Dodaj do ulubionych

chyba zaraz umrę..

11.10.12, 00:12
zaczęło się ok.19 kłuciem w prawym podżebrzu
bolało coraz bardziej więc wzięłam 2 nospy- przeszło troszkę na chwilę i teraz napieprza od nowa-już sama nie wiem czy to tylko kolka żółciowa czy jeszcze żołądek..
nie wiem co robić
Obserwuj wątek
    • go-jab Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 05:25
      kamienie w pecherzyku zolciowym!!! pod kozik z nia! pod kozik!

a tak serio, mialam... za wiecej podziekowalam... pecherzyka nie mam od prawie 7 lat i jestem z tego powodu przeszczesliwa smile
    • sanrio Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 05:51
      z pewnością trzeba o tym napisać na forum, po co tam dzwonić po pogotowie czy inną pomoc, wszak forum cię uratujeuncertain puknij się w głowę na początek
      • paartycja Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 07:08
        puknęłam się-przeszło big_grin dzięki za skuteczną radę
        dla twojej wiadomości-pęcherzyk bez złogów,próby wątrobowe na medal,ból przeszedł ok. 3-ej
        • rosapulchra-0 Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 08:56
          WOW shock
    • 18lipcowa3 rosa to ty? 11.10.12, 08:59
      paartycja napisała:

> zaczęło się ok.19 kłuciem w prawym podżebrzu
      > bolało coraz bardziej więc wzięłam 2 nospy- przeszło troszkę na chwilę i teraz
      > napieprza od nowa-już sama nie wiem czy to tylko kolka żółciowa czy jeszcze żoł
      > ądek..
      > nie wiem co robić
      • paartycja Re: rosa to ty? 11.10.12, 09:05
        nie wiedziałam,że tylko rosa ma problemy z woreczkiem tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: rosa to ty? 11.10.12, 10:59
          Chciałaś zabłysnąć, ale ci nie wyszło tongue_out Rosa nie ma PĘCHERZYKA żółciowego od ponad dwóch lat suspicious(a tak cię lubiłam, a tu się okazuje, że zwykłą świnią jesteś sad)
          • paartycja Re: rosa to ty? 11.10.12, 11:30
            rosapulchra-0 napisała:

> Chciałaś zabłysnąć, ale ci nie wyszło tongue_out Rosa nie ma PĘCHERZYKA żółciowego od p
            > onad dwóch lat suspicious(a tak cię lubiłam, a tu się okazuje, że zwykłą świnią jes
            > teś sad)

że ja??
            uraziłam cię,bo nie pamiętam czy masz kłopoty z woreczkiem czy z wątrobą?
            o ja cie..
            • rosapulchra-0 Re: rosa to ty? 11.10.12, 11:38
              Jesteś głupia czy udajesz?
              Uraziłaś mnie po raz kolejny swoimi komentarzami na mój temat.
              • 18lipcowa3 Re: rosa to ty? 11.10.12, 11:49
                rosapulchra-0 napisała:

> Jesteś głupia czy udajesz?
                > Uraziłaś mnie po raz kolejny swoimi komentarzami na mój temat.

hehe rosa w całej okazałości
              • montechristo4 Re: rosa to ty? 11.10.12, 12:03
                czytam, oczy przecieram ze zdumienia. Może ja nie widzę wszystkich postów (chociaż wygaszoną mam tylko jedną osobę na forum), ale Rosa - co Ci ktoś napisał obraźliwego? Zacytuj proszę, bo albo ja głupia jestem, albo nie widze powodu do urazy. Bez złośliwości, bez oceniania piszę. Zwykła ciekawość.
                • 18lipcowa3 Re: rosa to ty? 11.10.12, 12:07
                  montechristo4 napisała:

> czytam, oczy przecieram ze zdumienia. Może ja nie widzę wszystkich postów (choc
                  > iaż wygaszoną mam tylko jedną osobę na forum), ale Rosa - co Ci ktoś napisał ob
                  > raźliwego? Zacytuj proszę, bo albo ja głupia jestem, albo nie widze powodu do u
                  > razy. Bez złośliwości, bez oceniania piszę. Zwykła ciekawość.

Jedną z wielu przypadłosci rosy są urojenia.
                • rosapulchra-0 Re: rosa to ty? 11.10.12, 14:05
                  Monte, to nie pierwszy złośliwy komentarz paartycji na mój temat. Kiedyś się ulewa. Dziś ulało się mnie.
                  • montechristo4 Re: Rosa 12.10.12, 09:02
                    ale w którym miejscu on był złośliwy? Zacytuj proszę. Bo aż nie chce mi się wierzyć, że czepiasz się o to jedno zdanie, raczej zabawne niż złośliwe.
              • paartycja Re: rosa to ty? 11.10.12, 12:29
                rosapulchra-0 napisała:

> Jesteś głupia czy udajesz?
                > Uraziłaś mnie po raz kolejny swoimi komentarzami na mój temat.

ty naprawdę masz nierówno pod deklem tongue_out
    • josef_to_ja Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 10:49
      A może dwunastnica? Prawa strona do dwunastnica, wątroba, pęcherzyk żółciowy. No ale to równie dobrze mogło być jakieś mocne wzdęcie. Jak przeszło to pewnie jakaś niestrawność, nie ma co się przejmować. Zresztą Ty jesteś pielęgniarką to powinnaś się znać. tongue_out
    • czarnaalineczka Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 10:57
      obcy ?
      • rosapulchra-0 Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 11:03
        A miałaś kiedyś obcego w brzuchu? Bo ja trzy raz suspicious Uwierz mi, Czarnulko, że oni nie bolą wink Obcy w sensie wink
    • rulsanka Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 11:24
      Weź jakieś lekarstwo na wrzody/refluks.
    • princesswhitewolf Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 11:53
      ee tam zaraz kamienie.
      Zanim sie pojawia kamienie jest piach, a piach tez dokuczliwie boli, a wczesniej dokucza zaleganie zolci.
      Idz do apteki po Sylivit albo Sylimaryne jakas. Pij miete, jedz przez 24 godziny tylko ryz i banany, zero tluszczu.

Przejdz sie na USG woreczka.
      I nie przejmuj sie bo to nic takiego
      • paartycja Re: chyba zaraz umrę.. 11.10.12, 12:28
        jakbym się bardzo przejmowała to pojechałabym na pogotowie (nie powiem,był moment,że byłam bliska)
        dziś dieta,kupiłam coś żółciopędnego
        usg trzeba zrobić-co prawda robiłam na wiosnę i złogów nie było no ale najwyraźniej coś się zaczyna dziać tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka