micha11 29.11.11, 23:58 Według niektórych żródeł to już tylko kwestia czasu. Co w takim wypadku stałoby się z kredytami wziętymi w euro albo w franku? Zna się ktoś na tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Upadek strefy euro 30.11.11, 00:12 ja akurat jestem za rozszerzeniem strefy euro, bo mnie denerwuj a te kursy Odpowiedz Link Zgłoś
migotka.s Re: Upadek strefy euro 30.11.11, 00:14 upadek strefy euro pociagnie za soba bardzo głeboki kryzys w Europie i pewnie na swiecie modlcie się, zeby to nie nastąpiło juz samo wywalenie tej całej Grecji bedzie dla nas dośc kosztowne - ale to małe miki przy upadku całości Odpowiedz Link Zgłoś
79werka Re: Upadek strefy euro 30.11.11, 18:29 Upadek strefy Euro nie ozancza , że automatycznie zniknie waluta EURo , albo Frank , ale ich kurs .... tu trzeba być dobrym wróżbita żeby zgadnąć ( każdy ekonomista Ci to powie) . A gdyby mieli wycofać którąś z tych walut to bank przewalutuje kredyt na inną walutę . Pytanie po jakim kursie - korzystnym dla banku na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś