sueellen 12.06.12, 22:36 M wkurzony na Polaków, (że marnują tyle szans) - gdzie oni trenowali? W Koronie Kielce!? Skąd on wie o takim klubie Korona Kielce??? Hmmm. Musze się temu blizej przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarling Re: Komentarz M 12.06.12, 22:51 Ej, ale w Koronie Kielce grał Grzegorz Piechna. Zapytaj swojego M, czy słyszał tę PIEŚŃ Grzegorz Piechna Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Komentarz M 12.06.12, 23:24 Nie, no zna tylko oryginał. On nie ma prawa znać polskich klubow! No nie ma prawa, musze z nim poważnie porozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Komentarz M 12.06.12, 23:29 A do jakiegoś pubu nie chadza? Tam jacyś Polacy mogli mu nawkładać do głowy stereotypów . Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Komentarz M 13.06.12, 00:30 KIEŁBASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Komentarz M 12.06.12, 23:47 No co jest, co jest, co on ma do Korony? Moje dziecko w warszawskiej piaskownicy śpiewało "Waleczne serce, Korona Kielce" i "Legia spadnie do drugiej ligi". W meczowe dni na dwór nie wychodziłam ze strachu A co ja przeżywałam jak jechałam do rodzinnego miasta z całym wagonem specjalnym Jagiellonii Białystok! Więc Ty z nim pogadaj poważnie, bo jak on coś ma do Korony to przyjedziemy z Młodą z tutejszymi petardami i mu pokażemy! Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Komentarz M 13.06.12, 13:06 Fajnie, fajnie, tylko ja nie wiedziałam, że ma być mecz w Kielcach, bo bym ze swoją kruszynką nie pojechała, w każdym razie nie tym pociągiem. Bo kruszynka zobaczyła szaliki i dalej wykrzykiwać "Kto nie skacze ten Białystok" i "Korona, Ko-ro-na". Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Komentarz mojego kolegi z UK 13.06.12, 08:34 Brytyjczyka wczoraj po meczu dostalam maila '' good goal '' hehe pierwszy raz cieszylam sie z meczu a bramka Kuby była piekna i widowiskowa o wiele piekniejsza niz te ''przypadkowe'' strzelone półgłową, półramieniem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Komentarz M 13.06.12, 10:06 Ma playstation? Moze w fife gra? A gol piekny. Odpowiedz Link Zgłoś