Dodaj do ulubionych

Mamusiu? Tatusiu? :D

23.02.12, 11:41
No dobra, przyznawać się! Która to z Was? big_grin
policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11165695,Ojciec_w_stroju_Batmana__matka_w_klatce__15_latka.html
Obserwuj wątek
    • antyideal Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 11:54
      I rodzice dowiedzieli się przy okazji co ich dziecię ogląda wieczorami w tv smile
    • thorgalla Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 11:56
      W rodzinie następują dwa szoki:gdy rodzice dowiadują się,że dziecko JUŻ TO robi i kiedy dzieci dowiadują się,że rodzice JESZCZE TO robią.
      • izabellaz1 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 11:58
        thorgalla napisała:

> kiedy dzieci dowiadują się,że rodzice JESZCZE TO robią.

Kiedy jak kiedy, ale w jakim wydaniu! big_grin
      • moofka Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 11:58
        thorgalla napisała:

> W rodzinie następują dwa szoki:gdy rodzice dowiadują się,że dziecko JUŻ TO robi
        > i kiedy dzieci dowiadują się,że rodzice JESZCZE TO robią.

tu bardziej chodzilo chyba o to JAK
        sie posikalam big_grin
        • aneta-skarpeta Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 12:15
          ja tez bylabym w szoku jakbym znalazla taki filmik w moim wieku, a pruderyjna nie jestem

ale takie zabawy rodziów? lekki szok moze bycbig_grin
          • kolpik124 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 12:37
            Co lepsze, przy takich sportach może się okazać, że to nie Batman jest tatusiem, tylko np. Lord Vader big_grin
            • izabellaz1 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 23.02.12, 18:54
              kolpik124 napisała:

> Co lepsze, przy takich sportach może się okazać, że to nie Batman jest tatusiem
              > , tylko np. Lord Vader big_grin

Fakt! Ryzyko jest big_grinbig_grinbig_grin
            • iwoniaw Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 00:03
              No ale jak ona rozpoznała tego ojca w stroju Batmana? Z twarzy był podobny czy jak?
              • izabellaz1 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 09:46
                iwoniaw napisała:

> No ale jak ona rozpoznała tego ojca w stroju Batmana? Z twarzy był podobny czy
                > jak?

No weź przecież maski superbohaterów to pic na wodę big_grin Jedynie Spider-mana można było nie rozpoznać big_grin
    • asia_i_p Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:00
      Trochę się dziwię niskim odszkodowaniom. Naprawdę "zapomnienie" zakrycia twarzy jest tak nisko cenione? Jakby to była twarz dziecka gwiazdy, to też to kosztuje 320 funtów? Tak mi się jakoś wydaje, że sędzia przy całym zrozumieniu i współczuciu, uznał, że jak swingują, to niech się nie dziwią - tak jakby rezygnacja z części prywatności sprawiała, że pozostała część w zasadzie też staje się własnością publiczną. Jak mam bluzkę z dekoltem, to znaczy, że mi można wepchnąć kamerę w ten dekolt i zobaczyć, co jest poniżej - no bo przecież mogłam włożyć golf. Nie podoba mi się to podejście.
      • broceliande Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:04
        Dobrze mówisz, zgadzam się w stu procentach.
      • izabellaz1 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:07
        Z tym się zgadzam. Tyle, że oni podpisali jakąś zgodę na nagrywanie i nie ma tam napisane, że w tej zgodzie na pewno była wzmianka o anonimowości, wymazaniu twarzy. A wiesz, że ludzie mają tendencje do niedokładnego czytania tego co podpisują.
        • asia_i_p Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:33
          Jak już czytamy tak dokładnie, to nie ma też nic o podpisaniu zgody, jest tylko informacja, że wiedzieli, że są filmowani. I myśleli, że twarze będą zakryte, a firma przyznaje, że miała zakryć twarze, ale zapomniała. Być może po angielsku byłoby to jaśniejsze, czy ostatnie wytłuszczenie oznacza "była zobligowana" czy "planowała".
        • arwena_11 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:34
          No nie do końca tak jest.

Firma produkcyjna przyznała, że rzeczywiście mieli zakryć twarze uczestników spotkania, ale... zapomnieli tego zrobić

czyli miały być zakryte twarze zgodnie z umową.

Może sędzia dostał coś za tak niski wyrok od tej firmy?
          • izabellaz1 Re: Mamusiu? Tatusiu? :D 24.02.12, 10:36
            Pytanie czy to była umowa ustna czy pisemna. O tym nic nie ma, a to ważna informacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka