olzar 04.02.08, 14:28 Poszukuję sprawdzonego stomatologa dla mojej 16 miesięcznej córeczki. Co prawda chyba nic się nie dzieje, patrz: nie ma próchnicy, ale chciałabym kontrolnie iść do spercjalisty. Moze ktoś zna i może polecić kogoś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deepblueangel Re: Stomatog dziecięcy 04.02.08, 21:24 Jak zawsze polecam dr Bugajskiego w Denmedzie. Nie jest stricte dziecięcym stomatologiem, ale jak po porodzie byłam u Niego na kontroli to już podpowiadał jak dbać o zęby maluszka. Na pewno nie szukałabym nikogo innego dla córci tylko do Niego jak w dym:-) Odpowiedz Link
barbie-torun dr mankowska 29.04.08, 14:11 Doktor Mańkowska ul. Powstańców Sląskich 16 na Stawkach tuż za kościołem na Hallera przyjmuje dzieci i dorosłych na NFZ i prywatnie tel. 056 654 82 71 jestem zadowolona mój syn miał leczone mleczaki, poleciłam koleżance i od 3 lat przyjeżdża tam z córeczką - mała ma 5 lat teraz Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Stomatog dziecięcy 15.05.08, 10:31 Pani dr Olga Bracha - przyjmuje na Skrapie w pawilonie Maciej Odpowiedz Link
jmtor1 Re: Stomatog dziecięcy 05.11.08, 21:31 My byliśmy na pierwszej wizycie u dr Żyto na Kozackiej ma gabinet i rewelacja mały zachwycony jazdą fotelem rozmową z misiem nawet dał sobie oprócz oglądania polakierowa:-) wizyta adaptacyjna z lakierowaniem dla 2 latka 80 złotych polecam Odpowiedz Link
qqryku2 Re: Stomatog dziecięcy 06.11.08, 20:02 Ja byłam 2 razy u p. Ossowskiej na Rydygiera, choć chyba nie jest to stomatolog dla dzieci (misia nie miała ;)). Młoda i miła, co przypadło mojej córci do gustu. Zanim zapaliła lampę dała córci oswoić się z fotelem, poszukała Tubisiów w ząbkach. Mała miała lakierowane ząbki i zapłaciłam tylko 20 zł. Ale terminy odległe. Odpowiedz Link
nukolada Re: Stomatog dziecięcy 04.01.09, 17:34 ja polecam szczególnie panią doktor Oleksiejuk. Przyjmuje na fundusz na Woli Zamkowej (chyba) przy tej restauracji Zamkowa. Jest fajna a terminy nie takie straszne ok 2-tyg.polecam Odpowiedz Link
pola782 Re: Stomatog dziecięcy 23.01.09, 11:41 dr Piechocka, przyjmuje prywatnie na Skarpie. Rewelacyjne podejście do dzieci, do dorosłych też. Wszystko ci mówi i ma tak łagodny głos, że naprawdę się nie ma czego bać. Młody na pierwszej wizycie był zachwycony a jak kiedyś poszedł ze mną to wył, że też chce na fotel. Z tym, że zdarzyła jej się gafa w leczeniu zęba znajomej (dorosłej). Odpowiedz Link