Dodaj do ulubionych

głębokie rozczarowanie

30.08.11, 11:02
na bazie wątku o wygasającej z różnych przyczyn sympatii do znanych ludzi...
obecnie głęboko przeżywam powrót Lady Punk, tandetę która z tego wynikła i - cóż tu duzo mówić - moim zdaniem upadek na samo dno niegdyś kultowego zespołu.
doprawdy sluchając ostatnich singli ma sie ochote zaspiewac "trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc - niepokonanym..."
sad
ktoś ma ostatnią płytę? jest sens kupować czy cała reszta piosenek tak samo "świetna"? jest coś na miare "Kryzysowej narzeczonej" czy "Na co komu dzis"?...
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: głębokie rozczarowanie 30.08.11, 12:27
      Nie. Odgrzewane zupy nigdy mi nie smakowały.
    • cywilka-mubdurowa sympatia 30.08.11, 12:34
      Sympatia powinna opierać się na osobistych doświadczeniach, a nie na tym, co widać na filmach lub co wypisuje prasa.
      Nie wszystko złoto, co się świeci. Nie wszystko g..ó..w..n..o, co śmierdzi.
    • kolpik124 Lady Punk? 30.08.11, 12:35
      A co to jest?
      • yoka1 Re: Lady Punk? 30.08.11, 12:37
        od razu widać, że autorka wątku to zagorzała fanka i znawczyni tematusmile)
        • dziennik-niecodziennik Re: Lady Punk? 30.08.11, 12:47
          oj tam, literówka, przyzwyczajenie z dyskusji o danym rodzaju muzyki. zawsze ją popełniam big_grin
          przepraszam urażone smile
        • kolpik124 Re: Lady Punk? 30.08.11, 13:07
          Może lepsza w temacie Yustina Bibera wink
    • anorektycznazdzira Re: głębokie rozczarowanie 30.08.11, 18:48
      A jak najbardziej się zgodzę. Od czasów "stała pod ściną sącząc kakao (...) na czekoladę, poczułem chęć" to są dla mnie starsi panowie z kompleksami. Jestem zażenowana słuchając kolejnych i kolejnych dennych i kompromitujących tekstów w wykonaniu tak niegdyś dobrego zespołu. Muzycznie zresztą też utknęli w latach 80tych.
      • estelka1 Re: głębokie rozczarowanie 30.08.11, 20:11
        Ja resztki sympatii i szacunku do nich straciłam 2 lata temu podczas Dni Morza w Świnoujściu. Pijani, co chwila schodzili ze sceny dotankować. Nie uratowało ich nawet wykonanie najlepszych przebojów, bo Panasewicz ryczał i bełkotał. Żenujący podstarzali panowie.
        • mallina Re: głębokie rozczarowanie 30.08.11, 20:24
          ja nawet nie wiem jakie sa ich nowe piosenki, zatrzymalam sie na tych starych i tam pozostane. to byli moi idole jak mialam 12-14 latsmile mam wiec duzo sentymentu do starych piosenek i tyle.
          • estelka1 Re: głębokie rozczarowanie 30.08.11, 20:39
            Jako 12-14 latka uwielbiałam ich. Ale moje uwielbienie definitywnie się skończyło 2 lata temu. Szkoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka