Dodaj do ulubionych

Tunezja Hammamet

IP: *.chello.pl 03.05.05, 17:38
czy ktoś wybiera się pod koniec czerwca do hotelu BYBLOS? Może ktos mi coś o
nim bliższego napisze?
Obserwuj wątek
    • Gość: dana Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 04.05.05, 17:41
      naprawdę nikt nie był w tym hotelu?
      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 21:31
        Byli i pewnie szkoda słów aby opisać tunezyjskie barachło.
        • Gość: eb Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 06.05.05, 21:56
          zobacz jakie ty jesteś barachło
          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 22:13
            Zgadza się, ale to od czasu pobytu w cudownej Tunezji. Ciężko i powoli wychodzę
            z tego stanu.
            • Gość: yasmiiii Re: Tunezja Hammamet IP: *.provider.pl / *.provider.pl 07.05.05, 21:07
              woody sobie nigdy nie da spokoju, ja tez dwa miesiace wyczytywalam te bzdury,
              ale oczywiscie i tak pojechalam, i bylo wspaniale:) sylwester zycia.
              • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 21:48
                Krótko żyjesz lub nic w życiu nie widziałaś i ekscytuje cię byle co - Tunezja.
                • Gość: roko Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 08.05.05, 00:16
                  odezwał się zafajdany gloptroter, może w życiu nigdzie nie był a się mądrzy
                • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 08.05.05, 15:36
                  powiedz gdzies był a powiem ci kim jesteś
                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 09:51
                    Byłem w Pasłęku, Czeladzi,Grójcu i Bobolicach.Wszyscy fakultatywni turyści nie
                    gniewajcie się na mnie ,dla was Tunezja to typowe turystyczne siano.Smiać mi
                    się chciało jak w samolocie tacy jak wy komentowali podróż na wielbłądach 1
                    kilometr na "pustynię" i już znali i zwiedzili Saharę,a wielką atrakcją była
                    jazda jakimiś konnymi wozami po oazie - no jaja całkowite.
                    • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 10.05.05, 17:28
                      Człowieku nie obrażaj tych miast bo one i tak sa jak na ciebie za wielkie
                      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 18:49
                        Czym obrażam, tym,że tam byłem? Ty nie obrażaj Polaków, że byłeś w Tunezji i
                        jąchwalisz
                        • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 12.05.05, 19:44
                          Podejrzewam że nawet nie wiesz gdzie te miasta lezą na mapie Polski szkoda słów
                          wyłacz sie bo jesteś nudny
                          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:18
                            Wiem gdzie leżą , a nudny jestem od czasu pobytu w "cudownej" jak mi zachwolano
                            Tunezji.Radzę raz jeszcze prawdziwym turystom , a nie tym jeżdżącym z biurami
                            podróży omijać Tunezję szerokim łukiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka