Dodaj do ulubionych

nieaktywne proflie... zauważyłyście?

12.11.12, 14:56
nie wiem, jak wy...
ale ja zauważyłam pewną zależność. ilekroć ktoś mi dopie prza w jakiś wątkach regularnie i z namiętnością, staram się sprawdzić, kto zacz...
i co? i te najbardziej złośliwe gadziny zawsze ale to zwsze mają profile nieaktywne.

już dawno aktywowałam profil. nie mam powodów dla którego nie miałabym tego robić. dzięki temu mam swoich znajomych, nieprzyjaciół i takie tam... ktoś, kto dla mnie nie aktywuje profilu, a zionie jadem jest dla mnie ża łos ny. autentycznie. to dla mnie sąsiadka zza ściany, która boi się że ją rozpoznam, to dla mnie dawna koleżanka z kawiarni, która mimo zę ja nie zmieniam nicka od 15 lat, boi się konfrontacji, to dla mnie sfrustrowana otyła sąsiadka z naprzeciwka, która swoim mesiem sprzed dwóch dekad nie potrafi stanąć poprawnie na parkingu... itp. itd...

ludzie uczciwi nie ukrywają się w taki sposób...
Obserwuj wątek
    • iwles Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:01

Acha, bo masz tak oryginalne hobby, że każdy sąsiad zaraz cię rozpozna ?
      • shellerka niech ci powiedzą forumki:) 12.11.12, 15:08
        tyle razy ktoś wyciągał foty z mojego bloga, czy z allegro chociażby, że jestem w 99 % przekonana, ze co niektóre forumki, które mi dopieprzają nie czytając mojej wypowiedzi ( a to łatwo da się rozpoznac) to osoby, które mnie zwyczajnie nie trawią w realu.
        z różnych różnistych powodów...
        • iwles Re: niech ci powiedzą forumki:) 12.11.12, 15:12

Ale sama widzisz, że jednak te dane o sobie i zdjęcia pousuwałaś z profilu.
          • shellerka Re: niech ci powiedzą forumki:) 12.11.12, 15:25
            nie, no pewnie, bo lepiej grać kozła ofiarnego i podstawiać sie świadomie i jawnie, a potem odgrywać w pełni zasłużenie rolę kozła ofiarnego.
            nie dziękuję.
            ematka nauczyła mnie " ASERTYWNOŚCI " BUAHAHAHAHHAHAHAHHA smile)))))))

a na serio...
            daj spokój iwles... nie obrażaj mnie.... . co?....
            • jola-kotka Re: niech ci powiedzą forumki:) 12.11.12, 15:33
              Im mniej takich aktywnych profili w sieci tym bezpieczniej dla użytkownika.
            • suazi1 Re: niech ci powiedzą forumki:) 14.11.12, 16:56
              Jesteś niekonsekwentna w tym co piszesz. Wyobraź sobie, że z tego właśnie powodu większość nie ma zamairu ktywować swoich profili. Tobie też nikt nie kazał, no chyba że potrzeba połechtania twojego ego...
    • kamelia04.08.2007 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:02
      shellerka napisała:

> już dawno aktywowałam profil. nie mam powodów dla którego nie miałabym tego rob
      > ić. dzięki temu mam swoich znajomych, nieprzyjaciół i takie tam... ktoś, kto dl
      > a mnie nie aktywuje profilu, a zionie jadem jest dla mnie ża łos ny.

Jak ty zioniesz do kogos jadem, to jest w porzadku, bo masz profil aktywny, tak?

W ogole to jest jakas róznica shellerko miedzy dopieprzaczem z aktywnym profilem, a dopieprzaczem bez aktywnego profilu.
      Dopieprzanie, to dopieprzanie.

Musze sprawdzic czy profil mam aktywny tongue_out
      • gazeta_mi_placi Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:03
        Ja mam aktywny.
        • jak_matrioszka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:06
          Czyli nie dopieprzasz? Bo dopieprzaja tylko Ci z nieaktywnym...
          • maggorlo Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:07
            Dopieprza aktywnie. Ci bez dopieprzają pasywnie. A jak wiadomo aktywa są lepsze niż pasywa.
        • seniorita_24 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 15.11.12, 12:52
          Tylko zdjęć nadal brak. Bidet to nie wszystko!!!
    • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:07
      Weszłam na twój profil, rzeczywiście super masz przyjaciół smile wiem, że chodzi ci o ustawienia i wyświetlanie, ale i tak nie mogłam się powstrzymać smile
      • majenkir Re: 12.11.12, 15:13
        morgen_stern napisała:
        > Weszłam na twój profil, rzeczywiście super masz przyjaciół
        smile

big_grinbig_grinbig_grin
      • shellerka wiem, morgen 12.11.12, 15:14
        wiem, ze nie mogłaś...
        tak to już z tobą jest...

jesteś osobnym wątkiem, ktory mialam założyć, zakładając z góry, ze będzie skasowany, jako rzecz jasna zbyt osobiste wycieczki, ale wg mnie nie układa ci sie teraz w zyciu osobistym, co przejawia sie nadmiernym uczestnictwem w zyciu forumowym - niedawno mialas fantastyczny okres w realu, ale niestety, to co dobre, szybko sie konczy.... coz...

niestety, ten okres, kiedy cie nie bylo... zestarzalas sie... na twoje miejsce weszla piekna hetero jolanta...
        ty kojarzysz sie z brzydka fanka ramstaina...... pogodz sie z tym, ze przestalas byc juz nietykalna ambasadorka inteligencji na tym forum...
        to se ne wrati...

zwlaszcza, ze poglady z ktorymi tu wróciłaś sa ze tak powiem zbyt radykalne jak na powrót tongue_out
        a blondynki... coz... dzis sa brunetkami.....
        • morgen_stern Re: wiem, morgen 12.11.12, 15:20
          oj shellerka... To sobie wystawiasz świadectwo takimi dowalankami, tylko sobie smile i sobie robisz krzywdę wszędzie węsząc wrogów. Nie mam dobrego okresu w życiu od jakiegoś roku, nie ma to nic wspólnego z aktywnością na forum, i w sumie smutno, że kogoś to cieszy... ale cóż, są tacy ludzie i nic tego nie zmieni! lajf.
          • shellerka Re: wiem, morgen 12.11.12, 18:28
            ale, że na litość mnie bierzesz? tongue_out

to nie ze mną....

sama nie miałam najlepszego, co nie znaczy, że wchodziłam w obce wątki i dowalałam, tak jak robisz to ty.
            poczytaj moje posty...
            poczytaj swoje....
            teraz poczytaj jeszcze raz moje...

a teraz jeszcze powiedz, która z nas dowala....

a dlaczego sądzę, że jesteś brzydka? bo jesteś bardzo przemądrzała i ponad wszystko próbujesz podkreślić, jaka jesteś inteligętna.
            czyli co? czyli masz braki gdzie indziej...
            czyli gdzie?
            w urodzie...
            proste?
            proste...

i moja analiza jest rodem z ematki, nie moja własna osobista....
            pozdrawiam cię serdecznie i życzę miłej odmiany w privie.

Shelly
            • rosapulchra-0 Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:17
              shellerka napisała:

> ale, że na litość mnie bierzesz? tongue_out
              >
              > to nie ze mną....
              Święte słowa!
        • morgen_stern Re: wiem, morgen 12.11.12, 15:21
          A właściwie czemu zakładasz, że jestem brzydka? Zaciekawiło mnie to tongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: wiem, morgen 12.11.12, 15:23
            Boś stara sad Na stare lata tylko koty Ci zostały sad Nawet faceta nie masz sad
          • hellulah Re: wiem, morgen 13.11.12, 19:18
            A se wlezę między wódkę a zakąskę.

Jak to, czemu brzydka? To jasne: fanka Rammsteina, a nick z kawałka o pannie urodą wybitnie niegrzeszącej smile acz o bogatym i pięknym wnętrzu.
            • morgen_stern Re: wiem, morgen 13.11.12, 20:45
              Pacz, a to się zdradziłam tongue_out i wszystko jasne.
            • suazi1 Re: wiem, morgen 14.11.12, 17:03
              Zapomniałaś o jeszcze jednym: depeszówa, a to dyskwalifikacja na całe życie.
        • morgen_stern Re: wiem, morgen 12.11.12, 16:56
          Ogólnie, to patrzcie i uczcie się - tak się kończy forumowe kumplowanie z gazetą i rosą smile i śmieszno, i straszno.
          • shellerka Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:34
            no jak się kończy, morgen?
            tak, że przychodzisz i wyzywasz od idiotek? i wyśmiewasz?
            bo kim jesteś? smile))
            • gazeta_mi_placi Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:39
              Jak to kim ? Typowa stara panna z kotami big_grin
            • morgen_stern Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:41
              Nie wyzywałam cię od idiotek, zupełnie nie wiem dlaczego poczułaś się wywołana do tablicy tongue_out

A poważnie - daj już spokój. Watek ci nie wyszedł, problem wyciągnięty z d... i na poziomie gimnazjum, na obronę zleciały się tylko twoje trolle, straszysz, że wątki chciałaś o mnie zakładać (muszę rzeczywiście zaprzątać ci sporo twoich myśli, skoro ci się chciało), wywalasz jakieś chamskie prywaty pukając w dno od spodu... ogólnie żena. Nie jest ci wstyd? Wróć do reala i ochłoń trochę. Dorośli ludzie w takich miejscach jak to oddają się rozrywce, a nie smarkackim podchodom.
              • iwles Re: wiem, morgen 13.11.12, 14:08
                > Doroś
                > li ludzie w takich miejscach jak to oddają się rozrywce, a nie smarkackim podch
                > odom.

a to zależy, zależy na jakim etapie rozwoju się ktoś zatrzymał.
        • pade Re: wiem, morgen 12.11.12, 17:21
          Po pierwsze: nie porównuj Morgen do Jolki, bo to wręcz oburząjace jest. Morgen jest inteligentna, sarkastyczna i błyskotliwa. Jolki komentowac nie będę, bo nie chce byc złosliwa.
          Po drugie: nie wyszedł Ci ten wątek o profilach, nawet smieszny nie jest, ale żeby wyzywac się za to na innych?
          • jola-kotka Re: wiem, morgen 12.11.12, 18:11
            Ale nie krępuj się ,pisz.
          • lusitania2 Re: wiem, morgen 12.11.12, 18:44
            pade napisała:

> Morgen
            > jest inteligentna,

z ciebie, pade, to jednak bardzo złośliwa forumka jest.
            • pade Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:00
              nie bardzo rozumiemsmile
              ja Morgen lubię i nie spodobało mi się to, co napisała o niej Shellerka, za dużo złośliwej prywaty
              a Ty co masz do mnie?
              wal śmiało
              • rosapulchra-0 [...] 12.11.12, 19:20
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • pade Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:22
                  a Ty jesteś adwokatem Lusitanii czy jak?
                  • jola-kotka Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:28
                    Oby morgen doceniła starania pade.
                    • pade Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:34
                      Wyobraź sobie Jolu, że ja nie muszę się do nikogo dostosowywać, ani nikomu w tyłek włazić.
                      Mam własne zdanie i się z nim zgadzamtongue_out
                      • jola-kotka Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:41
                        O pani inteligentna zablysnela inteligencja,tylko trochę nie wyszło.
                        Dostosowanie się do sytuacji nie oznacza braku własnego zdania.
                        Twoja inteligencja szwankuje morgen nie będzie zachwycona fanka.
                        Znasz kogoś kto się nie zgadza z własnym zdaniem?
                        Zanim kogoś ocenisz pomysl co sama sobą reprezentujesz.
                        • pade Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:46
                          no i wyszła z Ciebie blondyna, Jolu drogasmile
                          wpisz to zdanie w google, może Cię oświeci
                          • jola-kotka Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:56
                            Hahaha jakoś trzeba było wybrnąć z sytuacji?,śmieszna jesteś.
                  • morgen_stern Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:40
                    Jest adwokatem wszystkich, którzy się do mnie doczepią smile rosa szybko zapomniała, jak kiedyś mnie wchodziła w tyłek i się przymilała, ale dziewczyny dobrze pamiętają...

Shell, ależ, ja ciebie na litość? Ale spoko, nurzaj się dalej w szambie z rosą, tylko uważaj, żebyś się nie zachłysnęła tym syfem, jak co poniektóre, mogą ci pewnie co nieco opowiedzieć... a co do złośliwości - owszem, lubię sobie pohasać, ale nigdy nie wywalalam takiej jadowitej i chamskiej prywaty, jak ty to zrobiłaś wobec mnie w tym wątku, ale spoko, nie jesteś pierwsza i nie ostatnia, której się real z forum myli.
                    Moja ocena ciebie jako internetowego twora, na podstawie wcześniejszych słynnych wątków, okazała się słuszna - prostaczką jesteś i taką pozostaniesz. W tej ocenie również nie jestem osamotniona smile
                    • shellerka Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:37
                      jadowita i chamska prywata???
                      bo napisałam w ciemno kompletnie, że z twoich jadowitych postów bije wprost bycie nieszczęśliwą w realu???
                      wow! no pojechałam prywatą, że heeej.

co do rosy i gazety. gdzieś tu poniżej napomknęłaś, że ja nadal emocjonalnie w gimnazjum,na wyborach gwiazdy balu? a ty? ja nie dobieram nikomu znajomych i nie oceniam drugiej osoby przez pryzmat tego, z kim się zadaje.

a tu: przekaz jasny dla mnie: "zadajesz się z rosą i gazetą, jesteś do niczego.. wy... pie... alaj z naszego "lepszego" towarzystwa.

i ty mi zarzucasz prymitywizm?
                      daruj kochana. daruj...
                      • morgen_stern Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:47
                        Wskaż mi choć jedna moją wypowiedź, gdzie odnosiłam się do twojego życia prywatnego. Życzę powodzenia.
                        Znajomych ci absolutnie nie dobieram, ale nie tylko zauważyłam, że ich dobór wiele o tobie mówi smile
                        Masz ogólnie jakąś manię prześladowczą, widać to w całym wątku jak i wypowiedziach skierowanych do mnie. To charakterystyczna cecha ludzi małych duchem.
                        Jeszcze raz powtórzę - ochłoń dziewczyno, to tylko FORUM. Za bardzo się tym wszystkim emocjonujesz, to niezdrowo.
                        Temat uważam ze swojej strony za zamknięty, ty możesz się kompromitować nadal, jeśli o mnie chodzi.
                        • shellerka Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:54
                          to tylko forum, więc dlaczego tak ci się przykro zrobiło ?smile))

poza tym, to nie ja przez nockę, wczorajsze popołudnie, wieczór i cały ranek pisałam w tym wątkusmile
                          tylko wysmile
                          tysmile

ja w tym czasie miałam ciekawsze rzeczy do robienia w realu.

więc ups... znowu ci nie wyszło.
                  • rosapulchra-0 Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:52
                    Zabronisz mi się wypowiadać? big_grinbig_grinbig_grin
                • angazetka Re: wiem, morgen 12.11.12, 19:40
                  To już powiedzenie prawdy jest włażeniem w d...? Pacz pani.
        • totorotot Re: wiem, morgen 12.11.12, 21:26
          pogodz sie z tym, ze
          przestalas byc juz nietykalna
          ambasadorka inteligencji na tym
          forum...

Na pierwszy bowiem rzut oka widać bowiem, że to Shellerka jest ambasadorem Wyższej Inteligencji na tym forum.
          • shellerka Re: wiem, morgen 13.11.12, 10:39
            nie pretenduję i nie pretendowałam nigdy do żadnej roli na tym forum.
            w przeciwieństwie do pań, które w każdym wątku muszą wykazać, jak to są ponad inne forumowe byty.
      • nutka07 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 18:30
        A moze Shellerka chce zwiekszyc ilosc wejsc na swoj profil smile
        • antyideal Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 19:30
          A propos profilu, Twojego konkretnie,
          od dawna dreczy mnie pytanie: czy to Twoje ?? tongue_out
          • nutka07 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:06
            Nie moje wink

Jak na uzytek wlasny za bardzo podrasowane, ale zdjecie fajne wink
            • antyideal Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:57
              Oj fajne, fajne wink
        • karola1008 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:22
          No to jej się udało, bo ja na przykład weszłam - po raz pierwszy w życiu big_grin
    • majenkir Re: 12.11.12, 15:11
      shellerka napisała:
      ilekroć ktoś mi dopie prza w jakiś wątkach regularnie i z namiętnością, staram się sprawdzić, kto zacz...

Sprawdzasz i co? Widzisz jakiej muzyki slucha, jakie filmy oglada i co gdzies tam napisal?
      Przepraszam, i co Ci to daje?

już dawno aktywowałam profil. nie mam powodów dla którego nie miałabym tego robić.

A moze ktos nie widzi powodu, zeby to robic? tongue_out
      • morgen_stern Re: 12.11.12, 15:16
        No ja tez nie kumam. Kiedyś tam sobie aktywowałam profil, ale za cholerę nie wiem, po co, teraz to mi się trochę głupie wydaje. Zupełnie sie nie dziwię, że ktoś nie aktywuje profilu, to nie jest w końcu portal randkowy... chyba tongue_out
    • dziennik-niecodziennik Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 15:20
      no ja sie nie chce czepiac ale tez mialam dlugo nieaktywny profil, aktywowalam wylacznie dlatego ze taka jedna forumka miala do mnie wpaśc na obiad i szkoda ze nie wpadła, o! wink
    • malazabka.de Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:00
      specjalnie dla ciebie aktywowalam ;-P
      a tak na serio, nie wiedzialam, ze mozna big_grin
      • lauren6 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:05
        Ja też nie wiedziałam, że taka funkcja istnieje :o
        • malazabka.de Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:11
          przynajmniej nie jestem jedyna niekumata na tym forum surprised
    • angazetka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:25
      Nie przyszło mi do głowy, żeby aktywować profil. Po co to się robi?
      • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:26
        Żeby mieć przyjaciół tongue_out
        • suazi1 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 14.11.12, 17:10
          Nieee, żeby zakompleksione panny mogły się pocieszyć, że są od was ładniejsze big_grin. Kurcze, siedzę, czytam i ryczę ze śmiechu...
          • nutka07 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 14.11.12, 17:25
            Przepraszam bardzo, ale co Ty do jasnej cholery za sygnaturke masz???

wink
            -
            Całujcie mnie wszyscy
            • suazi1 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 15.11.12, 11:47
              Wyrażającą dosadnie stosunek do niektórych. A co, twórczość Tuwima Cię poraziła wink? Bo mnie bardzo, zawsze miałam tego poetę za statecznego pana, a tu taki kwiatek. No dobra, specjalnie dla Ciebie skasuję "w d...", jest bardziej, powiedzmy, lirycznie big_grin.
              • nutka07 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 15.11.12, 11:56
                O rany!!!
                Napisze wprost, rabnelas mi sygnaturke!!! wink
                • suazi1 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 15.11.12, 14:00
                  A co, zazdrościsz wink? Podobno Tuwim miał w swoim dorobku kilka takich soczystych kawałków. To też jest dobre www.youtube.com/watch?v=YZQpptwEceo&feature=related, Kamiński bezbłędny... Płaczę ze śmiechu za każdym razem, chociaż pewnie grzeczniej byłoby przemilczeć smile.
                  • suazi1 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 15.11.12, 14:07
                    Ale wałek.. Dopiero teraz zauważyłam... big_grin Za dużo siedzenia przy kompie wink. Przysięgam, nie zauważyłam jej prędzej u Ciebie. Chyba mamy podobny gust big_grin
    • carmensitas Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:25
      Jak ktoś jest kuchtą w realu, to nadrabia sobie to próbą bycia gwiazdą na forum. Gwiazdy w realu nie aktywują forumowych profili.
      • shellerka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:40
        dokładnie. zgadzam się z tym w stu procentach big_grin

niech pomyślę.... kto w tym wątku i nie tylko gwiazdorzy....

i wszystko jasne!
        • jak.z.nut Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 14:30
          Bardzo mi przykro to stwierdzić ale chyba nie zrozumiałaś tego czemu tak przyklaskujeszsmile ochłoń, przeczytaj jeszcze raz i zawstydź się, chwilą mam nadzieję nieuwagiwink
    • nanuk24 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:26
      ja mam aktywnytongue_out
      • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:28
        Ale na pocztę nie zaglądasz, wysłałam ci maila jakiś czas temu wink
        • nanuk24 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:49
          wlasnie 5 minut temu zajrzalam i zobaczylam. Odpisalam.
          Mnie trzeba informowac o emailach - dwa razy w parapet cy custongue_out
    • mysia-mysia Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:30
      nie, nie zauważyłam
      naprawdę nie sprawdzam czy ktoś, kto ci dosrał ma aktywny profil czy nie big_grin
      mało tego, kwestia aktywownych profili, mojego czy też innych osób, nigdy nie zaprzątała mojego umysłu
    • rosapulchra-0 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:51
      Ja myślę, że większość nie ma po prostu pojęcia o istnieniu profili i możliwości ich aktywowaniu. A już szczególnie osoby z wieloma nickami mają z tym problem wink
    • antyideal Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:54
      Ale po kiego mam aktywowac toto ?
      To dziecinada jakas.
      • patunki Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:57
        Nie mogę aktywować profilu - jestem zbyt piękna, zbyt bogata i zbyt znana. A zresztą i tak ciągle zmieniam nicki.
    • lilly_about Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 16:59
      Rozwaliłaś mnie tym.... A po co ja mam aktywować profil?
    • nutka07 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 18:28
      A z Toba co sie dzieje?
      Jakas dziwna jestes.

Ktos Ci na konto wszedl?
    • mary_lu Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 18:44
      Do tej pory byłaś zabawna, ciekawe, co się rozwinie, gdy dopadają Cię urojenia prześladowcze.
    • to_ja_tola Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 20:03
      o matkooo...nie pomyślałam,żeby aktywować bo ktoś,coś sobie pomyśli....Nawet nie zwróciłam na to uwagi i nie wiem czy mam aktywny czy nie....Muuuusisz się nudzic?wink
    • jak.z.nut Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 20:10
      To już zakrawa o paranoje.
      Ludzie nie mają powodów żeby aktywować profile, być może dlatego, ze całkiem nieźle funkcjonują w realu.
      • whiteczeremcha Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 21:57
        masz rację w 100%, trzeba się bardzo nudzić, aby ślęczeć na forach godzinami...a żyć trzeba realnie ,bo nikt nie da nam drugiego życia , aby naprawić to co się samemu spieprzyło...
    • gemmavera Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 21:35
      shellerka napisała:

> sąsiadka z naprzeciwka, która
      > swoim mesiem sprzed dwóch dekad nie potrafi stanąć poprawnie na parkingu...

Przepraszam, a co masz do mesiów sprzed dwóch dekad?
      • gemmavera Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 21:36
        A, profil mam aktywny, jakby co. wink
    • robitussin Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 21:44

> już dawno aktywowałam profil.

A co to znaczy "aktywować profil", bo powiem szczerze, że mimo, iż konto mam od chyba dobrych 6 czy 7 lat, to nie wiem, czy mój profil jest aktywny czy nie, wg Twoich standardów.

> ludzie uczciwi nie ukrywają się w taki sposób...

Czyli jaki?
      • anulka.p Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 21:55
        robitussin napisał:

> > ludzie uczciwi nie ukrywają się w taki sposób...
        >
        > Czyli jaki?

Już Ci mówię: uczciwi zamiast zdjęcia dają dają graficzkę z"fuckk off", mają dwóch znajomych: tu dokładnie rosę i gazetę, oraz piszę o sobie bzdety typu - jestem słodka i inteligentna (bez komentarza), lubię tarantino i japonię.
        Tu mi się przypomina taki tekst nosowskiej:
        Mam na imię Kasia, dla przyjaciół
        Agnes bo Agnes lepiej
        brzmi co się samo przez
        się słyszy, z zainteresowań
        ja wymienić mogę:
        przyrodę, urodę, mode, wygode,
        kube, snowboard, tao, kino,
        i' ching, feng shui,
        sushi, jing jiang, drum' n'bass,
        buena vista socjal club,
        • nanuk24 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:35
          Witamu Anulke chlebem i winemsmile
        • nanuk24 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:36
          Witamy Anulke chlebem i winemsmile
          • anulka.p Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:58
            I vice versa kochanasmile
    • madzioreck Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 22:01
      A możesz mi powiedzieć, co wspólnego ma aktywność/nieaktywność profilu z dowalaniem? Ty się niby nie ukrywasz, tak? Bo wpisałaś parę słów, czort wie, czy prawdziwych? O czym to ma niby świadczyć? Fotę wstaw, a potem pisz potępiająco o "ukrywaniu się".
      • pe.tronela Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 12.11.12, 23:26
        i imie i nazwisko...
    • sabciasal Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:06
      przeprasza, a cóż takiego można się dowiedzieć z twojego profilu? jak siebie oceniasz?

• morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:45
        Shellerka, jolka i rosa są wciąż mentalnie w podstawówce, na wyborach królowej balu wink inne kobiety dorosły, a one nadal siedzą w szkole, tworzą koalicje, wyszukują wrogów i wybierają między sobą królową piękności. Wirtualną oczywiście tongue_out Niby dorosłe kobiety, a w głowie ten sam pie...ik co u przeciętnej dwunastolatki. One też myślą, że jak komuś powiedzą "jesteś brzydka i gupia!", to już jest szczyt błyskotliwości tongue_out
        • lilly_about Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:48
          morgen, na pewno jesteś bardzo brzydka i tym tekstem leczysz swoje kompleksy wink
          • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:53
            taktak, oczywiście, nie zapominaj o wspomnieniu o tym, że nie mam dzieci, za to koty i nie mam męża wink każda pierwsza lepsza idiotka i prostaczka, ale za to z chłopem i dziećmi stoi na wyższej pozycji ode mnie, dla tego rodzaju towarzystwa oczywiście.
            To swoja drogą fenomen. Można mieć doktorat, osiągnięcia zawodowe czy naukowe, być fantastycznym, ciekawym człowiekiem (to nie o mnie hehe), ale powiesz takiej "ale i tak ŻADEN CHŁOP CIĘ NIE CHCIAŁ" i koniec, szlus, po tobie, nie istniejesz. I robią to kobiety innym kobietom, z satysfakcją i premedytacją.
            • lilly_about Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:42
              Jesteś jeszcze większa patologia niż ja, bo mimo że męża już nie mam, to mam dziecko! Oo! No ale to oczywiście nie usprawiedliwia faktu, ze mąż mnie nie chciał, bom brzydka ha ha ha
            • shellerka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:50
              wyzywając innych od prostaków, spójrz najpierw na siebie.

swoją drogą, zawsze myślałam, ze jesteś lesbijką, więc daleka byłam od wytykania tobie, że nie masz męża i dzieci. ale sama teraz wyraźnie przyznałaś, że stąd wynika brak tego twojego szczęścia. przykro mi. serio.
              jedyne, co napisałam, to coś o braku poukladania w realu...

ostatnią rzeczą która przychodzi mi do głowy to oceniać jakąkolwiek kobietę - w tym siebie samą przez pryzmat posiadania potomstwa czy małżonka.

ktoś, dla kogo głównym osiągnięciem zyciowym było dać się zapłodnić i to dla niego wyznacznik statusu, jest dla mnie co najmniej zabawny.

problem w tym morgen, że ty wbrew temu, co starasz się pokazywać, masz dość ograniczoną wyobraźnię, czy poglądy. dlatego nie potrafisz wznieść się nad to swoje ciasne jestestwo i dla ciebie człowiek sprzed 20 lat to nadal ten sam człowiek.

tylko jak się do tego ma twój rozwój, bo jak sądzę przez ostatnie kilka lat ani trochę nie ewoluowałaś?
              • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:58
                Cytat> swoją drogą, zawsze myślałam, ze jesteś lesbijką, więc daleka byłam od wytykani
                > a tobie, że nie masz męża i dzieci. ale sama teraz wyraźnie przyznałaś, że stąd
                > wynika brak tego twojego szczęścia. przykro mi. serio.

ok, to ostania rzecz, do której się odniosę, bo prawie spadłam z krzesła ze smiechu, jak to przeczytałam.
                Nigdzie się nie przyznałam, że brak męża i dzieci jest jakimś moim zmartwieniem, nigdzie - to ty sama sobie dopisałaś. Jedyne, co napisałam to to, że miałam ostatnio trudny rok. Nie wiem, co tam jeszcze w tym zdaniu można wyczytać, na twoim przykładzie jak widać wszystko wink w zakresie "trudny rok" można wpisać wszystko, ale ty wkomponowałaś sobie brak męża i dzieciaków - nie wiem, która z nas bardziej cierpi na brak wyobraźni wink zresztą cokolwiek tu napiszę, nie ma znaczenia, mogę napisać, że dzieci nie lubię i nie bardzo chcę je mieć, męża nie szukam, ale ty i tak wiesz lepiej, więc jakie to ma znaczenie?
                To, że nigdy i nigdzie nie napisałam, że jestem lesbijką to już inna sprawa wink tez sobie dospiewałaś.
                Żyjesz w wirtualu i wnioski tez wyciągasz wirtualne. Zostawiam cię tam zatem, najwyraźniej raźniej ci tam, niż w realu wink
                Jeszcze jedno, na forum są osoby, które mnie znają osobiście i jestem pewna, że tez czują się twoimi wywodami rozbawione smile
                • shellerka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 11:10
                  To swoja drogą fenomen. Można mieć doktorat, osiągnięcia zawodowe czy naukowe, być fantastycznym, ciekawym człowiekiem (to nie o mnie hehe), ale powiesz takiej "ale i tak ŻADEN CHŁOP CIĘ NIE CHCIAŁ" i koniec, szlus, po tobie, nie istniejesz. I robią to kobiety innym kobietom, z satysfakcją i premedytacją.

czy ja tu źle wyczułam żal????

zresztą cokolwiek tu napiszę, nie ma znac
                  > zenia, mogę napisać, że dzieci nie lubię i nie bardzo chcę je mieć, męża nie sz
                  > ukam, ale ty i tak wiesz lepiej, więc jakie to ma znaczenie?
                  • morgen_stern Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 11:17
                    Źle wink no przykro mi. Proszę cię, już staraj się niczego nie wyczuwać, bo strach ogarnia, co jeszcze wymyślisz. Zresztą w złym kierunku wyczuwasz, bardziej mi żal, że kariera naukowa nie wyszła... ale może każdy sądzi po sobie.
                    Swoja drogą dlaczego to chłop ma nie chcieć? Może to kobieta "nie chce chłopa"? Takie tam stereotypy do przemyślenia. Gdyby ci się chciało kiedyś pomyśleć dla odmiany tongue_out
                    • shellerka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 11:34
                      Swoja drogą dlaczego to chłop ma nie chcieć? Może to kobieta "nie chce chłopa"?
                      > Takie tam stereotypy do przemyślenia. Gdyby ci się chciało kiedyś pomyśleć dla
                      > odmiany tongue_out

to przemyśliwuj... to nie są moje słowa.
                      nigdy nie miałam z tym problemu, więc się nie zastanawiałam...
    • lelija05 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:25
      Człowiek całe życie się uczy!

Mam tylko jedno pytanie, czy nie posiadanie aktywnego profilu podpada pod patologię, czy raczej jego posiadanie?
      • chipsi Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:21
        Kolejna rzecz do spisu patologii big_grin
        W sumie zastanawiałam się kiedyś czy profil aktywować ale co tam napiszę? Jaka jestem za.ebista albo i nie? Nie mnie to oceniać. Jak ktoś chciałby o coś zapytać może na forum czy mailem. Foty nie dam bo i po co.
        • lelija05 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:29
          A to może tak dla odmiany, na przekór napisać, jestem stara, brzydka i nie mam bidetu.
          I całą resztę, która nie spełnia wymagań tych wymagających smile
          • chipsi Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 14:02
            To jest dobre big_grin Chciałabym widzieć minę osoby, która oglądała by taki profil a nie była by w temacie emamowym big_grin
    • karola1008 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 09:41
      Nie aktywowałam i nie aktywuję profilu, bo większość - choć nie wszystkie - tych aktywnych jest pretensjonalna, naszpikowana wiadomościami, które o człowieku nic nie mówią, w zamierzeniu mają wywołać "efekt wow", że zacytuję klasyka, a wywołują wrażenie, że właściciel profilu jest durnowatym, przeintelektualizowanym nudziarzem. Nie sądzę, żebym aktywując swój profil mogła podnieść poziom, bo nie chce mi się wymyślać nic oryginalnego ani "oryginalnego". A poza tym, profil do niczego nie jest mi potrzebny.
      • stuletnia_stokrotka Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 10:23
        karola-podpisuję się obiema rękami big_grin święte słowa
      • kkalipso Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 13:39
        Skoro temat aktualizacji profilu jest ci obcy to dlaczego z takim zaangażowaniem i ilością epitetów to opisałaś ,nie mogło być krócej,albo wcale?!

Czy celem było pokazanie ,żeś lepsza i mądrzejsza...
        Nie trzeba nikomu od razy nic obrzydzać,do niczego nikt cie nie zmusza...

• karola1008 Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 18:51
          kkalipso napisała:

> Skoro temat aktualizacji profilu jest ci obcy to dlaczego z takim zaangażowanie
          > m i ilością epitetów to opisałaś ,nie mogło być krócej,albo wcale?!
          >
          > Czy celem było pokazanie ,żeś lepsza i mądrzejsza...
          > Nie trzeba nikomu od razy nic obrzydzać,do niczego nikt cie nie zmusza...
          >
          Jeśli to było do mnie, to muszę wyznać, że jak na mnie, to poprzedni post był niesamowicie wprost krótki. To po pierwsze, a po drugie, temat profilu nie jest mi obcy big_grin, to, że swojego nie aktywowałam, to nie znaczy, że nie wchodzę na cudze-np. na Twój też zajrzę big_grin. I tak, rzeczywiście mam wrażenie, że od niektorych "profilowanych" jestem mądrzejsza. NIe przeszkadza mi to big_grin. No i wreszcie - naprawdę moim celem nie było obrzydzanie nikomu zakładania i aktywowania profili, serio. Doprawdy, musiałoby trafić na kogoś naprawdę "obrzydliwego". Poluzuj trochę stringi.
    • edelstein Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 13:40
      Nie mozna na pare dni zrezygnowac z forum,bo takie sensacyje czlowieka omijajabig_grin
      Profilu brak,jest mi absolutnie zbedny,w watku o wyzszosci koperku nad szczypiorkiem panie z przeciwnego obozu mimochodem napomkna moje inicjaly lub imie plus wypowiedz czemu lubie marchewke,przeciez lubiac marchewke nie moge byc fanka szczypiorku etc.
      • iwles Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 14:09

edelstein napisała:

> Nie mozna na pare dni zrezygnowac z forum,

a to nie ty się z nami żegnalaś na czas trwania u ciebie karnawału ?
        • edelstein Re: nieaktywne proflie... zauważyłyście? 13.11.12, 14:19
          Nie musze ci sie spowiadac kiedy mam czasbig_grinRozpoczecie karnawalu bylo dwa dni temutongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka