Dodaj do ulubionych

Gadżety Euro2012

04.05.12, 06:26
Macie? Kupujecie? Wczuwacie się w atmosferę Euro? Ja na co dzień piłką się nie interesuję ale gadżety Euro zamierzam nabyć. Zastanawiam się tylko jakie będą najpopularniejsze.
Obserwuj wątek
    • volta2 Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 06:57
      tak, nabyłam sobie w ramach gwiazdkowego preznetu koszulkę adidasa albo nike z logo euro.

samo logo mi się bardzo nie podoba, ale to które mam ja jest tylko w białym kolorze, na czarnym tle, czyli dla mnie ok kolorystyka.

i tak sobie paraduję w tej koszulce po mieście, które jest w tym roku organizatorem eurowizji i każdy, kto widzi to moje logo, myśli że jestem fanem tej imprezy i już na imprezę przyjechałamsmile no bo jest wyraźny napis EURO

co do samej piłki nożnej - tak, jestem zainteresowana tym, co dzieje się w świecie futbolu, lubię i zawsze oglądam mundiale i euro.
      rozgrywki ligowe - to nie dla mnie, za dużo klubów do zapamętania, poza tym to taki raczej festival pieniędzy, kto bogatszy nabywa lepszy towar i zaraz ma lepsze wyniki. na dodatek trzeba by oglądać co środę, a tak to mam piłkarskie święto co 2-4 lata i już.

w tym roku na przeszkodzie pewnie stanie mi oglądanie euro mecz po meczu - różnica czasowa i brak kanału. muszę chodzić do knajpy a to będzie już bardziej uciążliwe, lubię mesz oglądać sama(mąż niezainteresowany za bardzo, polaków obejrzy, a finał? już niekoniecznie)

• attiya Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 07:23
      oczywiście że tak smile
      np koszulkę dla syna, dla chrześniaka wysyłam takoż koszulkę ze spodenkami oraz jakąś czapeczkę
      sobie nie wiem czy kupię ale może choć pamiątkowy kubek czy coś w tym rodzaju
      Frankowskiego nie wzięli do kadry a nieźle sprawdziłby się z Grosickim - tyle lat grali w końcu - ale przynajmniej dla zasady usiądę z mężem i pokibicuję smile
      aha - śmieszą mnie teksty lasek - nie interesuje mnie tu zupełnie, olewam to, głupotami się nie zajmuję, nie wiem jak można tą debilną piłką się interesować - rozumiem, że pewnie pieją z zachwytu na temat m jak coś tam albo jak oni się drapią lewą ręką big_grin
    • anias29 Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 07:45
      Mnóstwo gadżetów (piłkę, koszulki, czapki, maskotki, kubki, podkładki, słodycze itp) nabyliśmy jadąc z wizytą do naszych zagramanicznych przyjaciół - ucieszyli się bardzo smile
      Przy okazji syn też dostał piłkę okolicznościowąwink

• edelstein Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 08:13
      1.obrus imitujacy trawe - jest
      2.jednoeazowe kubki i talerze z pilkami - sa
      3.dekoracja pilki,gwiazdki - jest
      4.gwizdki - sa
      5.farbki do pomalowania twarzy i ciala - sa
      6.gumki na nadgarstki w barwach naroodiwych - sa
      7.syn ma koszulke i spodenki,ale on ma je ciagle,ja mam tez stara koszulke,zamierzam zakupic nowa i zbieram punkty z kinderow na czapke z daszkiem
      8.flaga jest,ale mam zamiar kupic wieksza do machania i jeszcze jedna na balkon,okno.
      Jestem juz praktycznie gotowa i ciesze sie jak dzieckobig_grin
      Syn chce jeszcze taka trabke do naciskania,chyba ulegnewinkbo sama lubie popiszczec.Najwiekszy fun mam jadac kabrio z flaga i naciskajac klaksonbig_grin z tego co wiem,wszyscy znajomi sa gotowi,a poniewaz towarzystwo multi kulti to bedzie kolorowo.
      • adellante12 Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 14:16
        a bo wy niemce macie powalone na punkcie piłki... big_grin
        No ale jak się ma taki futbol to jest się czym pasjonować....
        big_grin
        • edelstein Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 14:58
          Licze na wygranawink uwielbiam klimat mistrzostw,piwo leje sie strumieniami,wszystko udekorowane.Co moze byc lepszego niz plazma,grill na balkonie i piffkowinkplus wyrozumiali szefowie i ogolny nastroj podniecenia i labywink?dzis zakupilam czerwone spodnie,do tego czarny podkoszulek i wersja imprezowa na wieczor jestbig_grin juppi to jak drugi karnawalbig_grin
      • thorgalla Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:12
        Barwy narodowe to znaczy niemieckie?
        Jak tam forma Podolskich czy innych Mirosławów ?
        • edelstein Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:18
          Oczywiscie,ze niemieckie.Forma super,Lukas z FC Köln do Arsenalu idzie,tak sie chlopak rozwinal.Licze na powtorke z ostatnich EM jesli dojdzie do spotkania z PlwinkTrochowski i Klose tez ok,chociaz ja bardziej licze na Müllera i SchweiniegowinkI blagam,vy nikt Gomeza na murawe nie wypuscil,chic podobno zaczal grac przyzwoicie.
          • thorgalla Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:32
            Czyli już nie jesteś Polką big_grin
            Ja tam sobie mogę psioczyć (w wersji ocenzurowanej) pesymistyczne wizje roztaczać ale kibicować będę zawsze Polakom.
            No i czasem Duńczykom z racji zamieszkania.

Czy w reprezentacji Niemiec gra jeszcze ten ładny chłopaczek,Ballack czy jakoś tak?
            • angazetka Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:39
              Ballack nie gra od dwóch lat.
            • edelstein Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 18:40
              Ballack nie gra juz,kiedys byl kapitanem.Z ladnych to Per Mertesacker,Lars i Sven Bender.
          • angazetka Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:38
            Fakt, na cholerę komu najlepszy niemiecki strzelec Bundesligi... wink
            Trochowski nie wiadomo, czy w ogóle powołanie dostanie.
            • edelstein Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 18:45
              Mertesacker tez w Arsenalutongue_out. Trochowskiego nie powolali,Flick i Löw postawili na Gomezatongue_out
    • angazetka Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 09:01
      Jestem fanką piłki kopanej, ale niekoniecznie gadżeciarą. Dostałam od koleżanki eurowy kubek, nabyłam też koszulkę "I love football". Nie wiem, czy kupię coś jeszcze - jeśli będzie ładne...
    • na_pustyni Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 09:40
      lubię piłkę i oglądam mecze, ale dostaję gęsiej skórki na widok (wklejam tylko kapelusze)
      https://giftdesign.pl/images/13.jpg
      https://mrjoy.pl/do/image/_popup/czapkapilka_pow.jpg
      https://rean.pl/product/image/955/cylinder-komin.jpg
      • feniks_z_popiolu Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 13:54
        Śmieszny ten środkowy kapelusz. Gdzie go można kupić?
    • gku25 Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 10:20
      Nie zamierzam oglądać żadnego meczu. Gadżety mnie nie ruszają.
    • nitka111 Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 12:13
      u mnie w domu sami fani piłki smile ale nie koniecznie gadżetów, chociaż młodzi mają kubki z logo EURO, a my z mężem kufle tongue_out, jest w domu flaga ( starszak miał w szkole konkurs na najlepsze kibicowanie) i farbki. Inne gadżety sobie daruję, zwłaszcza, że mam w domu niezłą kolekcję gadżetów ulubionej drużyny na mecze której chodzimy.

Poza tym już trwają w wielu miastach: minimistrzostwa Deichmanna w których bierze udział starszak i tutaj wraz z innymi rodzicami angażujemy się w kibicowanie ( z gadżetami mamy problem, bo nie są akurat drużyną, która bierze udział w EURO, ale od czego pomysłowość wink )
    • thorgalla Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 15:09
      Moje dziecko ma gumowce ze stosownym logo wink
      Nie zamierzam nic kupować dla siebie,co najwyżej założę czerwone majtki i białą koszulkę big_grin
      • loganmylove Re: Gadżety Euro2012 04.05.12, 20:39
        Córka dziś mnie obsępiła na koszulkę z logo, mały tez pewnie dostaniesmile Pojawią sie na pewno jeszcze jakieś drobiazgi a moze i ja kupię sobie koszulkę? Żałuję że na żaden mecz nie pódę ale szczęścia w grach nie mam niestety..i żadnych biletów nie wygrałam..sad
    • audrey20 Re: Gadżety Euro2012 01.07.12, 13:46
      Ja osobiście fanką Euro nie jestem, jednak w gadżety postanowiłam się zaopatrzyć wink znalazłam takie koszulki i po prostu nie mogłam się powstrzymać - fotopomysly.pl/products/products_antyeuro/selector/
      Koko, spoko, i do przodu wink oczywiście z lekkim przymrużeniem oka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka