Dodaj do ulubionych

Młodszy mąż

07.06.04, 12:20
Czy któraś z Was ma młodszego od siebie męża?Mój jest młodszy ode mnie o 3
lata.Poznaliśmy się kiedy on miał niecałe 19 ja 22.Slub wzięliśmy kiedy on
miał 21,ja 24.Mamy 2 małych dzieci i jesteśmy szczęśliwi.Doda tylko że nie
braliśmy ślubu "z przymusu" i to jemu tak bardzo zależało a nie mi.
Obserwuj wątek
    • edytaiola Re: Młodszy mąż 07.06.04, 13:09
      opowiedziałaś w skrucie życie mojej koleżanki tylko liczba dzieci jest inna smile
      są naprawde udanym małżeństwem
      • asiaap Re: Młodszy mąż 07.06.04, 13:16
        takich par , gdzie maz jest 1-2 lata mlodszy od zony znam kilka -takiej roznicy
        praktycznie sie nie zauwaza. ale znam tez 2 pary gdzie maz jest 8 lat mlodszy
        od zony (ona 32 l on 24, ona 37 on 29)w tym wieku ta roznica az tak bardzo nie
        razi, ale jak bedzie pozniej nie mam pojecia
        pozdr
        asia
        • aluc Re: Młodszy mąż 08.06.04, 16:29
          asiaap napisała:

> w tym wieku ta roznica az tak bardzo nie
          > razi, ale jak bedzie pozniej nie mam pojecia
          > pozdr
          > asia

później tym bardziej razić nie będzie, bo im człek starszy, tym bardziej
          różnice wiekowe się zacierają, przynajmniej takie kilkuletnie
          mam niemęża o 4 lata młodszego i mało, że nie razi (a przynajmniej nikogo
          dotychczas), to jeszcze mało kto zauważa, bo facet zdecydowanie dojrzalszy ode
          mnie pod każdym względem
          • fionna Re: Młodszy mąż 12.06.04, 12:23
            Mój też o 4 lata młodszy. Największa różnica między nami to była chyba, jak ja
            miałam z 5 lat, a on roczek.
            • aluc Re: Młodszy mąż 15.06.04, 12:01
              fionna napisała:

> Mój też o 4 lata młodszy. Największa różnica między nami to była chyba, jak
              ja
              >
              > miałam z 5 lat, a on roczek.

smile)))))))
            • aog Re: Młodszy mąż 07.10.04, 15:33
              fionna napisała:

> Mój też o 4 lata młodszy. Największa różnica między nami to była chyba, jak
              ja miałam z 5 lat, a on roczek.

Fionna, popłakałam się ze śmiechu - fajne podsumowanie tematu - gratuluję

• antomi Re: Młodszy mąż 07.06.04, 21:26
      ja mam meza rocznikowo 3 lata mlodszego ale praktycznie 4 poniewaz jestem ze
      stycznia a on z grudnia- nikt nie widzi roznicy wieku , ja rownwiez nigdy jej
      nie dostrzegalam, wszytko zalezy od czlowieka, znam ludzi w moim wieku ktorzy
      zachowuja sie o wiele mniej rozsadnie od wielu mlodszych od siebie ,odpukac
      jestesmy bardzo szczesliwi i mamy 2 letniego synka
      • mamamajusi Re: Młodszy mąż 08.06.04, 09:53
        Mój mąż jest młodszy ode mnie 7 lat, nie widzimy w tym żadnego problemu. Ja mam
        35, on 28, jesteśmy razem 6 lat. Podejrzewam, że więszy kłopot mają z tym ci,
        którzy to komentują smile.
    • jamnica Re: Młodszy mąż 08.06.04, 20:16
      mam meza mlodszego o piec lat. poznalismy sie, jak on mial 21 a ja 26, teraz ja
      mam 34 a on... same sobie wyliczcie smile. jestesmy bardzo udanym malzenstwem.
      wiekszosc jego kolegow ze studiow ozenila sie ze starszymi dziewczynami, i
      wszyscy bardzo sobie chwala. roznicy oczywiscie, ze zadnej nie widac, bo mlodsi
      faceci odmladzaja duchowo i fizycznie.
      • driadea Re: Młodszy mąż 11.06.04, 10:44
        Mój jest dwa lata młodszy, mamy 8 miesięczną córeńkę smile
    • odalie Re: Młodszy mąż 11.06.04, 14:54
      Ja mam. Młodszego o pięć lat.
    • kolorko Re: Młodszy mąż 12.06.04, 00:01
      Mój młodszy ode mnie 1,5 rokuwink
      • agunek1 Re: Młodszy mąż 13.06.04, 16:23
        Mój stry jest młodszy o 2 lata, a ślub wzięliśmy z przymusu (chcięliśmy kupić
        wspólnie mieszkanie) po niecałych 4 latach urodziła się nam córeczka Oliweczka.
        Pozdrawiamy Aga, Oliwka, Piotrek i pies Finek
        • elmira_k Re: Młodszy mąż 13.06.04, 22:38
          Mój jest rok młodszy, mojej siostry mąż jest młodszy 3 lata, szwagier też jest
          młodszy rok od swojej żony, a kuzynka ma 7 lat młodszego smile)) I jest super!!!
          • allaxx1 Re: Młodszy mąż 14.06.04, 19:06
            Mój też jest młodszy i jest supersmile))
            • ochotka69 Re: Młodszy mąż 15.06.04, 23:28
              Moj jest 6 lat młodszy. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat, i chyba oboje nie
              narzekamy.
    • anies75 Re: Młodszy mąż 21.06.04, 22:58
      młodszy o rok smile))
    • kasjana Re: Młodszy mąż 24.06.04, 09:38
      Mój jest młodszy o 5 lat lat ode mnie. W dniu ślubu ja miałam 29 lat, a on 24.
      Znaliśmy się dwa lata. Nie wiem, czy mnie to przeszkadza, czy nie. Czasem
      zwalam winę na to, że przez to że młodszy, to czasem zachowuje się jak
      dzieciak. Nie zawsze. Mamy jedno dziecko. Obecnie już sześcioletnią córeczkę.
      No i wciąż muszę się starać wyglądać młodo.
      • kirah1 poradźcie 04.10.04, 19:29
        Pomocy, chyba wariuję dla faceta młodszego o 8 lat. TYLKO że ja mam 24 lata -
        policzcie sobie ile ma on! zdaje się że to jest w ogóle nielegalne? czego ja
        mogę od niego oczekiwać? czy w ogóle mam prawo cokolwiek od niego przyjąć?
        rozpad takiego związku, gdyby w ogóle do niego doszło, jest raczej
        gwarantowany, nie? a w ogóle to chyba zrobiłabym mu krzywdę, nie? boże oc ja
        mam robić.
        w dodatku sama nie wiem czego chcę - aktualnie jestem w związku z facetem (dla
        odmiany) starszym ode mnie o lat 14. i on za miesiąc ma się do mnie wprowadzić,
        wszystko już nagrane, łącznie z jego przeniesieniem "zawodowym" do mojego
        miasta, a ja myślę o tym 16latku! w dodatku mój facet się domyśla, a w każdym
        razie wyczuwa, że "ochłodłam" w stosunku do niego, i jest zazdrosny i
        zdołowany. totalnie nie wiem co mam robić. czy jest jakiś sposób, żeby
        dowiedzieć się, czego właściwie się chce? bo ja nie wiem! to okropne.
    • misia311 Re: Młodszy mąż 06.10.04, 13:16
      mam męża młodszego ode mnie o 7 lat, znamy się lat 7, małżeństwem jesteśmy od 4
      lat,mamy 16 miesięczną córkę i jest super!
    • atwar1 Re: Młodszy mąż 06.10.04, 21:50
      Mój tez młodszy- o rok
    • hanti Re: Młodszy mąż 11.10.04, 10:06
      witam, mam 23 lata, mój mąż jest odemnie młodszy tylko o rok mamy dwójkę dzieci.
      Ale moja młodsza siostra ma męża starszego od siebie o 16 lat i od kilku dni
      również mają dwójkę dzieci. Są naprawde super parą chociaż przeżyli już naprawde
      trudny moment w swoim życiu, to zcemntowało ich związek
      pozdrawiam
      • okruszek100 Re: Młodszy mąż 23.10.04, 10:40
        ojciec mojego dziecka jest młodszy ode mnie o 6 lat...Związek extra, działa jak
        najlepszy dopalaczsmileNo i ten ciągły błysk młodości w jego oczachsmile We mnie tez
        widocznie coś jednak widzi skoro jest, po prostusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka