czarnaalineczka 10.10.12, 22:52 z lustra ? chodzi o cos czym sie da zrobic bardzo wyrazny napis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 22:54 Flamaster, taki zwykły. Plakatówka. Nie polecam kredek woskowych ani pasteli. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:03 nie mam zwyklego flamastra mam olejowy i zakreslacze ( ale one slabo widoczne sa ) plakatowek tez nie mam tylko akrylowe farbki starej szminki tez zadnej nie mam moze czyms spozywczym ? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:06 lakierem do paznokci -zmyjesz zmywaczem! z chłopem,żeś się pokłóciła i wiadomość rano chcesz przekazać! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:09 ee nie poklocila sie tylko chce przeniesc komunikacje w zwiazku na wyzszy poziom bo nizszy jakos nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:20 ciekawe o co? o tej godzinie to prawdopodobnie o sex! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:08 ze spozywczych to ketchup, majonez i inne jakies tam sosy. Odpowiedz Link Zgłoś
nil.la Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:05 flamaster zmywalny, taki do tablic w szkole, zmywa się cudnie, dziecko mi nim pisze po lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:05 Krew. Matko chyba sie za dużo horrorów naoglądałam. Ale sama powiesz że krew jest zawsze dostępna - Cytaty cynią Polaka cłowiekiem ocytanym. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:08 ale wiadomosc ma byc do osobnika ktorego aktualnie chcialabym wykrwawic wiec jak go juz wykrwanie to nie da rady przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
icedrink Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:12 Ale co mu napiszesz? "Wszystkie orgazmy były udawane!" czy raczej klasycznie: "Ty taki owaki!"? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:10 nie zamykaj k(^% kota w szafie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:13 > nie zamykaj k(^% kota w szafie !!! Nasrał? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:17 narzygal na moje sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:21 Współczuję, jak kiedys kot narzygał na sukienkę córki to musiałam ją wyrzucić. Sukienkę, nie córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:23 przedwczoraj uznalam ze lato juz nie wroci i trzeba wyciagnac sweterki wyjelam odswiezylam nawet w kostke ulozylam i doopa Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:45 A moj kot wlazl do kosza z czystymi , dopiero co ulozonymi w kostke ubraniami, wypial tylek i nasikal. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:51 Niech se zyje Moj kociu to aniolek w porownaniu do moich dwoch psow. Chrysta Panie, ale sobie wzielam na garba zwierzyniec. A mialo byc tak pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:56 a moja fisnieta psa dzisiaj jadla ze mna suszone banany ale ona jest totalna swiruska i twoje to przy niej pewnie aniolki Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 11.10.12, 00:06 a jak wracasz do domu to wita cie ublocony po same uszy twoj przeszczesliwy pies, bo mial okazje sie wylegiwac(taki ublocony) w twoim lozku, na twojej bialej kolderce i bialej poduszce? A ublocony, bo nauczyl sie otwierac drzwi do ogrodu, a w ogrodzie pod plotem bloto po same pachy, w ktorym lubi sie kapac moj pies? Takie widoki mnie czasem czekaja po powrocie do domu albo sraczka, bo znow cos z kosza zezre i kiszki nie wytrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 11.10.12, 00:16 nie mam ogrodu wiec nie ale pilna potrzeba przytulenia calym psim cialem zaraz po wskoczeniu do rowu melioracyjnego sie zdarzala jej ulubiona zabawka jest kolczata duza pileczka z grubej gumy z dlugim sznurkiem bawi sie tak ze lapie za sznurek i macha pyskiem tak zeby sobie ta pilka obijac glowe jest totalna histeryczka piszczaca i skomlaca jakby ja ktos ze skory obdzieral a powody do histerii sa oczywiscie bardzo wazne np kot ktory siedzial na parapecie sie na nia nie spojrzal , albo wlasny osobisty kot wskoczyl na polke a ona go chce teraz calowac potrafi spasc z lozka i udawac ze tak mialo byc albo walnac sie z rozbiegu w sciane i tez udaje ze tak mialo byc ale jak tracila doopka krzeslo i kartka na nia spadla to byl wrzask jakby ja zarzynali cpa kota -wciska nos w kota zaciaga sie gleboko a potem kilka razy kicha wystawia ludzi mam wymieniac dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 11.10.12, 00:24 Wystarczy. Jaka ulga. Myslalam, zeto moj jest nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:29 czarnaalineczka napisała: > nie zamykaj k(^% kota w szafie !!! kochana, taki komunikat to wydrapałabym na lustrze, żeby gościu, ilekroć spojrzy, to zawsze pamiętał Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:33 wydrapanego by nie zauwazyl znaczy widzialby ze podrapane ale by nie dal rady przeczytac ale na stale mowisz zeby czyms walnac ? i pod spodem dopisze wywal smieci Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:35 kochana, wydrapałabym boldem albo pomalowałabym olejną Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:40 napisalam markerem olejowym Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co sie latwo zmywa 10.10.12, 23:54 jak moj syn mi domalowal dlugopisem rozne rzeczy na twarzy to nie zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:11 Napisza na wielkiej kartce wielkimi literami i powies na lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:13 skad ja o tej porze wezme wielka kartke ? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:30 to on czyta...ohohohoho Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:46 No co ty?Papieru w domu nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:48 jak nie ma dzieci, to nie musi mieć Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:48 toaletowy z kartki to tylko a4 i mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:49 ale juz napisalam olejowym markerem na lustrze a lustro to czesc szafy wiec od podlogi do sufitu napis Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 10.10.12, 23:53 Koniecznie napisz, jakie wrazenie na adresata ten napis zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A tak w ogole to po co ci lustro? 11.10.12, 14:25 wrazen zadnych ale smieci wyrzucil Odpowiedz Link Zgłoś