Dodaj do ulubionych

skąd ta fascynacja cudzym życiem

25.07.12, 11:09
seksualnym u niektorych ?
tak nawiazujac do watku o homo

no i kurde nie ciezko z tym zyc ? big_grin
Obserwuj wątek
    • chipsi Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 11:18
      Wychodzi że na tym forum roi się od zboczeńców - podglądaczy smile
      • rosapulchra-0 Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 12:28
        Jest duże prawdopodobieństwo, że te najbardziej krzyczące i brzydzące się homo- i biseksualistami, same mają bardzo ukrytą chętkę na jakiś taki układzik wink
        • montechristo4 Re: Rosa 25.07.12, 12:59
          albo maja jakieś zahamowania smile
          • rosapulchra-0 Re: Rosa 25.07.12, 13:07
            Też prawda! wink
      • czarnaalineczka Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 12:41
        oj tam
        bycie zboczusiem jescze nie jest takie zle
        ale co z ta obsesja i obrzydzeniem
        jak mozna z tym zyc
        idzie taka pani do warzywniaka kupuje kilo ziemniakow i co ?
        zastanawia sie co sprzedawczyni tymi rekami robila w zeszly wtorek ? big_grin
        • chipsi Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 12:45
          Jak bym się bardziej obawiała panów-sprzedawców. Wiadomo, był w kiblu, rąk nie umył a teraz mi ziemniaki podaje! big_grin
          Zresztą w tym wypadku lepsza pani-homo, bo na pewno przed moimi ziemniakami nie dotykała męskiego prącia smile
          • rosapulchra-0 Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 13:11
            Kiedyś jeden mój znajomy, posiadający dorosłe już córki, uświadomił sobie z przerażeniem, że one już mogą uprawiać seks. I że to może być również seks oralny lub analny. Nawet zwizualizował sobie scenę powrotu do domu, gdzie zastaje córkę z chłopakiem, która właśnie blowjoba uprawiała. A on wchodzi, całuje ją na dzień dobry big_grin Prawie się rozpłakał z wrażenia big_grin
    • upartamama Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 13:17
      Tylko jedna forumowiczka przyznała się, że mają z mężem taki otwarty układ, że czasami dogadzają sobie z innymi. Jedna szczera.
      • rosapulchra-0 Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 13:42
        Upartamamo, jestem najlepszym przykładem, że na tym forum nie warto być szczerym. Mało tego! Nie powinno się być szczerym, bo będzie się pożywką dla trolli i innych forumek, które zawsze będą się uważały za lepsze i z sadystyczną przyjemnością dokopują leżącego.
      • aneta-skarpeta Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 14:00
        problem w tym, że o ile umiem sobie wyobrazic , ze mam układ stały zwiazek + akceptowany kochanek, to juz nie umiem sobie wyobrazic, że akceptuje kochanke męża;D

pomijam fakt udawania, że sie nie widzi, bo to zdrowe nie jest
        mówie o satysfakcjonujacym układzie - dla każdej ze stron
        • gocha0201 Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 17:22
          aneta-skarpeta napisała:

> problem w tym, że o ile umiem sobie wyobrazic , ze mam układ stały zwiazek + ak
          > ceptowany kochanek, to juz nie umiem sobie wyobrazic, że akceptuje kochanke męża
          > a;D
          Ty no popatrz, tak samo myślę smile
          • rosapulchra-0 Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 17:30
            Jakoś od dłuższego czasu na samą myśl, że mogłabym uprawiać seks z innym mężczyzną niż mój mąż, po prostu robi mi się niedobrze.
    • gazeta_mi_placi Re: skąd ta fascynacja cudzym życiem 25.07.12, 14:57
      Ja z ciekawości weszłam na ukryte gazetowe forum dla prawdziwych zboków.
      Nazywało się to Devote Ampute czy coś podobnego, Kochani tam to dopiero zboki siedziały, fantazjowali (nie żartuję jak Boga kocham big_grin ) o kobietach bez rąk i nóg albo na wózkach inwalidzkich lub z takimi co mają amputowane po nowotworze piersi, aż mi słabo się zrobiło i niedobrze.
      Jeden się chwalił że udało mu się umówić na randkę z dziewczyną poruszającą się o kulach, to ich kręciło seksualnie, kalectwa kobiet.
      Niestety szybko mnie wywalili, dalibóg nie wiem czemu sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka