lisciasty_pl 13.11.11, 21:06 Zeżarłem wszystkie przypieczone płatki migdałowe ze świeżo wyjętego z piekarnika ciasta. A sam gonię dzieci jak pchają paluchy zamiast poprosić o ukrojenie... Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:16 Ja akurat Cię rozumiem. Ale lepiej uprażyc sobie migdały oddzielnie niż kaleczyc ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-poisencja Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:17 ale z ciasta smakują o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:23 No ale to nie smakuje juz tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:23 chociaż powiedz, że dzieci tego nie widziały? Wiesz, łakomstwo łakomstwem, ale autorytet ważna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:30 > chociaż powiedz, że dzieci tego nie widziały? Wiesz, łakomstwo łakomstwem, ale > autorytet ważna rzecz Nie widziały, żona też. Zaczaiłem się i zeżarłem po kryjomu... Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Znowu TO zrobiłem 13.11.11, 21:46 jak zona piekła ciasto to nie bój żaby, skapnie się ale grunt, że się nie pozwoliłeś przyłapać potomstwu :p Odpowiedz Link Zgłoś