Dodaj do ulubionych

jaki kolor koszula plus krawat?

06.05.11, 16:07
wlasnie sie zastanawiam bo kupilam "kiecke" na wesele w kolorze mo wlasnie rozne te klory sukienka w motywy kwieciste kolory na niej to braz bez jasny taki jak nude i troche czarnego cos w takich odcieniach i teraz nie bardzo wiemy jak tu sie najlepiej dopasowac zeby to wszystko sie nie gryzlo zeby koszula i krawat pasowal do takiej kreacji... czy moze to nieistotne... o wlasnie a tak przy okzazji zastanawiam sie nad butami dla siebie jedni mowia ze czarne inni ze bezowe i juz zglupialam. fotki kiecki nie mam bo aparat sie rozlozył sad
Obserwuj wątek
    • pade Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 16:17
      napisz to jeszcze raz, mniej chaotycznie, używając przecinków i kropek
    • patir23 Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 16:25
      a to tak ciężko rozczytać????
      • marghe_72 Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 18:11
        patir23 napisała:

> a to tak ciężko rozczytać????
        owszem
        • patir23 Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 18:27
          to do okulisty moze ... a swoja droga nie stawiam znakow i wogole bo tak mi sie szybciej pisze...jesli nie masz nic do napisania na temt to nie pisz.
          • magda.ogonk Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 19:10
            Taka trochę niegrzeczna jesteś, co? Okulista na brak znaków interpunkcyjnych nie pomoże, skarbie. Chyba, że takie maciupeńkie przecineczki powstawiałaś;p Co do twojego pytania- a figa, takim to ja nie pomagam.
          • gryzelda71 Re: jaki kolor koszula plus krawat? 06.05.11, 19:34
            tomożeniechzałożykoszulęwkolorzedominującymnasukienceakrawatwdrugimdominującymnajlepiejikoszulaikrawatjednoliteskorsukienkawkwiaty
            sorkiniestawiamznakówispacjiboszybciejsiępisze
            noalenapisałmnatemat
            • patir23 Re: gryzelda 06.05.11, 22:00
              dziekuje gryzelda czytalo mi sie swietnie skorzystam z twojej porady. dziwne ze na forum zakupy badz innych nikt nie robi z tego problemow...tylko tutaj same geniuszki.
              • czar_bajry Re: gryzelda 07.05.11, 02:04
                To idź na forum zakupy...

A swoją drogą zastanawiam się po co potrzebna Ci koszula z krawatem do sukienki?
                • kali_pso Re: gryzelda 07.05.11, 08:15

...heheheheehehh...też mnie to zastanowiło...hehehehh
              • kali_pso Re: gryzelda 07.05.11, 08:17

Oj, już zamilknij...wszystko ma swoje granice, niechlujstwo językowe też powinno mieć....
                • patir23 Re: 07.05.11, 10:26
                  nie mnie ta koszula z krawatem tylko dla faceta.
                  • morgen_stern Re: 07.05.11, 10:33
                    Byłoby wszystkim łatwiej, gdybyś napisała to po ludzku. To nie tylko niechlujstwo językowe, ale także brak szacunku dla czytających, co doskonale widać po twojej reakcji na zwrócenie uwagi. A ty jeszcze jesteś z tego dumna.
                  • czar_bajry Re: 07.05.11, 11:00
                    To on sukienki nosi???? Nawet jeśli , to powinnaś go uświadomić, że do sukienki koszula z krawatem niespecjalnie pasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka