Dodaj do ulubionych

zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablica/gra

12.04.12, 20:00
Zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree, tablicy albo gratce?

Gdzie najlepiej?

Doświadczenie mam tylko z allegro i nie wiem za bardzo jak jest na tych darmowych...

Gdzie najlepiej iść? Gdzie największa szansa na sprzedanie rzeczy? Gdzie najnormalniejsi ludzie są? Gdzie najprzyjaźniej?
Obserwuj wątek
    • naomi19 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 20:20
      Ja na tablicy. Zawsze bez problemów.
    • nabakier Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 20:23
      ja na gumtree (mieszkaniowe) odzew bardzo duży
      • biollante Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 21:42
        a coś więcej informacji może?smile
        • katus118 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 21:44
          Też na tablicy. Raczej nie było problemów, ruch bardzo duży, nie spotkałam się z nieprzyjemnościami.
        • fifiriffi Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:12
          biollante napisał:
          > a coś więcej informacji może?smile

No ale zależy o co chodzi?Zależy co wystawisz?Wszystko od tego zalezy.Z jednym buja, się już jakiś czas,a z drugim"pach,pach" i sprzedanesmile
        • nabakier Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:15
          No, kilka telefonów dziennie w sprawie- jak na mieszkaniówkę, gdzie jest zastój, to sporo.

No i to, że możesz wstawiać ciągle "to samo" ogłoszenie, byle zmienić w nim choćby jedną literę. Nie wiem, czy to jest możliwe gdzie indziej.
    • fifiriffi Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:11
      Wystawiałam na wszystkich już chybasmile
      Najlepsza Tablica.pl,bo możesz dużo zdj wstawic,na gumtree tylko 4.A czy przyjaźnie jest?Zależy od miastawink
      Najbardziej mnie wkurza,jak ludzie piszą maile typu"za 400zł z wysyłką i się decyduję".Ani witam,ani pocałuj się w doopę tylko z grubej rury.
      Wózek wart 700zł,a oni mi tu z 400zł wyjeżdżają....uncertain
      • kiszczynska Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:13
        a ta Tablica, to gdzie?
        • rudamarta4 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:49
          Na Tablica.pl
          He, he smile
    • aquuaa Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 12.04.12, 22:53
      biollante napisał:
      Gdzie najnor
      > malniejsi ludzie są?

Ludzie jak ludzie - na allegro same idealy masz?
      korzystam z tablicy i gumtree - jestem zadowolona
    • agni71 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 13.04.12, 08:34
      Wystawiałam z tych trzech na tablicy, chociaz tylko raz. Tablica jest o tyle fajna, że oferta wyswietla sie tez na Allegro, więc jest szana na przyciągnięcie większej ilości zainteresowanych. Czy kupujacy normalni? Tacy jak zwykle, czyli przy ofercie z odbiorem osobistym - miałam z 4-5 próśb o wysyłkę
      wink Ale kupujący z odbiorem dośc szybko sie trafił, ja tam jestem zadowolona.
    • suazi1 na tablicy 13.04.12, 12:12
      Nie zdzierają jak na allegro, i jeszcze sami sie pytaja czy odświeżyć ogłoszenia, jak upłynie termin ważności.
    • zebra12 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 13.04.12, 16:57
      Zamieszczałam i zamieszczam, ale u mnie odzew mały. Z tym, że ja próbuję sprzedać dużą działkę, a jak wiemy, jest zastój.
      • sarah_black38 Re: zamieszczałyście ogłoszenia na gumtree/tablic 13.04.12, 17:40
        Na Allegro trzeba płacić i odzew niewielki ( w moim przypadku meble z IKEA). Na Tablicy.pl bezpłatnie, duży ruch, mnóstwo telefonów i szybko sprzedałam w swoim mieście, odpadły więc koszty przesyłki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka