jola-kotka 25.10.12, 00:12 Przyznam,ze jestem zaskoczona bo na moje oko on jest wstretny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik.odchudzania Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 00:42 Przyznam, że nie jestem zaskoczona tym, że jesteś zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 00:44 dziennik.odchudzania napisała: > Przyznam, że nie jestem zaskoczona tym, że jesteś zaskoczona. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik.odchudzania Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 00:53 Wolałabym nie odpowiadać A w ogóle to o co chodzi z nimi? Plotkuje się, że są parą? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 00:54 Odpowiedz co bedziesz sobie zalowac. Sa para Solorz dla Wachowicz rozwodzi sie z zona. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 02:19 Mama mi powiedziała, trudno mi było uwierzyć. Życie ze skąpiradłem to więcej niż męka. Zapadło mi w pamięć zdanie z artykułu nt. S.: stołuje się w zajeździe pod miastem, gdzie drugie z kompotem kosztuje 15 zł. Tyle Kulczyk daje napiwku; w euro. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 10:27 moze lubi po prosut? to ze bogaty nie znaczy ze ma obowiazek byc rozrzutny i wydawac krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 12:37 Lubi, nie lubi, ważne, że tanio. Może ma już dość, wziął sobie Ewę i teraz będzie mu gotować za darmo? Czysty zysk, w dodatku smaczny )) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 05:13 Mój mąż uczył jego syna. Bardzo fajny gość. Solorz w sensie. Syn też w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 13:00 No. Tylko bardziej niemieckojęzyczny. Ale w ogóle to fajny chłopak. Lekcje bł ciekawe, odbywały w gabinecie Solorza, zawsze z ochroniarzem. Sam Solorz okazał się ciepłym i niezwykle sympatycznym człowiekiem, bez zadęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalka33 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 07:36 A mi się wydaje że w pewnym wieku ludzie powinni oceniać ludzi bardziej wnikliwie niż na podstawie wygladu czy upływu czasu , jaki maluje się na ich twarzach..... Nie wiem czy P. Solorz jest skapy wiem jednak że Polsat i inne spółki tego pana to stabilne miejsca pracy dla pracowników-dla wszystkich , zwłaszcza tych szeregowych a nie dla gwiazd. Nie dopuszcza sie tam do przerostów zatrudnienia , nie inwestuje w marmury dla prezesów, sam Solorz miał skromny gabinet i jedna sekretarkę przez 20 lat.... Co do rozpadu małżeństwa tych państwa to wiem tylko tyle że pani Solorzowa od kilku lat mieszka w Afryce, jej fundacją kieruje już inna osobna a ona sama bardzo angazuje się w ratowanie zwierzat ( jak na skapców dosc kosztowne hobby) Dla mnie Solorzowie to tacy zwyczajni ludzie nie takie plastyki jak np. kulczyk i jego partnerka Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 08:22 A co by mnie tu miało dziwić? Szczęścia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 08:35 On jest wstrętny, on za stary, ona za młoda... Żyć takimi opiniami mogą tylko mentalne nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 08:53 No co ty przecież taki brzydal, na kawę by się z nim nie umówiły, a co dopiero wspólne zycie sobie układać Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 10:07 No niewyględny on jest wyjątkowo Ale to nie ja z nim na szczeście muszę życie spędzać. A i p. Wachowicz chyba nie została zmuszona przez tatusia jak w średniowieczu? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 13:09 ładny/nie ładny....może Wachowicz odpowiada stan jego konta? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 13:47 to ja się przyznam, że nakleiłam jakiś czas temu karnego ku.tasa na auto Solorza, bo tak zaparkował, że się z budynku wyjść prawie nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 15:30 na allegro, ale ja tam drukuje w domu i wsadzam pod wycieraczke Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 17:20 z odklejaniem pechowiec ma większą zabawę. Szkoda tylko, że nie ma takich jak kiedyś robili gdy ktoś na miejscu dla niepełnosprawnych stawał. naklejki były jakby pocięte na "milion" kawałeczków co dopiero przy odklejaniu z szyby było widoczne. Te moje - z allegro - mimo zapewnien, że trudno je się zrywa, można jednak dość łatwo oderwać. problem jest tylko na pcozątku, żby podwarzyć ten papierek. Jak ktoś ma dłuższe paznokcie to zrobi to łatwo. Przy krótkich może zająć dłuższą chwilę. Ja zwykle przyklejam ze 4 naklejkina 1 auto coby kierowca się trochę pomęczył. jak już mi się skończą to muszę sobie kupić większe, bo te co mam to malutkie są. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 17:27 A skąd wiesz, że to było auto Solorza? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 18:35 rosapulchra-0 napisała: > A skąd wiesz, że to było auto Solorza? bo widziałam jak z niego wysiadał. Ja bylam w środku budynku, a jaśnie pan na tenisa przyjechał i musiał pod samymi drzwiami zaparkować. pewnie by się zmęczył jakby zaparkował tak jak wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 15:07 Nie jestem mentalną nastolatką, po prostu nie wyobrażam sobie życia z panem S. czy słynnym, wybitnym tenisistą, który ma żoną w wieku córek. Swoją drogą ostatnio go widziałam i na żywo wygląda równie obleśnie jak w tv. Nie każdy facet o ćwierć wieku strarszy wygląda targicznie, ale większość jednak tak. Najzwyczajniej w świecie brzydziłabym się dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 16:55 Z facetem co zarabia 3000 bym sie nie zwiazala,bo brak kasy potrafi rozwalic najlepszy zwiazek,a tez nie chce utrzymywac takiego bo niby z jakiej racji,ale kasa to nie wszystko jeszcze trzeba z nim sie bzykac a tutaj brrr,sory nie wyobrazam sobie ten pan jest wstretny. Malo to takich z kasa i przystojnych. A pani Wachowicz nadal niezla laska ,prawie jakas dieta by jej sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 19:15 kropkaa napisała: > Nie każdy facet o ćwierć wieku strarszy wygląda targicznie, ale większość jedna > k tak. Najzwyczajniej w świecie brzydziłabym się dziada. Ale tutaj ten problem nie występuje. Zyga jest starszy tylko o 14 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
rebionek Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 17:54 NIe to ładne co ładne, ale co sie komu podoba. Chociaz z zebami ma coś nie mocno nie tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 18:10 Chociaz z zebami ma coś nie mocn > o nie tak ... Mnie on z tymi zębami jakieś zwierzę przypomina...ale nie kojarzę, które. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 19:19 Jolu, no jak tak możesz pisać o Solorzu! Mnie wcale on nie razi, widziałam gorsze twarze, wąs i wystające zęby nie są znakiem rozpoznawczym wstrętnego faceta. Jak Jola przyczepi komuś łatkę to wszyscy muszą jej przyklasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 25.10.12, 21:13 sanrio napisała: > Jolu, no jak tak możesz pisać o Solorzu! Mnie wcale on nie razi, widziałam gors > ze twarze, wąs i wystające zęby nie są znakiem rozpoznawczym wstrętnego faceta > . > Jak Jola przyczepi komuś łatkę to wszyscy muszą jej przyklasnąć. Od kretynow go nie wyzwalam i nikomu kto sie tutaj wypowiedzial nie kazalam spier...,taka miedzy nami roznica. Marny odwet. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Solorz i Wachowicz 26.10.12, 14:52 żaden odwet moja droga, a co to za różnica czy się kogoś oceni jako "wstrętnego" czy "kretyna"? Wg mnie ocenianie czyjegoś wyglądu jest doprawdy płytkie i znacznie bardziej niestosowne niż nazwanie istoty, która na serio wypowiada się tak jakby miała IQ dużo poniżej przeciętnej, kretynką. Więc Jolu, dlaczego nie możesz być konsekwentna i darować sobie prawienia morałów, kiedy sama masz zwyczaj oceniania ludzi. O to tylko mi chodziło, a ty uznałaś to za jakiś odwet. Mam do ciebie dziwną słabość, bo gdyby pisała takie rzeczy nasza koleżanka, spie....jąca Edel, to nie byłoby tak miło PS jak tam sprawy z wiarołomnym? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 26.10.12, 15:46 Zostały puszczone w niepamięć,przeliczane i wszystko wróciło do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Solorz i Wachowicz 26.10.12, 16:00 ło ja pier....dacze u siebie w oku belki nie widzisz, komuś igły wyszukujesz Jolko. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 26.10.12, 16:10 lewapinger napisała: > ło ja pier....dacze > > u siebie w oku belki nie widzisz, komuś igły wyszukujesz Jolko. A o co chodzi dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Solorz i Wachowicz 26.10.12, 16:10 lewapinger napisała: > ło ja pier....dacze > > u siebie w oku belki nie widzisz, komuś igły wyszukujesz Jolko. Odpowiedz Link Zgłoś