ivonnebest 16.05.08, 20:46 Przebil nam się pierwszy ząbek, już wiem czemu byl taki marudny i się niezle rozbeczal podczas wizyty rehabilitantki No to pod tego pierwszego ząbka stawiam dzisiaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0.mamamartynki Re: Nareszcie jest:) 16.05.08, 21:39 Gratuluję również pierwszego zębolka Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Nareszcie jest:) 16.05.08, 22:03 super!!! u nas wychodza gorne-tragedia,placz od tygodnia Odpowiedz Link
melka133 Re: Nareszcie jest:) 17.05.08, 09:37 ja tez gratuluję, mój starszy a nic jeszcze nie ma Odpowiedz Link
ivonnebest Re: Nareszcie jest:) 17.05.08, 11:03 W nocy biedactwo się męczylo i chyba jeszcze doszlo przeziębienie do tego ząbka, bo nosek zatkany jakoś zacząl kaszleć no i temperatura 38 stopni Odpowiedz Link
andziaburza Re: Nareszcie jest:) 17.05.08, 18:48 Gratuluję pierwszego ząbka.U Ady odkryłam dziś 3 do góry-taki mały hurcik.Na dole ma dwa,które wylazły jeden w lutym,drugi w marcu.Co do przeziebienia Twojego bąka to mojej leci katarek z nosa jak ząbkuje.Taki urok.A jak pierwszy wychodził to mocno w nocy gorączkowała-dawaliśmy czopki Eferalganu.A teraz nic,oprócz katarku ,który wzięłam za oznakę przeziebienia.Pewnie jeszcze wszystko przed nami.Powodzenia. Odpowiedz Link
ivonnebest Re: Nareszcie jest:) 17.05.08, 18:59 Dzięki, niestety przyplątala się infekcja wirusowa, ale na szczęście jak narazie to nic takiego poważnego. Mam nadzieję że szybko przejdzie. Odpowiedz Link