sueellen 11.12.11, 14:50 Czyli Euro 2012 vs Olimipiada 2012 Warszawa: www.youtube.com/watch?v=KWVY7iwAhsg Londyn: vimeo.com/28381929 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 14:54 Londyn ? Nie ma takiego miasta.Jest tylko Lądek Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 15:03 Londyn, z powodów nie tylko sentymentalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 15:19 Londyn - lekko, zabawnie, z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe_studio Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 16:35 zdecydowanie Londyn - filmik z pomyslem, zabawny i obejrzalam z rozrzewnieniem natomiast Warszawa hmmm... ten klip jest naprawde oficjanym klipem czy sie tylko do tego przymierzaja. zupelna porazka, a ekhem... namiocik w spodniach pana na poczatku zupelnie zbil mnie z tropu Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 16:50 No juz ktos zyczliwy poprawil ten filmik: www.youtube.com/watch?v=DaKS7m2WFKY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 17:02 Ten nasz to chyba zachęta do seksturystyki, żenada A nawet bez tych wstawek jest po prostu nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 22:36 kilka osob wyjasnilo dlaczego londyn. A Warszawa bo...? Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 18:30 No oczywiście z Londyn.. ten polski to jakiś gniot Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 23:15 dlaczego warszawie nie zalozono temu facetowi majtek? - genitalia na wierzchu prawie, bieganie ze wzwodem za panienka.. to ma byc obraz stolicy Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Warszawa vs Londyn 11.12.11, 23:20 A może to reklama dla impotentów. Coś w stylu: "Przyjedz do Warszawy, od razu Ci stanie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Warszawa vs Londyn 12.12.11, 07:41 warszawski spot jest faktycznie denny, sam pomysł może by był i ok, ale wykonanie - bardzo prymitywne. mam na myśli te miny "aktorów", strój panny - fakt, że sportowy, ale w połączeniu z tą miną daje efekt niepotrzebnie erotycznopodtekstowy. czy byloby lepiej gdyby panią inaczej ubrać? może tak a może też by to było za mało. co do ceny nie wiem ile kosztował londyn? ale wiem, że znany kawałek piosenki użyczony do filmu na 10-15 sekund potrafi koszotować i 10-15 tysięcy złotych więc jeśli filmiarze musieli opłacić sfilmowanie ronda one, most(miasta to pewnie gratis), stadionu legii(chyba się pojawia?) i innych komercyjnych obiektów to mogli przybulić. ale mimo wszystko jakoś tak się nie postarali. londyn pokazany jest bardzo podobnie a jakże inaczej. pokazuje ludzi,nie tylko samo miasto i ci ludzie tacy fajni i z humorem, gwiazdy - przemilczę, nasi są raczej nierozpoznawalni... a to ma iść w świat. faktem jest że nagonka zrobiła się straszna, nie wiem, czy sama dopatrzyłabym się takich seksistowskich wątków i tak je jeszcze zinterpretowała(że wschodnie dziewuchy reklamuje) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Warszawa vs Londyn 12.12.11, 08:30 Brakuje jednej odpowiedzi: oba. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Warszawa vs Londyn 12.12.11, 09:09 Londyn oczywiście. Jak ten warszawski spot ma reklamować euro, to marnie im to wyszło. Facet powinien mieć założone jakieś obcisłe slipy, ale te które o wzwodzie piszą to chyba penisa we wzwodzie nie widziały Odpowiedz Link Zgłoś