Dodaj do ulubionych

czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci?;-)

07.10.12, 17:03
Wątek lightowysmileTak z ciekawosci pytam jako stateczna matka i mezatkawinkha ha..Niedawno zaprosil mnie do znajomych moj kolega z liceum-pierwsza milosc powiedzmywink..Nie dodalam go do znajomych...W sumie cos mnie korciwink,ale z drugiej strony uwazam,ze to bez sensu..A jak jest u Was E-mamy?smileMacie w gronie swoich znajomych jakies dawne milosci?smile
Obserwuj wątek
    • kkalipso Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 17:12
      Nie mam bo moja pierwsza miłość nie ma fejsa,a szkoda bo zawsze będę go" kochała "po przyjacielsku.

To brat mojej n.przyjaciółki,więc dowiadauję się co jakiś czas co u niego słychać,stary kawaler,bezdzietny hi na mnie czekasmile))
    • kosmitka06 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 18:12
      Mam i to nie jednego wink
      Nic poza znajomością się za tym nie kryje, czasami- dość rzadko "co słychać"? lub życzenia.
      Dla mnie to nie jest bez sensu, to w końcu znajomy (oczywiście zależy kto w jakich stosunkach się rozstał).
    • shellerka Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 18:25
      nie. na nk miałam. na fb miałam kola, z którym dziewictwo straciłam, ale z miłosnego obłędu rozum stracił i zaczął mi jechać publicznie, wiec go usunęłam tongue_out

pierwsza moja prawdziwa miłość mieszka blisko mnie, ma brzydką narzeczoną, jest niezbyt szczęśliwy i to mi styka tongue_out
      • shellerka Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 18:30
        ma na imię Maciej, nie Paweił jakby co wink
      • josef_to_ja A Ty z nim dziewictwo straciłaś w związku? :P 07.10.12, 23:46
        Czy bez? tongue_out
        • noname2002 Re: A Ty z nim dziewictwo straciłaś w związku? :P 09.10.12, 08:39
          A Ty masz jakiś program, który Cię powiadamia jak ktoś napisze "dziewictwo"?
          • josef_to_ja Re: A Ty z nim dziewictwo straciłaś w związku? :P 09.10.12, 11:24
            Poprosiłem o to administrację forum.
    • to_ja_tola Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 19:33
      Ja mam nawet żonę pierwszej miłości na fejsie i Ona wie,że byliśmy kiedys parąsmile
    • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 19:49
      Mam wszystkie swoje miłościwink czasem także ich żony
      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 23:50
        Ciekawe ilu miałaś partnerów. tongue_out
        • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:15
          Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem, tu chodzi o miłości, od podstawówki można by rzec, a nie partnerów głąbie.
          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:38
            Raczej pierwsza miłość kojarzy się z okresem licealnym. Dzisiaj to kobiety nawet już uprawiają seks w wieku gimnazjalnym. A nawet w okresie szkolnym związki nieskonsumowane to rzadkość. Mam świadomość, że jak poznam pannę, to będzie duże prawdopodobieństwo, że się pruła jak królik.
            • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:07
              Masz to szczęście, że nie poznasz, więc jedno zmartwienie mniej wink
              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:24
                Akurat jakąś poznam bo straszydłem i nie jestem i już niektórym się podobałem, a koleżanki zawsze wokół siebie miałem ładne. wink Nawet jak jestem kuglarzem i narcyzem, co ma dba o swój PR, to kobiety ode mnie nie uciekają. wink
                • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:33
                  A ja ci mówię, że uciekają, jak tylko otworzysz paszczęwink
                  • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:38
                    Haha akurat w życiu realnym jestem sympatyczny i prezentuję poglądy, które uchodzą za dobre. Poza tym mam niezłe warunki głosowe i fajny sposób mówienia (dbam o to, to też część PR). Uchodzę za inteligentnego, miłego, sympatycznego, dobrego, uczynnego, koleżeńskiego, zabawnego chłopaka o wysokiej kulturze osobistej i z poczuciem humoru. wink
                    • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:40
                      Cudniewink
                      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:30
                        Możesz wierzyć lub nie. Miły i uczynny chłopak ze mnie, tylko się tak mądruję na forum. wink
                        • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:47
                          Ależ wierzę. I tu erudycja z ciebie bije jak lawa z wulkanu!
                          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:06
                            Coś czuję, że się ze mnie nabijasz. tongue_out
                            • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:12
                              A skądwink
                              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:14
                                Oby. smile A co do tego pytania o liczbę partnerów to taki mój stały żarcik. wink Nawet pisząc z koleżankami (akurat tylko tymi internetowymi) potrafią się droczyć i żartować: liczbę partnerów seksualnych poproszę. tongue_out
                                • lilly_about Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:38
                                  Niektóre potrafią liczyć tylko do stu ha ha ha
                                  • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:43
                                    Ja i tak akceptuję tylko o 89. wink W '89 komuna się skończyła, więc na 89 partnerach kończy się przyzwoita kobieta. tongue_out
    • majenkir A Wasi mezowie? 07.10.12, 19:58
      Tez maja swoje milosci na FB?
      • josef_to_ja Pewnie nawet kochanki i znajome prostytutki. :) 08.10.12, 10:51
        Oczywiście te, z których usług korzystali. smile
    • ceide.fields nie mam konta 07.10.12, 20:01
      na żadnym portalu.

Nie mam na tyle czas oraz mam za duże ciekawych zajęcie w realu, u aby robić za idiotkę w sieci jak inne uzależnione od netu big_grin
      • zuwka Re: nie mam konta 07.10.12, 21:05
        wow! jaka jesteś oryginalna! big_grin
      • vesper_lynd_1 Re: nie mam konta 07.10.12, 21:07

Wspaniale, że zechciałaś nas poinformować o tym, naprawdę...
      • jagienka75 Re: nie mam konta 09.10.12, 08:49
        ceide.fields napisała:

> na żadnym portalu

No przecież masz konto tutaj, jako ceide.fields.
    • zuwka Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 21:02
      mam smile pierwszego chłopaka, który zapytał czy chcę z nim chodzić (to była wczesna podstawówka, nie kumałam czego chce ode mnie wtedy) smile mamy kontakt do tej pory, dwa tygodnie temu ożenił się
      drugi (trochę bardziej świadomy chłopak), też był moim znajomym na FB. Niestety został skazany przez sąd i siedzi. Konto zlikwidował
      • cygarietka Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 21:09
        Hahaha
        Mam swoją pierwszą miłość na fb. A a'propo chodzenia pamiętam chłopaka (miałam wtedy 18lat), który zapytał "pobiegamy razem" nie skumałam o co chodzi i mówię "seerio, chcesz biegać"?
    • anorektycznazdzira Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 21:14
      Nie, ja mam w domu.
      • elske Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 07.10.12, 23:14
        Mam. To on znalazł mi męża big_grin ( No co ty, z nikim się nie spotykasz? Trzeba to zmienić, wiesz mam fajnego kolegę .... blablabla ... i 4 lata pózniej ten fajny kolega został moim mężem big_grin). Za to w znajomych mam byłe dziewczyny mojego męża. I to ja utrzymywałam z nimi kontakty, a nie mój małżonek tongue_out ( fajne dziewczyny big_grin).
    • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 10:55
      Co prawda na innym portalu ale mam. Z wyjątkiem drania, którego oglądać nie chcę (aczkolwiek podgląduję tongue_out). Mam też w znajomych byłą mojego męża bo to moja koleżanka. Jeden z moich byłych przyjaźni się z moim mężem. Ogólnie mam dobre kontakty z "już niekochanymi" big_grin
      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:05
        Zazdroszczę podejścia. tongue_out Ja bym nie chciał żeby moja luba utrzymywała kontakty z panami, którzy ją penetrowali, a tym bardziej jakbyśmy się mieli z nimi razem spotykać. We mnie by się gotowało. tongue_out Przecież to byli faceci, którzy jej penisa wkładali w różne otwory! big_grin
        • shan_sa Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:27
          Josef, jaki jesteś słodki w tych swoich podrygach na forum...
          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:40
            Podobno urok osobisty to moja duża zaleta.
        • kosmitka06 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:27
          josef_to_ja napisał:

> Zazdroszczę podejścia. tongue_out Ja bym nie chciał żeby moja luba utrzymywała kontakty
          > z panami, którzy ją penetrowali, a tym bardziej jakbyśmy się mieli z nimi raze
          > m spotykać. We mnie by się gotowało. tongue_out Przecież to byli faceci, którzy jej pen
          > isa wkładali w różne otwory! big_grin

Nie każdy układ wiąże się z sexem wink
          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:40
            Dzisiaj panna ledwo kogoś poznaje i idzie z nim do łóżka. Dziewczyny często cnotę tracą już w gimnazjum. Mało która idzie do łóżka tylko jak się mocno zakocha. Panna kogoś poznaje, zaczynają się spotykać i zaraz pod pierzynę. Tu coś wyjaśniłem.
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,139425205,139443155,Re_czy_macie_na_Facebooku_swoje_pierwsze_milosci.html
            • kosmitka06 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:46
              josef_to_ja napisał:

> Dzisiaj panna ledwo kogoś poznaje i idzie z nim do łóżka. Dziewczyny często cno
              > tę tracą już w gimnazjum. Mało która idzie do łóżka tylko jak się mocno zakocha
              > . Panna kogoś poznaje, zaczynają się spotykać i zaraz pod pierzynę. Tu coś wyja
              > śniłem.

Aaa no to widzisz... my to raczej te panny z dawniejszych czasów. Więc myślę że większość nie bzykała się już w gimnazjum (pomijając fakt że edukacja gimnazjalna mnie ominęła).
              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:31
                Dlatego żałuję, że nie urodziłem się wcześniej. Jestem z tego młodego, "złego" pokolenia.
            • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:18
              Kurde, Josef, z takim podejściem będziesz dziewica do śmierci tongue_out Mam znajomego, bardzo przystojny facet a odstrasza wszystkie dziewczyny opowieściami typu "bo dziś każda laska daje na pierwszej randce" albo "bo laski dziś tylko na kasę lecą". A tak w ogóle to takie młodzieńcze związki bywają częściej platoniczne niż by się mogło wydawać smile
              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:34
                Ja takich teksów na szczęście nie opowiadam. wink Poza tym widzę min. po koleżankach, że szybko idą z facetami do łóżka i niespecjalnie się z tym kryją. tongue_out
                • kosmitka06 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:42
                  josef_to_ja napisał:

> Ja takich teksów na szczęście nie opowiadam. wink Poza tym widzę min. po koleżank
                  > ach, że szybko idą z facetami do łóżka i niespecjalnie się z tym kryją. tongue_out

Myślę że większość z nich się przechwala, ale na pewno są też takie 15-latki które niejedną 30-tkę by zagięły z wiedzy (i nie tylko) o sexie wink
                  Pozniej przyjdą po rozum do głowy ale pewnie jak już będą miały wyrobioną (często nieciekawą) opinię na swój temat.
                  Fakt dzisiejsza młodzież jest zdecydowanie dojrzalsza uncertain
                  • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:09
                    Jak pójdą po rozum do głowy to już będzie za późno, bo będą tylko panienkami po przejściach, które zostały przeleciane przez stado dresiarzy w łańcuchach z tombaku. wink Mam nadzieję jednak, że trafię na rozsądną i mądrą dziewczynę.
                    • kosmitka06 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:28
                      josef_to_ja napisał:

> Jak pójdą po rozum do głowy to już będzie za późno, bo będą tylko panienkami po
                      > przejściach, które zostały przeleciane przez stado dresiarzy w łańcuchach z to
                      > mbaku. wink Mam nadzieję jednak, że trafię na rozsądną i mądrą dziewczynę.

Ot święta racja.
                      Życzę Ci tego z całego serca wink
                      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:35
                        A ja życzę dalszej miłości w związku, żebyś nie musiała szukać nowych partnerów. wink
    • sarling Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 11:44
      Na fejsie mam wyłacznie dobrych znajomych, takich, z którymi ostatni raz rozmaaiłam 15-20 lat temu to żadni znajomi (ba! odrzucam nawet takie zaproszenia).
      No i w związku z tym, że nie z każdym moim byłym łączy mnie przyjaźń, to na fejsie mam tylko jednego byłego chłopaka.
    • jowita771 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:01
      Nie mam FB, miałam NK (pewnie dalej mam, dawno nie zaglądałam) i tam mam w znajomych byłego narzeczonego. Zaprosił mnie, wymieniliśmy parę maili, co słychać i tyle.
    • mama2345 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:07
      tak, i nawet zdarzyło mi się z nim spotkać. I wiem, że więcej się z nim nie spotkam, bo to było za bardzo chemiczne.
      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 12:17
        I tego się obawiam. Poznam dziewczynę, a ona dalej będzie czuła chemię w stosunku do byłych partnerów, z którymi np. uprawiała ostry seks na pierwszej randce.
        • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:20
          Chemia sremia. Skoro przestała ten seks z byłym uprawiać to znaczy że nie była zadowolona.
          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 13:38
            Mógł ją zdradzić lub zostawić i gdyby nie to, to by dalej była z nim. Facet mógł być np. prawnikiem o urodzie modela, ja np. jestem zwykłym przeciętniakiem i mogę nie zapewniać dziewczynie takich wrażenie i może nie być takiej chemii. Ja zresztą nie wierzę w to, że jakaś może poczuć do mnie taką pierwotną, seksualną chemię, która pozwoliłaby mi na seks z dziewczyną po paru godzinach znajomości. No jakoś nie wierzę, że byłbym w stanie być dla dziewczyny seksownym, podniecającym seksualnie ciachem, z którym ma ochotę ostro chędożyć się na pierwszym spotkaniu. sad
            • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:07
              Powiem to tak: znam takie ciacha, z którymi bym mogła bez głębszego zastanowienia. Kiedyś. I tylko jeden z nich miał coś co mnie mogło zatrzymać na dłużej. Ale nawet on nie namieszał mi w głowie i serduchu tyle co mój chłop - facet o urodzie dla koneserów wink I teraz żadna chemia innego chłopa nie działa. A jeśli tak jak piszesz, facet zdradził czy skrzywdził jakoś to tym bardziej bym nie chciała mieć z nim nic do czynienia. Nic nie czyni faceta tak aseksualnym niż poznanie go od złej strony.
              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:12
                Ale dlaczego ja jako, prawiczek mam być z dziewczyną, która chodziła z facetami do łóżka od razu, a nie daj boże jeszcze ja bym musiał czekać, bo nie byłbym od razu tak podniecający jak oni?
                • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:19
                  Ej no, a kto mówi o takich skrajnościach? Jakie czekał, jakie z każdym i od razu? Poza tym to że kiedyś chciała (np ja tongue_out) nie oznacza że to robiła. Z facetami i fajnymi laskami jest jeden problem: jak da to k.rwa, jak nie da to jeszcze większa k.rwa. Byś Ty wiedział jaką mi opinie wyrabiał facet, z którym nie chciałam się nawet spotykać uncertain
                  • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:40
                    Buraków pełno wszędzie. sad A Ty sympatyczna się wydajesz. Z biegiem czasu coraz więcej kobiet na ematce zaczyna mi się wydawać całkiem miłych. big_grin Ale niestety przygody, seks bez związku albo seks tzw. szybki ma za sobą mnóstwo młodych dziewczyn.
                    • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:44
                      Dziękuję <wstydniś>
                      A co do kobiet to pozostaje ci albo robić to samo, albo obniżyć wymagania - bo tu często wychodzi że albo jesz sam ciastko albo tort ze wszystkimi.
                      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 14:48
                        Zaraz tam tort. Często ładna, ale normalna, przeciętna dziewczyna (nie tam żadna piękność) ma za sobą niezłe grzechy. Może być też tak, że naprawdę brzydka jest kochanką żonatych i zdradza swojego męża, a piękność na poziomie piosenkarki albo aktorki to niemal zakonnica. Reguły nie ma.
                        • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 15:22
                          > Reguły nie ma.

O to to. Dlatego też życie jest takie skomplikowane a jednocześnie fascynujące. Dlatego nie należy zakładać że nawet dziewczyna po przejściach jest złą kobietą bo może się okazać cudowną partnerka a te przejścia to tylko niewinny wybryk czy nawet plotki.

A wracając do byłych na FB - zawsze lepiej poznać smoka osobiście smile
                          • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 16:03
                            Zależy jakie przejścia. tongue_out A co do "używania" samemu to wydaje mi się, że nie jestem typem faceta, który się nadaje do przygodnego seksu, chyba nie ten typ urody. Mam wrażenie, że dziewczyna by musiała się we mnie zakochać, żeby móc uprawiać ze mną seks. sad
                            • tosterowa Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 17:51
                              to nie urodę chodzi, ale o charyzmę tongue_out
                              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:01
                                Panny klubowiczki patrzą na urodę. tongue_out Poza tym charyzma charyzmie nie równa. Można być charyzmatycznym intelektualistą, ale kompletnie aseksualnym. Są panny, które uważają że ich facet musi być przystojniakiem i już. tongue_out
                                • chipsi Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 20:17
                                  Szukasz i szukasz w jednym miejscu (typie miejsca - klubie) i się dziwisz że nie znajdujesz odpowiednich osób. A jak masz obiekcje do swojego wyglądu to poznaj kogoś bez ogladania. Np przez gg. Zaryzykujesz? smile
                                  • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 21:07
                                    Nie szukam nigdzie. Poza tym nie chcę mieć gorzej niż inni faceci. Dlaczego ja mam się o jakąś dziewczynę starać, zdobywać ją, żeby poszła ze mną do łóżka, mimo że początkowo ona będzie miała mnie za brzydala, a jakiś przystojniak sprawił wcześniej, że ona poszła z nim do łóżka od razu, z powodu jego wyglądu. Dlatego póki co chcę nad sobą pracować, nie tylko nad wyglądem. Moje życie zawodowe najlepiej nie stoi, nie mam też głupiego prawa jazdy, do związku się póki co nie nadaję. wink
                                    • josef_to_ja Mi chodzi Chpsi żeby być atrakcyjnym dla kobiety. 09.10.12, 18:43
                                      Również wizualnie. Chciałbym żeby moja kobieta uważała mój wygląd za moją zaletę, a nie za wadę, którą jednak można przeboleć. O to się tu rozchodzi.
            • peggy_su Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 22:44
              > zresztą nie wierzę w to, że jakaś może poczuć do mnie taką pierwotną, seksualn
              > ą chemię,

ja tez nie wierze ze ktos moze cos do Ciebie poczuc tongue_out
              • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 23:58
                Ale zabawne. Jak masz takie rzeczy ludziom pisać to może wcale ich nie pisz?
              • czarnaalineczka Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 09.10.12, 08:29
                big_grin
    • redheadfreaq Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 17:44
      Nie mam, mam jego kolegę. Eks-narzeczony nie ma konta, a przynajmniej nie miał, kiedy szukałam go jakiś rok temu.

Wątpię, by chciał mieć ze mną kontakt ze względu na sposób, w jaki nasz związek się skończył. Zresztą myślę, że nie mielibyśmy za bardzo o czym teraz rozmawiać.

Jedyny były z którym z własnej woli utrzymywałam kontakt jest mój obecny smile
    • marsjanka.2 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 17:54
      Alez moj watek sie rozbudowal i jakie ciekawe dyskusje sie tocząwink..Dzieki za wszystkie odpowiedzismileChyba Go dodamwinktongue_out
      • josef_to_ja Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 10.10.12, 12:29
        Nic nie stracisz jak dodasz. tongue_out
    • saguaro70 Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 18:38
      Na facebooku mam bardzo wąskie grono znajomych. Żadnych znajomych z klasy, tylko najbliższa rodzina, żadnych miłości i lasek. Nie szukam wrażeń i Tobie też nie radzę.
      Na NK mam 300 znajomych i.....nikogo tam nie znam. Bo mam tam konto tylko do tej durnej gry Wiejskie Życie big_grin.
      Takie portale nie są mi potrzebne do szczęścia.
      • mamaemmy Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 08.10.12, 21:58
        Na NK -mam,ale tam mam wszystkich znajomych z podstawowki,L.O i studiów.
        Na FB mam tylko znajomych z którymi utrzymuje kontakty..dokładnie 98 znajomych (aż sprawdziłam)
        Na NK mam wszystkie pierwsze milosci-łacznie z przedszkolnymi,poprzez sp .L.O,po studia smile
        Każda miłość była pierwsza smile
    • vesper_lynd_1 i znowu josef zaśmieca watek swoimi jękami;)n/t 09.10.12, 08:13
      • josef_to_ja Re: i znowu josef zaśmieca watek swoimi jękami;)n 09.10.12, 11:51
        Zamiast jękami pasowałoby: lękami. wink
    • gagunia Re: czy macie na Facebooku swoje pierwsze milosci 09.10.12, 20:24
      Na FB nie, bo słuzy mi tylko do kontaktu z rodziną i najblizszymi znajomymi. Ale mam na NK 2 pierwsze miłości wink Sami mnie znaleźli i zaprosili do znajomych. Pogawędziliśmy o tym i owym, przypomnieliśmy sobie kilka miłych chwil i wsio. Składamy sobie życzenia na święta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka