Dodaj do ulubionych

biala posciel

01.08.11, 12:24
uwaga watek o praniu. uwalilam biala posciel rajstopami w sprayu, myslalam ze sie spierze a tu kicha. dodalam wybielacza, dalej nic. ma ktos pojecie co teraz zrobic? strasznie lubie te posciel (w sumie tylko koldra jest teraz w brunatne kropki), super hiper egipska bawelna i takie tam. pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • spicy_orange Re: biala posciel 01.08.11, 23:05
      poszukaj w kolekcji dr Beckmann - mają duży wybór odplamiaczy dedykowanych, na poszczególne rodzaje plam. Ja zawsze mam pod ręką taki do jagód - zdarza mi się, że się granatem albo jeżynami uświnię i zawsze schodzi po tym odplamiaczu wink
      • princess_yo_yo Re: biala posciel 02.08.11, 13:09
        dzieki!
        • saga55-5 Re: biala posciel 02.08.11, 13:13
          Vanishem próbowałaś ?
          • princess_yo_yo Re: biala posciel 02.08.11, 13:48
            probowalam, co prawda tuz przed praniem ale probowalam smile plamy zrobily sie jasniejsze ale tylko troche
    • imasumak Re: biala posciel 02.08.11, 13:49
      Spróbuj spirytusu. Nie wiem czy na rajstopy w sprayu podziała, ale działa na plamy z bardzo trwałego fluidu, którym żaden gotowy odplamiacz nie daje rady.
    • jak_matrioszka Re: biala posciel 02.08.11, 14:01
      Nie wiem z czego sa rajstopy w sprayu, ale ponoc na henne dziala zwykly domestos (zwykly = klasyczny, nie jakis ulepszony), stosuje sie prosto na plame tuz przed praniem, jak vanish.
    • malgosiamn Re: biala posciel 02.08.11, 15:59
      Potwierdzam odplamiacze dr Beckmanna, jest takie mydełko z tej serii, działa u mnie na wszystkie plamy od jagód po błoto i trawesmile)
    • arwena_11 Re: biala posciel 12.03.16, 11:06
      Mydełko robione przez naszą Pollenę, dr rainer czy jakoś tak.Nawet plamy po smarach schodzą pięknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka