Dodaj do ulubionych

forum kobieta (G)

23.01.12, 16:31
siedzicie tam, zaglądacie?

Bo ja kiedyś siedziałma, teraz zaglądam i mam wrażenie że to jedno z "najdenniejszych" for ost czasu - tam może 1 ciekawy temat pojawia się na 50 innych, ludzie się wypowiadający to TRAGEDIA, teksty D>N>O.
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 16:42
      Czytam równolegle z emamą, ciekawe jak punkt widzenia zmienia punkt siedzenia. Na ematce większy ruch i mniejsze zagęszczenie mizoginistycznych frustratów, więc i preferuję, jakem bezdzietna.
      • cherry.coke Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 16:48
        Mam tak samo, tylko ze Kobiety juz nie czytam. Powinno sie nazywac forum Szczeniactwo smile
        • gazeta_mi_placi Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 17:52
          Albo "Gimnazjum".
    • tosterowa Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 16:46
      Nie jestem w stanie przeczytać pół posta na tamtym forum.
    • laracroft82 Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 16:47
      Od forum kobieta wszystko sie zaczeło u mnie wink ale to było 4 lata temu..bardzo fajne wątki, masa fajnych ludzi..od jakiegos roku to jedna wielka tragedia..wszyscy sie zmyli a ja mam wrazenie ze przesiaduja tam same trolle
    • gazeta_mi_placi Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 17:52
      Forum trolli i starych bezdzietnych panienek po 30-tce (i starszych) z Warszawy.
      Mają swoje stałe nieliczne grono TWA i rzadko dopuszczają kogoś z zewnątrz.
    • niebieska.oktawia Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 18:34
      to forum to jakies nieporozumienie.
      zarty salmy i six-a.. omajgad. one maja chyba czujniki pod skora wbudowane, budzace je przy kazdym pojawiajacym sie nowym poscie.
      i to poczucie humoru..
      jedyny fajny: wez_sie
      • six_a Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 16:03
        przynajmniej byś się nie wycierała czyimiś nickami na obcym forum. to dopiero jest żałosne.
        hahahahaha.
        pozdrosześćsmile
        • chcesztomasz Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 16:43
          co to znaczy obce forum? Wszystkie fora są na gazecie, masz do wszystkich dostęp - to nie nasza wina, że na forum kobieta nic nie można napisać wprost bo moderatorka wywala...tak jak zresztą połowę tematów bo są za skomplikowane, za to te bzdury leżą i kwitną.

Jedyne z czym się zgadzam to to, że strzelanie nickami jest głupie.
          • six_a Re: tadam 24.01.12, 17:52
            no, a moderacja tutaj to chyba śpi dla odmiany? bo wątek ani na temat, ani jak widzę nie zadowolił Cię na tyle, żebyś nie chciała podobnego założyć na kolejnym forum.
            to ile forów mam jeszcze odwiedzić, tak pi razy drzwi?
            wink
            • chcesztomasz Re: tadam 24.01.12, 18:09
              nie śpi, iwles czuwa i to bardzo. Tylko ona w swej czasem zjadliwości usuwa tylko te wątki które łamią netkietę i to BARDZO. Wiem, ze to dla ciebie szok, że można tu pisać na wszelkie tematy i nie wylatywać za byle co..

Co to znaczy wątek nie na temat? Tylko na forum kobieta zakres to = parę tematów na krzyż.
              O tym wątku zapomniałam, wchodząc dziś na FK przeleciałam, wysunęłam wnioski i podzieliłam się w 100 % będąc pewną że za góra parę minut wylecę. Jak widać wnioski mi się nie zmieniły.

Lepiej żadnego, nie rozprzestrzeniajcie się.
              • six_a Re: tadam 24.01.12, 18:26
                i podzieliłam się w 100 %

och, dziękujemy po tysiąckroć, inaczej nigdy z sixom byśmy tu nie zajrzelismile
                fuj!
    • echtom Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 20:14
      Siedziałam przez 2 lata, zwiałam 4 lata temu.
      • paartycja Re: forum kobieta (G) 23.01.12, 20:56
        próbowałam tam trochę poczytać ale się nie da-denna głupota i szczeniactwo
    • zuzann-a Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 10:58
      Ja podobnie, tzn. parę lat temu podczytywałam i owszem ale od jakiegoś czasu już nie, nudą wieje.
    • deodyma Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 11:07
      to forum jest tak samo beznadziejne, jak forum Meżczyzna.
      zagladalam tam czesto swojego czasu, dzis juz nie zagladam, bo nie ma po co.
      tych watkow czytac sie nie da, takie sa glupie.
    • yenna_m Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 11:34
      nie
    • an_ni Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 11:49
      od paru lat tamto forum to dno
    • panna.sarabella Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 16:19
      tak, zaglądam, czytam, czasem odpisuję.

Nie bądź taka pewna siebie - tu na emamie też dosyć często chamstwo się odzywa.
      A szczytem chamstwa jest takie obgadywanie jakie właśnie zapoczątkowałaś.
      • chcesztomasz Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 16:37
        a co ma do tego chamstwo? napisz jeszcze o muchomorku... tez będzie na temat. Chamstwo jest wszędzie ale tu przynajmniej nie ma szczeniactwa w nadmiarze itp
        no wybacz, ze piesze na forum na którym siedzę najczęściej i proszę o opinię na temat czegoś w momencie kiedy wiem, że na forum kobieta nie ma opcji żeby wyrazić swoją opinię bo tam zaraz się leci na oślą bo kobiety tam mogą o facetach gadać i innych bardzo ograniczonych bzdetach.
        • panna.sarabella Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 17:58
          no wiesz, na kobiecie też to napisałaś. Niespecjalnie rozumiem twoje motywy - po co w ogóle ta dyskusja? Nie podoba ci się tamto forum - to tam nie wchodź i po sprawie.
          A chamstwo ma sporo - tu też się pisze o byle bzdetach i jakoś ci to nie przeszkadza?
          • chcesztomasz Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 18:16
            No i co z tego, że napisałam. Weszłam, przeczytałam to i owo, wysunęłam wniosek, napisałam wiedząc, że wylecę jak połowa wątków na forum kobieta.

Tu też weszłam i napisałam bo miałam ochotę zapytać czy inni też odnoszą wrażenie, ze na forum kobieta większość to trolle, które bredzą i nawet fajne tematy sprowadzają do błazenady. Jest jeszcze Jelita - bez komentarza.

Wszędzie się pisze o byle bzdetach ale tam to aż razi po oczach bo jak tutaj może z 30/40 % to bzdety to tam 90% - znaleźć tam fajny temat, nie obśmiany i nie sprowadzony do mało śmiesznych hasełek to cud. Na dodatek, zakres tematów które można poruszyć jest żenująco mały jakby kobiety były za głupie na pewne rzeczy.

Szkoda, bo to forum kiedyś było super. Wyrażam swój ból, rozczarowanie po latach - moja sprawa.

Równie dobrze mogę napisać, nie podoba ci się ten wątek, nie rozumiesz, nie wchodź.
    • anaisanais Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 17:30
      kiedys zagladalam ale nudne, kazdy sobie dokopuje, jacys frustraci ktorzy sie musza anonimowo dowartosciowac
      ale sza ... bo jeszcze tu przyjda ....
      • kolpik124 Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 17:35
        Sporo ciekawie zatytułowanych wątków, niestety prawie każdy sprowadza się szybko do zakodowanej wymiany zdań między dyżurnym kołeczkiem wzajemnej adoracji.
    • volta2 Re: forum kobieta (G) 24.01.12, 22:51
      z 10 lat temu to było forum pierwszego otwarcia - były naprawdę świetne tematy, świetne wypowiedzi i fajni piszący.

gdy zostałam mamą czytałam tu i tu, potem - nie było już po co wchodzić na kobietę.
      i zostałam sobie tutaj, czasem tylko kontrolnie zaglądam na FK i utwierdzam się w przekonaniu, że jest coraz gorzej, określenie dno - chyba nie oddaje do końca atmosfery tam panującej.
    • koolair Re: forum kobieta (G) 26.01.12, 11:05
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,132732095,,Pomocy_.html?v=2

np ten watek jest przykładem ilu kretynów tam siedzi..
    • kropkacom Re: forum kobieta (G) 26.01.12, 11:14
      Nie siedzę big_grin Kiedyś zaszłam big_grin i wyszłam szybko. Nie ten przedział wiekowy, nie te problemy.
    • zetka50 Re: forum kobieta (G) 26.01.12, 21:02
      Ja tam często bywam ale tutaj te posty też mnie sie nie podobają, ludziska są wszędzie tongue_out
      no i tak dla przykładu te posty uncertain
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,132751101,,dzieci_wybrane_w_castingu_i_co_dalej_.html?v=2
      http://s10.rimg.info/47377e61c994de54df33270795128f64.gif
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka