dole doszla ta opcja tokena...
          czyli rozumiem ,ze mam wpisac jak zawsze login i haslo ,ignorując tego nieszczęsnego tokena?
          • molki_dwa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:03
            tak
            ignoruj tokena smile
          • spicy_orange Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:04
            > nie ma zadnego urzadenia do autoryzacji...
            > zawsze logowalam sie za pomocą hasla

ale narzędzie do autoryzacji transakcji masz-karta kodów wink chyba token jest w jej zastępstwie. Hmmm
            • lewababa Re: inteligo-konto internetowe-pomoc potrzebna 10.04.11, 11:17
              no wlasnie mam kartę kodow i tokena zamierzam zignorować-dziękuję pieknie za pomocsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka