czarnaalineczka 27.04.11, 17:35 seriale fantasy lub sf wciagnelo mnie jakos ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: poleccie fajne 27.04.11, 18:06 nowe ale nie musza byc najnowsze Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: poleccie fajne 27.04.11, 18:12 stargate universe stargate atlantyda moj maz lubi battlestar galactica ale ja np nie lubie fajne sa sily pierwone uwielbiam doktora who (taki pastisz) kolezanka sie zachwyca przygodami merlina (ale ja np nie ogladalam, wiec nie powiem) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: poleccie fajne 27.04.11, 18:13 a, i zaklinacz dusz (zaklinaczka dusz) Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: poleccie fajne 27.04.11, 18:14 "Caprica", ale dla mnie za mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: poleccie fajne 27.04.11, 18:42 mi to trudno dogodzic gwiezdne wrota i wszystko co sie dzieje w kosmosie odpada ( za bardzo sf ) wole cos bardziej realistycznego z domieszka sf np event gre o tron ogladam chyba sie na sily pierwotne skusze Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: poleccie fajne 27.04.11, 19:16 Czyli lajciki takie bardziej . A Flashforward widziałaś? V? Fringe? Z takich młodzieżowych Smallville . Stare ale jare X files, Roswell, Dark Angel. Odpowiedz Link Zgłoś